0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα και καλό κουράγιο στους διαβαστερούς! Παιδιά έχω πελαγώσει εκτός των άλλων και με τη διδακτική. Έχω για αυτήν ένα δίλημμα (λίγο αργά σου ήρθε θα μου πείτε,αλλά.... )...Λοιπόν,θα είναι ο 2ος διαγωνισμός Ασεπ στον οποίο παίρνω μέρος. Η σχολή μου ήταν ΦΠ,οπότε από ιστορία ούτε λόγος,από αρχαία το ίδιο κι από Νέα θεωρούσα ότι έχω ασχοληθεί κάπως περισσότερο για αυτό και επέλεξα Νέα στην ειδική διδακτική μου...Έκανα και μια βδομαδούλα μαθημα σε φροντιστήριο και πήγα κι έγραψα χάλια...Τώρα λοιπόν ενώ πάλι κλίνω προς τα Νέα σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω ρότα..΄΄οχι τίποτα αλλά με τα κείμενα που έχουμε αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρω να αποτύχω έστω καλύτερα..Ποιά η γνώμη σας?Ούτως ή άλλως δεν έχω καμιά ειδίκευση στο γνωστικό,μήπως θα ήταν λογικότερο να στραφώ σε άλλη ειδική διδακτική?
Παράθεση από: kalipso στις Οκτωβρίου 03, 2008, 02:30:50 amΠαράθεση από: EVAGGELIA στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:43:58 amΠαράθεση από: Vania στις Αυγούστου 30, 2008, 10:15:40 amγεια σας :)επειδη δινω πρωτη φορα,μηπως γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει καποιο βοηθημα με παραδειγματα σχεδιων μαθηματων για τα νεα??Ένα αρκετά καλό βιβλίο για τη διδακτική των νέων είναι "Η διδασκαλία στα κείμενα και στη γλώσσα" Παπακωστούλα, Γιανναρά, Παπαδόπουλος, Στέφος, εκδ. ΠαπαδήμαΘα ήθελα να ρωτήσω την Ευαγγελία αν το συγκεκριμένο κείμενο περιέχει σχεδια μαθημάτων.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: EVAGGELIA στις Σεπτεμβρίου 01, 2008, 11:43:58 amΠαράθεση από: Vania στις Αυγούστου 30, 2008, 10:15:40 amγεια σας :)επειδη δινω πρωτη φορα,μηπως γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει καποιο βοηθημα με παραδειγματα σχεδιων μαθηματων για τα νεα??Ένα αρκετά καλό βιβλίο για τη διδακτική των νέων είναι "Η διδασκαλία στα κείμενα και στη γλώσσα" Παπακωστούλα, Γιανναρά, Παπαδόπουλος, Στέφος, εκδ. ΠαπαδήμαΘα ήθελα να ρωτήσω την Ευαγγελία αν το συγκεκριμένο κείμενο περιέχει σχεδια μαθημάτων.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: Vania στις Αυγούστου 30, 2008, 10:15:40 amγεια σας :)επειδη δινω πρωτη φορα,μηπως γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει καποιο βοηθημα με παραδειγματα σχεδιων μαθηματων για τα νεα??Ένα αρκετά καλό βιβλίο για τη διδακτική των νέων είναι "Η διδασκαλία στα κείμενα και στη γλώσσα" Παπακωστούλα, Γιανναρά, Παπαδόπουλος, Στέφος, εκδ. Παπαδήμα
γεια σας :)επειδη δινω πρωτη φορα,μηπως γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει καποιο βοηθημα με παραδειγματα σχεδιων μαθηματων για τα νεα??
δεν εχω καταλαβει κατι...μπορει στα νεα να μπει δοκιμιο????δλδ????θα μας δωσουν ενα δοκιμιο να κανουμε σχεδιο μαθηματος δλδ οπως περιπου κανουμε το μαθημα της εκθεσης στα σχολεια ή θα μας δωσουν να γραψουμε δοκιμιο-εκθεση???
ή μπορεί να ζητάει να κάνουμε ένα σχέδιο στα νέα με τη μορφή δοκιμίου όπως ζητήθηκε την προηγούμενη φορά.Αλλά αυτό είναι άλλο από αυτό που λέει Η ariadni