0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ, ευχαριστω πολυ. το πολυ πολυ για να ειμαι σιγουρη να βαλω καμια διαθεματικη που ετσι κ αλλιως δεν την απανταμε. παντως στρατο ο κοινος γνωστος μας ειχε πει οτι αν οι ερωτησεις αξιολογησης που βαλουμε δεν εμπεριεχουν τους στοχους πρεπει να τις απανταμε οπωσδηποτε
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 22, 2008, 01:39:33 pmοκ, ευχαριστω πολυ. το πολυ πολυ για να ειμαι σιγουρη να βαλω καμια διαθεματικη που ετσι κ αλλιως δεν την απανταμε. παντως στρατο ο κοινος γνωστος μας ειχε πει οτι αν οι ερωτησεις αξιολογησης που βαλουμε δεν εμπεριεχουν τους στοχους πρεπει να τις απανταμε οπωσδηποτεΜη βάλεις διαθεματική στις ερωτήσεις αξιολόγησης.
Πείτε μου αν κάνω λάθος γιατί δε τα θυμάμαι κι όλα...Στη διδακτική αρχαίων ζητούν σχέδιο διδασκαλίας μόνο όταν βάζουν κείμενο από μετάφραση; πχ Όμηρο, Ελένη παλιότερα. Όποτε βάζουν κείμενο από το πρωτότυπο (Αντιγόνη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη) οι ερωτήσεις τους έχουν γενικότερη μορφή και παραπέμπουν σχεδόν ξεκάθαρα σε προσέγγιση γνωστικού; Έτσι δεν έγινε με τον Αριστοτέλη στον προηγούμενο διαγωνισμό και παλιότερα πχ ζητούσαν γενικά χαρακτηρισμό για την Αντιγόνη και τον Κρέοντα ή πώς θα εκμεταλευτουμε διδακτικά τις 4 θεμελιώδεις αρετές του Πλάτωνα (ή κάπως έτσι); Εσείς τι λέτε; κάνω λάθος;
Παράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 21, 2008, 11:33:42 amΠείτε μου αν κάνω λάθος γιατί δε τα θυμάμαι κι όλα...Στη διδακτική αρχαίων ζητούν σχέδιο διδασκαλίας μόνο όταν βάζουν κείμενο από μετάφραση; πχ Όμηρο, Ελένη παλιότερα. Όποτε βάζουν κείμενο από το πρωτότυπο (Αντιγόνη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη) οι ερωτήσεις τους έχουν γενικότερη μορφή και παραπέμπουν σχεδόν ξεκάθαρα σε προσέγγιση γνωστικού; Έτσι δεν έγινε με τον Αριστοτέλη στον προηγούμενο διαγωνισμό και παλιότερα πχ ζητούσαν γενικά χαρακτηρισμό για την Αντιγόνη και τον Κρέοντα ή πώς θα εκμεταλευτουμε διδακτικά τις 4 θεμελιώδεις αρετές του Πλάτωνα (ή κάπως έτσι); Εσείς τι λέτε; κάνω λάθος;Τη δική μου απορία δε θα την απαντήσει κανείς;
"μια επισημανση διδακτικης' δηλ ως προς τη μεθολολογια πχ θα ακολουθουσα την ταδε μεθοδο, θα εθετε τις εξης ερωτησεις και θα περιμενα τις εξης απαντησεις. οπου απαντησεις γραφουμε ο,τι ζηταει η ερωτηση;