*

Αποστολέας Θέμα: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 133628 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
Απ: Συμπληρωματικοί Διορισμοί ΠΕ20
« Απάντηση #196 στις: Αυγούστου 26, 2006, 12:48:25 pm »
Καλημέρα σε όλους!  :)

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει στο εξής γιατί έχω μπερδευτεί : Είμαι ΠΕ19 και έχω 3.75 μόρια. Υπάρχουν στον ενιαίο πίνακα διορισμών άτομα με πάρα πολλά μόρια (το μεγαλύτερο που είδα είναι περίπου 53!!) τα οποία δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να μη διορίστηκαν, αφού για να είναι στον πίνακα έχουν ήδη κάνει αίτηση διορισμού. Εν τω μεταξύ έχουν διοριστεί από ΠΕ19 άτομα με πολύ λιγότερα μόρια. Μια και τώρα δίνεται δικαίωμα σε όσους δεν έκαναν αίτηση διορισμού να κάνουν μέχρι τη Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως κάνουν αρκετοί και από τον πίνακα αναπληρωτών (έτσι δεν είναι;;;) Οπότε προσπαθώ να υπολογίσω τη θέση μου και δε μπορώ, οπότε δε ξέρω αν μπορώ να ελπίζω σε διορισμό.....  :(

Μια και δε βγήκε τίποτα νεότερο, ίσως θα ήταν καλό τη Δευτέρα το πρωί να την περάσει κάποιος στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας, μη τυχόν χάσουμε και καμιά προθεσμία χωρίς να το ξέρουμε .... :-\

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!

Καλημέρα Γεωργία! Μην ξεχνάς ότι ο πίνακας διορισμών βγαίνει όταν καταθέτεις αίτηση για την ένταξη στον εννιαίο πίνακα των αναπληρωτών. Είναι άλλη η αίτηση για να διεκδικήσεις τον διορισμό σου! Προφανώς αυτοί δεν έκαναν αίτηση διορισμού!Για πολλούς και διάφορους λόγους μπορεί κάποιος να μην έκανε τα χαρτιά του για διορισμό! Κάπως έτσι συνέβει και στην περιπτωση μου. 25 περίπου άτομα που ήταν μπροστά από μένα, δεν έκαναν αίτηση και έτσι ήρθε η σειρά μου και διορίστηκα (φυσικά είχα ελπίδες για τους συμπληρωματικούς, αλλά ξεμπέρδεψα μια ώρα αρχήτερα). Αυτοί οι 25 μπορεί να μην κάνουν αίτηση ούτε και τώρα! Για να υπολογίσεις χονδρικά την τρέχουσα θέση σου, μπορείς να το κάνεις στο περίπου πολύ απλά:
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:15:48 »

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Αυγούστου 26, 2006, 12:53:48 pm »
Αν δεν επαρκέσουν τα άτομα του κλάδου ΠΕ20 να καλύψουν τις 176 θέσεις (ακόμα και με τις συμπληρωματικές αιτήσεις), εκτιμώ πως οι υπόλοιπες κενές θέσεις θα καλυφθούν από τον κλάδο ΠΕ19. Εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερα άτομα!

Ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει αυτό που λες! Ούτε με σφαίρες που λέμε και στο χωριό μου! Και επέτρεψέ μου να πω ότι τέτοιες σκέψεις είναι ευσεβείς πόθοι! Πάντοτε φιλικά  ;)
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος ntina2006

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Αυγούστου 26, 2006, 01:32:09 pm »
Γεωργία δήλωσες όλες τις περιοχές;

Αποσυνδεδεμένος Georgia_24

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Think positive!
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Αυγούστου 26, 2006, 01:50:59 pm »

Καταρχήν ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις!

Δήλωσα ΟΛΕΣ τις περιοχές. Από όσο έχω καταλάβει, γύρω στους 130 ΠΕ19 θα πάρουν (όποιος ξέρει κάτι άλλο παρακαλώ ας το πει). Επίσης άκουσα από μια γνωστή που μίλησε με το Υπουργείο ότι θα βγει νέα εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς. Μήπως αυτή η ανακοίνωση έχει σχέση με κάποιο μέσο για ορισμένους??? Δε θέλω να σκέφτομαι κακότροπα, αλλά δε καταλαβαίνω... Όποιος μάθει κάτι παρακαλώ ας στείλει στη λίστα!!

Και κάτι ακόμα, αν γνωρίζετε : φέτος υπάρχει πιθανότητα να πάρουν αναπληρωτές??? Μήπως και μετά τους φετινούς διορισμούς κλείσουν για  πολύ καιρό οι θέσεις διορισμού και αναπληρωτών????  :(

Ευχαριστώ πολύ, καλή επιτυχία ολόψυχα σε όλους!!! 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:15:48 »

Αποσυνδεδεμένος dkerami

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Αυγούστου 26, 2006, 04:10:03 pm »
 Μέχρι την Πέμπτη η εγκύκλιος για συμπληρωματικούς διορισμούς.

Μέχρι Τρίτη 5/09 διορισμοί πολυτέκνων

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το ΥΠΕΠΘ (26/08/2006, ώρα 15:30) η εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς των εκπαιδευτικών θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Εχει γίνει όλη η προεργασία και ένα μεγάλο μέρος των ειδοποιήσεων στις περισσότερες ειδικότητες των επιλαχόντων εκπαιδευτικών τους οποίους αφορούν οι συμπληρωματικοί διορισμοί.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προχωράει η διαδικασία ανακοίνωσης του διορισμού των πολύτεκνων εκπαιδευτικών. Η ανακοίνωση του διορισμού των τελευταίων αναμένεται πριν από τις 5 Σεπτεμβρίου 2006.

26/08/2006, ώρα 15:30

alfavita.gr  :P :P :P :P :-[ :-\ :-X :-X :-X :'(

Αποσυνδεδεμένος jotis

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Αυγούστου 26, 2006, 11:00:53 pm »
> Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει στο εξής γιατί έχω μπερδευτεί : Είμαι ΠΕ19 και έχω
> 3.75 μόρια. Υπάρχουν στον ενιαίο πίνακα διορισμών άτομα με πάρα πολλά μόρια (το μεγαλύτερο
> που είδα είναι περίπου 53!!) τα οποία δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να μη διορίστηκαν,
> αφού για να είναι στον πίνακα έχουν ήδη κάνει αίτηση διορισμού. Εν τω μεταξύ έχουν διοριστεί από
> ΠΕ19 άτομα με πολύ λιγότερα μόρια. Μια και τώρα δίνεται δικαίωμα σε όσους δεν έκαναν αίτηση  >διορισμού να κάνουν μέχρι τη Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως κάνουν αρκετοί και από τον πίνακα
> αναπληρωτών (έτσι δεν είναι;; Οπότε προσπαθώ να υπολογίσω τη θέση μου και δε μπορώ, οπότε δε > ξέρω αν μπορώ να ελπίζω σε διορισμό.....

Γεωργία με τα 3,75 μόρια που έχεις,  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είσαι διορισμένη! Εννοείται βέβαια πώς πρέπει να έχεις αποδεχθεί τις επιλογές "Διορισμός σε δυσπρόσιτο σχολείο" και "Διορισμός στις υπόλοιπες περιοχές τις Ελλάδας" για να είσαι σίγουρη.

Αν πάρουν άλλους 140 στον κλάδο ΠΕ19, τότε πιθανότατα να αρκούν και τα 3,5 μόρια για διορισμό!

Καλό διορισμό συναδέλφισα!

IDSG

Αποσυνδεδεμένος black_rose01

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19 Λατρεύω το χιονι
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Αυγούστου 27, 2006, 12:47:24 pm »
> Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει στο εξής γιατί έχω μπερδευτεί : Είμαι ΠΕ19 και έχω
> 3.75 μόρια. Υπάρχουν στον ενιαίο πίνακα διορισμών άτομα με πάρα πολλά μόρια (το μεγαλύτερο
> που είδα είναι περίπου 53!!) τα οποία δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να μη διορίστηκαν,
> αφού για να είναι στον πίνακα έχουν ήδη κάνει αίτηση διορισμού. Εν τω μεταξύ έχουν διοριστεί από
> ΠΕ19 άτομα με πολύ λιγότερα μόρια. Μια και τώρα δίνεται δικαίωμα σε όσους δεν έκαναν αίτηση  >διορισμού να κάνουν μέχρι τη Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως κάνουν αρκετοί και από τον πίνακα
> αναπληρωτών (έτσι δεν είναι;; Οπότε προσπαθώ να υπολογίσω τη θέση μου και δε μπορώ, οπότε δε > ξέρω αν μπορώ να ελπίζω σε διορισμό.....

Γεωργία με τα 3,75 μόρια που έχεις,  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είσαι διορισμένη! Εννοείται βέβαια πώς πρέπει να έχεις αποδεχθεί τις επιλογές "Διορισμός σε δυσπρόσιτο σχολείο" και "Διορισμός στις υπόλοιπες περιοχές τις Ελλάδας" για να είσαι σίγουρη.

Αν πάρουν άλλους 140 στον κλάδο ΠΕ19, τότε πιθανότατα να αρκούν και τα 3,5 μόρια για διορισμό!

ο τελευταίος ΠΕ19 που διορίστηκε έιχε μόρια 5.3 περίπου . Δεν διορίστηκε κανένας από ΠΕ19 με πιο λιγότερα μόρια
το ότι δεν διορίστηκαν άτομα με μόρια 41 (ο μεγαλύτερος από ΠΕ19) και 52 (από ΠΕ20) ίσως δεν κάναν αίτηση ίσως δηλώσανε μόνο ελάχιστες θέσεις κοντινές, ίσως....
μην ανησυχείς τώρα η σειρά σου είναι στους 115 ΠΕ19 άρα το θέμα είναι πόσους θα πάρουν
για τη θέση σου μην κοιτάς τον πίνακα αναπληρωτών αλλά του διορισμού που κι αυτός ίσως αλλάξει ελάχιστα από άτομα με στρατό που δεν έχουν τελειώσει και δεν είναι στον πίνακα ακόμη
η ελπίδα δεν πεθαίνει.....

Αποσυνδεδεμένος Georgia_24

• Νέο μέλος
  • *
  • Think positive!
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Αυγούστου 27, 2006, 01:00:04 pm »

:D :D :D :D :D 

Από το στόμα σου και στο Θεού το αφτί! Ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι σε σένα και σε όλους ό,τι καλύτερο! Ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο...

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Αυγούστου 27, 2006, 01:54:48 pm »
Μέχρι την Πέμπτη η εγκύκλιος για συμπληρωματικούς διορισμούς.

Μέχρι Τρίτη 5/09 διορισμοί πολυτέκνων

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το ΥΠΕΠΘ (26/08/2006, ώρα 15:30) η εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς των εκπαιδευτικών θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Εχει γίνει όλη η προεργασία και ένα μεγάλο μέρος των ειδοποιήσεων στις περισσότερες ειδικότητες των επιλαχόντων εκπαιδευτικών τους οποίους αφορούν οι συμπληρωματικοί διορισμοί.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προχωράει η διαδικασία ανακοίνωσης του διορισμού των πολύτεκνων εκπαιδευτικών. Η ανακοίνωση του διορισμού των τελευταίων αναμένεται πριν από τις 5 Σεπτεμβρίου 2006.

26/08/2006, ώρα 15:30

alfavita.gr  :P :P :P :P :-[ :-\ :-X :-X :-X :'(
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάλεσαν αυτούς που δεν υπέβαλλαν αίτηση νωρίτερα αν είναι να ξανακαλέσουν την Πέμπτη για να κάνουν αίτηση. Μήπως υπάρξουν διορισμοί Τρίτη - Τετάρτη και μετά για όσες ειδικότητες δεν καλυφθούν οι θέσεις βγουν επιπλέον συμπληρωματικοί διορισμοί;
Απλά μου ακούγεται παράλογο να καλείς κάποιον να κάνει αίτηση τη Δευτέρα, να μην κάνεις τίποτα με αυτή και να τον ξανακαλέσεις να κάνει αίτηση την Πέμπτη.

Αποσυνδεδεμένος avra

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Αυγούστου 27, 2006, 03:19:52 pm »
Καλησπέρα σε όλους,ειμαι καινουρια στο φορουμ και ήθελα να ρωτησω που υπάρχει αυτή η εγκύκλιος για να ξανακάνουν τα χαρτια τους αυτοί που δεν τα έκαναν γιατί δεν την βρίσκω στο ypepth?

Αποσυνδεδεμένος rathe

• Νέο μέλος
  • *
  • Π.Ε. 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Αυγούστου 27, 2006, 03:50:46 pm »
Καλησπέρα σε όλους,ειμαι καινουρια στο φορουμ και ήθελα να ρωτησω που υπάρχει αυτή η εγκύκλιος για να ξανακάνουν τα χαρτια τους αυτοί που δεν τα έκαναν γιατί δεν την βρίσκω στο ypepth?

Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Α/θμιας και
Patience is a virtue 'Piers Plowman' (1377)

Αποσυνδεδεμένος avra

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Αυγούστου 27, 2006, 04:18:14 pm »
Υπάρχει περιπτωση να μπορούν να κάνουν τα χαρτια τους και καποιοι χωρις να εχουν τα απαιτούμενα μόρια?
Ευχαριστώ εκ τον προτερον!

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #208 στις: Αυγούστου 27, 2006, 04:30:27 pm »

Το έχει αναφέρει η matina στο παρόν thread εδώ:
http://www.pde.gr/index.php?topic=407.msg4854#msg4854
Ας διαβάζουμε προσεκτικότερα για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος elephant

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Αυγούστου 27, 2006, 04:32:15 pm »
Πραγματικά, έχει εξαντληθει η υπομονή μου!!Υπάρχει περίπτωση να είναι αρκετοί αυτοί που δεν έχουν κάνει τα χαρτιά τους  είτε λόγω στρατού ή για οποιιδήποτε άλλο λόγο; Δηλαδή στους συμπληρωματικούς μπορεί να πάρουν τώρα λιγότερα άτομα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)