0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους! Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει στο εξής γιατί έχω μπερδευτεί : Είμαι ΠΕ19 και έχω 3.75 μόρια. Υπάρχουν στον ενιαίο πίνακα διορισμών άτομα με πάρα πολλά μόρια (το μεγαλύτερο που είδα είναι περίπου 53!!) τα οποία δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να μη διορίστηκαν, αφού για να είναι στον πίνακα έχουν ήδη κάνει αίτηση διορισμού. Εν τω μεταξύ έχουν διοριστεί από ΠΕ19 άτομα με πολύ λιγότερα μόρια. Μια και τώρα δίνεται δικαίωμα σε όσους δεν έκαναν αίτηση διορισμού να κάνουν μέχρι τη Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως κάνουν αρκετοί και από τον πίνακα αναπληρωτών (έτσι δεν είναι;; Οπότε προσπαθώ να υπολογίσω τη θέση μου και δε μπορώ, οπότε δε ξέρω αν μπορώ να ελπίζω σε διορισμό..... Μια και δε βγήκε τίποτα νεότερο, ίσως θα ήταν καλό τη Δευτέρα το πρωί να την περάσει κάποιος στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας, μη τυχόν χάσουμε και καμιά προθεσμία χωρίς να το ξέρουμε .... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Αν δεν επαρκέσουν τα άτομα του κλάδου ΠΕ20 να καλύψουν τις 176 θέσεις (ακόμα και με τις συμπληρωματικές αιτήσεις), εκτιμώ πως οι υπόλοιπες κενές θέσεις θα καλυφθούν από τον κλάδο ΠΕ19. Εκεί υπάρχουν πολύ περισσότερα άτομα!
> Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει στο εξής γιατί έχω μπερδευτεί : Είμαι ΠΕ19 και έχω> 3.75 μόρια. Υπάρχουν στον ενιαίο πίνακα διορισμών άτομα με πάρα πολλά μόρια (το μεγαλύτερο> που είδα είναι περίπου 53!!) τα οποία δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να μη διορίστηκαν,> αφού για να είναι στον πίνακα έχουν ήδη κάνει αίτηση διορισμού. Εν τω μεταξύ έχουν διοριστεί από> ΠΕ19 άτομα με πολύ λιγότερα μόρια. Μια και τώρα δίνεται δικαίωμα σε όσους δεν έκαναν αίτηση >διορισμού να κάνουν μέχρι τη Δευτέρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως κάνουν αρκετοί και από τον πίνακα> αναπληρωτών (έτσι δεν είναι;; Οπότε προσπαθώ να υπολογίσω τη θέση μου και δε μπορώ, οπότε δε > ξέρω αν μπορώ να ελπίζω σε διορισμό..... Γεωργία με τα 3,75 μόρια που έχεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είσαι διορισμένη! Εννοείται βέβαια πώς πρέπει να έχεις αποδεχθεί τις επιλογές "Διορισμός σε δυσπρόσιτο σχολείο" και "Διορισμός στις υπόλοιπες περιοχές τις Ελλάδας" για να είσαι σίγουρη.Αν πάρουν άλλους 140 στον κλάδο ΠΕ19, τότε πιθανότατα να αρκούν και τα 3,5 μόρια για διορισμό!Καλό διορισμό συναδέλφισα!
Μέχρι την Πέμπτη η εγκύκλιος για συμπληρωματικούς διορισμούς.Μέχρι Τρίτη 5/09 διορισμοί πολυτέκνων Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το ΥΠΕΠΘ (26/08/2006, ώρα 15:30) η εγκύκλιος για τους συμπληρωματικούς διορισμούς των εκπαιδευτικών θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Εχει γίνει όλη η προεργασία και ένα μεγάλο μέρος των ειδοποιήσεων στις περισσότερες ειδικότητες των επιλαχόντων εκπαιδευτικών τους οποίους αφορούν οι συμπληρωματικοί διορισμοί.Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προχωράει η διαδικασία ανακοίνωσης του διορισμού των πολύτεκνων εκπαιδευτικών. Η ανακοίνωση του διορισμού των τελευταίων αναμένεται πριν από τις 5 Σεπτεμβρίου 2006. 26/08/2006, ώρα 15:30alfavita.gr
Καλησπέρα σε όλους,ειμαι καινουρια στο φορουμ και ήθελα να ρωτησω που υπάρχει αυτή η εγκύκλιος για να ξανακάνουν τα χαρτια τους αυτοί που δεν τα έκαναν γιατί δεν την βρίσκω στο ypepth?