0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Olgalia, πολύ καλές οι προτάσεις σου! Πάλι με βοήθησες και σ' ευχαριστώ! Τώρα... όσον αφορά την εξεταστέα ύλη που πρέπει να ορίσουμε...τι θα γράψουμε; (Σε ρωτώ, γιατί την εξεταστέα ύλη την αφήνουμε στα αρχεία του σχολείου.) Απλώς θα τους ενημερώσουμε για το είδος των ερωτήσεων; Δηλ. πώς θα είναι το διαγώνισμα; Φυσικά δεν εννοώ ότι θα τους αποκαλύψουμε τα κείμενα...
Τα θέματα στη θ.ε "Τα φύλα..." θα τα βγάλει η άλλη φιλόλογος γιατί εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου μ αυτή. Μου έδειξε το κείμενο που διάλεξε κ το βρήκα κατάλληλο. Είναι από το παλιό βιβλίο κειμένων νομίζω της Α Γυμνασίου, δε θυμάμαι τον τίτλο κ το συγγραφέα θα σας πω την Πέμπτη. Αφηγείται ένα παιδί και μιλά για τον πατέρα του, πόσο αυστηρός ήταν, ο φόβος και ο τρόμος του σπιτιού ενώ η μητέρα ήσυχη και υποταγμένη. Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι...
στις εξετασεις στο πρωτο θεμα που ειναι πεζο βαζουμε ενα ή δυο κειμενα; και κατι ακομα, ποια γνωμη εχετε για το "η παντρεια της Σταλαχτής" του Θεοτόκη; θα αναλαβω να βαλω θεματα εγω γιατι η συναδερφος θα απουσιαζει και εχω πελαγωσει.
Παράθεση από: xarak στις Μαΐου 14, 2012, 08:11:58 pmστις εξετασεις στο πρωτο θεμα που ειναι πεζο βαζουμε ενα ή δυο κειμενα; και κατι ακομα, ποια γνωμη εχετε για το "η παντρεια της Σταλαχτής" του Θεοτόκη; θα αναλαβω να βαλω θεματα εγω γιατι η συναδερφος θα απουσιαζει και εχω πελαγωσει.1 πεζό. 2-3 ποιήματα. Ήρθαν οδηγίες.