0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης τώρα που έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα παραθέτω τι πήρα από επιδόματα με συμπληρωμένα τα 200 ένσημα:επιδότηση κυοφορίας από ΙΚΑ (υπολογίζει το μισό ημερομίσθιο επί τις 56 ημέρες κυοφορίας)1/2 μισθό από διεύθυνσηαυτά πριν τον τοκετό... και μετά:900ευρώ επίδομα τοκετού από ΙΚΑ (ενδέχεται να αλλάξει προς τα κάτω αμεσότατα)επιδότηση λοχείας από ΙΚΑ (υπολογίζει το μισό ημερομίσθιο επί τις 63 ημέρες λοχείας)και ένα ποσό από ΟΑΕΔ, επίδομα μητρότητας λέγεται, που δεν ξέρω πώς ακριβώς βγαίνει πάντως ήταν γύρω στα 1500.Αυτά... επίσης όσες γεννήσουν με καισαρική σε ιδιωτικό δικαιούνται ένα επίδομα 300ευρώ που προς το παρόν εκκρεμεί.Με το καλό τα μωρά σας και σε καλή μεριά τα βοηθήματα (σπιτονοικοκύρης, γιατρός, μαία, πάνες, τα γνωστά)
και επιστρέφω στη δουλειά σε περίοδο εξετάσεων;;τι μειωμένο να ζητήσεις εκεί;;τι διευκόλυνση μπορεί να υπάρξει;λιγότερες επιτηρήσεις;;;;το θέμα είναι ο θηλασμός!!!!!
Παράθεση από: Lito στις Ιανουαρίου 10, 2012, 08:52:16 pmΙσχύει το πρώτο.Δηλ. πληρώνει το σχολείο τις 15 ημέρες από τις 56 μόνο εαν δεν την έχεις πάρει την αναρρωτική.Εξάλλου για τις 56 ημέρες θα πάρεις το επίδομα κυοφορείας από το ΙΚΑωραία,ευχαριστώ πολύ!οπότε το ίδιο πράγμακαι καλύτερα που πάρθηκαν τα χρήματα για αναρρωτική! καλημέρα!!
Ισχύει το πρώτο.Δηλ. πληρώνει το σχολείο τις 15 ημέρες από τις 56 μόνο εαν δεν την έχεις πάρει την αναρρωτική.Εξάλλου για τις 56 ημέρες θα πάρεις το επίδομα κυοφορείας από το ΙΚΑ
Καλησπερα κοριτσια!Θέλω τα φωτα σας.Γεννησα περιπου 1 μηνα πιο μπροστα απο την ΠΗΤ και ζητησα τωρα αδεια λοχειας.Η απορία μου ειναι η εξής: στην αδεια λοχειας συνολο 63 ημερες να υπολογίσω και τις ημερες του Πάσχα? Κ επίσης αφου τελειώσει η αδεια λοχειας ζητάω το υπόλοιπο κύησης που ειναι 28 ημερες απο την αδεια κύησης?
"Επίσης τώρα που έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα παραθέτω τι πήρα από επιδόματα με συμπληρωμένα τα 200 ένσημα:επιδότηση κυοφορίας από ΙΚΑ (υπολογίζει το μισό ημερομίσθιο επί τις 56 ημέρες κυοφορίας)1/2 μισθό από διεύθυνσηαυτά πριν τον τοκετό... και μετά:900ευρώ επίδομα τοκετού από ΙΚΑ (ενδέχεται να αλλάξει προς τα κάτω αμεσότατα)επιδότηση λοχείας από ΙΚΑ (υπολογίζει το μισό ημερομίσθιο επί τις 63 ημέρες λοχείας)και ένα ποσό από ΟΑΕΔ, επίδομα μητρότητας λέγεται, που δεν ξέρω πώς ακριβώς βγαίνει πάντως ήταν γύρω στα 1500.Αυτά... επίσης όσες γεννήσουν με καισαρική σε ιδιωτικό δικαιούνται ένα επίδομα 300ευρώ που προς το παρόν εκκρεμεί.Με το καλό τα μωρά σας και σε καλή μεριά τα βοηθήματα (σπιτονοικοκύρης, γιατρός, μαία, πάνες, τα γνωστά)
Παράθεση από: mitsy στις Ιανουαρίου 11, 2012, 09:24:04 amΠαράθεση από: Lito στις Ιανουαρίου 10, 2012, 08:52:16 pmΙσχύει το πρώτο.Δηλ. πληρώνει το σχολείο τις 15 ημέρες από τις 56 μόνο εαν δεν την έχεις πάρει την αναρρωτική.Εξάλλου για τις 56 ημέρες θα πάρεις το επίδομα κυοφορείας από το ΙΚΑωραία,ευχαριστώ πολύ!οπότε το ίδιο πράγμακαι καλύτερα που πάρθηκαν τα χρήματα για αναρρωτική! καλημέρα!!Δηλαδή αν έχουμε πάρει τις 15 ημέρες αναρρωτική, χάνουμε κάτι σε χρήματα ή απλά πληρώνει το ΙΚΑ όλο το επίδομα κυοφορίας χωρίς να καταβάλει κάτι ο εργοδότης; Ή ισχύει το ότι αν δεν έχουμε πάρει αναρρωτική, παίρνουμε κανονικά όλο το επίδομα κυοφορίας από το ΙΚΑ συν μισό ακόμη μισθό από την υπηρεσία;
Παράθεση από: ELENH 27 στις Απριλίου 09, 2012, 08:20:10 pmΚαλησπερα κοριτσια!Θέλω τα φωτα σας.Γεννησα περιπου 1 μηνα πιο μπροστα απο την ΠΗΤ και ζητησα τωρα αδεια λοχειας.Η απορία μου ειναι η εξής: στην αδεια λοχειας συνολο 63 ημερες να υπολογίσω και τις ημερες του Πάσχα? Κ επίσης αφου τελειώσει η αδεια λοχειας ζητάω το υπόλοιπο κύησης που ειναι 28 ημερες απο την αδεια κύησης?Να σου ζήσει το μωρό σου!Ναι στην άδεια λοχείας υπολογίζεις και τις μέρες του Πάσχα. Αφού γέννησες πιο μπροστά αυτομάτως η άδεια τοκετού που "έχασες" προστίθεται στην άδεια λοχείας και έτσι θα μπορέσεις να κάτσεις περισσότερο με το μωρό σου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
@ s@@r: για να πάρεις τα χρήματα από την επιδότηση κυοφορίας δε χρειάζεται να έχεις γεννήσει@ MissPE06: σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει αναρρωτική παίρνεις τα χρήματα της επιδότησης κυοφορίας από το ΙΚΑ συν μισό μηνιάτικο από τα σχολεία