0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
salveΕιλικρινα, χάρηκα που είδα ότι κινητοποιήθηκε ο σύλλογος, και πάνω απ'όλα να μην ξεχνάμε ότι " η ισχύς εν τη ενώσι"la vita e' bella ΥΣ¨italikouli, μπράβο για το ischool, μπήκα στον πειρασμό να γράψω και εγώ αλλά 1/με καλύπτεις απόλυτα! 2/ με πέταξε έξω (λες να καταλάβαν την ηλικία μου???)
Παράθεση από: artsatal στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 04:12:00 pmsalveΕιλικρινα, χάρηκα που είδα ότι κινητοποιήθηκε ο σύλλογος, και πάνω απ'όλα να μην ξεχνάμε ότι " η ισχύς εν τη ενώσι"la vita e' bella ΥΣ¨italikouli, μπράβο για το ischool, μπήκα στον πειρασμό να γράψω και εγώ αλλά 1/με καλύπτεις απόλυτα! 2/ με πέταξε έξω (λες να καταλάβαν την ηλικία μου???)Καλησπέρα artsatal,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν είμαι από το Σύλλογο μας. Απλή συνάδελφος είμαι κι ό,τι μπορώ κάνω. Με το ischool μπορούμε να κάνουμε καταπληκτική δουλειά ενημέρωσης και προβολής της γλώσσας. Είδες πόσα παιδιά μπαίνουν στο forum αυτό; Είναι φοβερή ευκαιρία. Μην κολλάς που σε πέταξε έξω. Κάτι της στιγμής θα ήταν. Εγώ μπαίνω κάθε τρεις και πέντε. Ξαναδοκίμασε πάλι! Θα τα καταφέρεις. Και πάλι ευχαριστώ και συγχαρητήρια στο Σύλλογο. ITALIKOULI τα συγχαρητήρια παραμένουν για την δική σου δουλεια, ανεξάρτητα με το σύλλογο, άλλωστε αν ήσουν ή όχι "του συλλόγου" δεν το ήξερα,.. είσαι της ιταλικής και αυτό μου φτάνει!! ..η αναφορά μου ήταν αποκλειστικά για την αντίδραση του συλλόγου στην κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία σχετικα με τις επιλογες των μαθητών-καιρός ήταν να κάνουμε σαν σύλλογος μια κίνηση πιό δυναμική-η αλήθεια είναι ότι ζηλε΄υω τους "γερμανούς" -γραφω στις αρχικές σελίδες- ο σύλλογος,/ομως, είμαστε ΕΜΕΙΣ και πρέπει όλοι μας να δραστηροποιηθούμε ( εγω και αλλές δύο φιλε΄ς προβήκαμε σε μία κίνηση και να ξέρετε θα υπάρξει στις ιστοσελίδες του συλλόγου μία έκπληξη στα τέλη του Σεπτεμβρη, αρχές Οκτώβρη! - να μπαίνετε ούτως ή άλλως!ι ).NATI , σ'έχασα που είσαι, διαβάζεις? Εγώ με το σχολείο της κόρης μου τα έριξα όλα στον κόκορα . Τι ωραία ιδέα, έπρεπε όμως να τη σκεφτούμε νωρίτςερα-να περιμέναμε τα παιδια στον αγιασμό, απ΄όσο ξέρω υπάρχει και φυλλάδιο του συλλ΄πγου για τα ιταλικά στα σχολεία, θα μπορούσαν να μας τρο στείλουν όμως φοβάμαι ότι κρίνονται όλα μεσα στο τέλος της εβδομάδας που θα στείλουν απο τις διευθύνσεις τα χαρτακια στο υπουργείο.Ξέρω απο τα σχολεία οτί το υπουργείο στέλνει και ξαναστέλνει εγκύκλιους και κανένας γυμασιάρχης δεν θα μπορεί να βρεί την οποιαδήποτε δικαιολογία.. τώρα τι να πούμε θα δούμε σύντομα la vita e' bella