0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Buongiorno ragazzi e ragazze!!Κάτι που ακουσα ότι μπορεί να μας βοηθήσει στην διδακτική Ευρωπαικο Κοινο Πλαισιο Αναφορας για την εκμαθηση των ξενων γλωσσων Το βρίσκεται και στο ιντερνετ σε αυτή την διεύθυνση..http://www.komvos.edu.gr/Common%20European%20Framework.pdf Προσοχή ορισμένα φροντιστήρια το πουλάνε κιόλας. Μιά γνωστή μου της Αγγλικής έσκασε 200 ευρουλάκια!!! Εγώ μόλις το κατέβασα και 8α δω τι είναι.. Δεν έχω όρεξη για διάβασμα και το γεγονός ότι δεν ελπίζω κιόλας κάνει χειρότερη την κατάσταση!!
Παράθεση από: LunaLoca στις Νοεμβρίου 26, 2008, 10:24:07 amBuongiorno ragazzi e ragazze!!Κάτι που ακουσα ότι μπορεί να μας βοηθήσει στην διδακτική Ευρωπαικο Κοινο Πλαισιο Αναφορας για την εκμαθηση των ξενων γλωσσων Το βρίσκεται και στο ιντερνετ σε αυτή την διεύθυνση..http://www.komvos.edu.gr/Common%20European%20Framework.pdf Προσοχή ορισμένα φροντιστήρια το πουλάνε κιόλας. Μιά γνωστή μου της Αγγλικής έσκασε 200 ευρουλάκια!!! Εγώ μόλις το κατέβασα και 8α δω τι είναι.. Δεν έχω όρεξη για διάβασμα και το γεγονός ότι δεν ελπίζω κιόλας κάνει χειρότερη την κατάσταση!!Benvenuta mmsd.Στην παράθεση υπάρχει αναφορά στο ευρωπαϊκό πλαίσιο δεν είναι όμως και το πιο απλό πράγμα για να το διαβάσεις.Φυσικά και εγω dum spiro spero για'αυτό και θα δώσω την επόμενη φορά ελπίζοντας.Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει ή έχει ακούσει κάτι για το Ενιαίο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΥΠΕΠΘ.Υπάρχει αναφορά στο φορουμ αλλά δεν υπάρχει κάποιος απο Ιταλική φιλολογία.Ρωτάω γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσεις να διδάξεις στα ΚΕΕ,αν ενταχθείς υποτίθεται ότι θα σε καλέσουν.Μήπως ξέρετε κάτι?
Buonasera.Σε ευχαριστω για την άμεση απάντηση.Το ξέρω οτι είναι ο μοναδικος τρόπος γιατί ήδη λειτουργει τμήμα στις Σέρρες και είναι πρωινό με βολεύει αφάνταστα και δεν ήξερα αν έπρεπε να κάνω τα χαρτιά μου ή όχι.Τώρα είμαι σίγουρη.Γίνεται χάμος με την ιστοσελίδα.Θα συμπληρώσω ηλεκτρονικά την αίτηση και μετά θα στείλω τα χαρτια μου.Το παρακολουθώ απο πέρυσι άλλά δεν ήξερα τι να κάνω.Εδω τα πράγματα είναι χειρότερα γιατί δεν λένε τίποτα μην τους φάς την θέση.Το ίδιο είχε συμβεί όταν δούλευα στα δημόσια ΙΕΚ.Μόλις με πήραν έκαναν ενστάσεις επι ενστάσεων και φυσικά με πήραν γιατί και προϋπηρεσία είχα και βαθμό πτυχίου και παλιότητα απόκτησης του πτυχίου.
καλησπέρα,Το ευρωπαϊκό πλαίσιο νομίζω (τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα) το διάβασα μία ανάγνωση όλο και μετά μελέτησα μόνο το 5ο κεφάλαιο.
Buonasera LunaLoca!!! Εγω προκομένη???!!!!Μπήκα το '90 και τέλειωσα το '96...Δούλευα συγχρόνως για 3 χρόνια είχα μόνο 1 μάθημα.Λογοτεχνία με την Russo(Θεσσαλονίκη) και νόμιζα ότι ποτέ δεν ήμουν καλά διαβασμένη.Μετά το πήρε ο Γκικόπουλος και αποφάσησα να το δώσω και ακόμα θυμάμαι το άγχος που είχα!!!!Καλή δύναμη σε ΚΚαταρχήν καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα πάνε να δώσουν γιατί εγώ δεν.. Αχ ρε Vecchiarella τι μου θύμισες? Την πιο πονεμένη στιγμή της φοιτητικής μου καριέρας. Από την στιγμή που μπήκα στη σχολή άκουγα για το πόσο κακιά και πόσο τσεκούρω είναι η Russo και παρά το γεγονός ότι είχα παρακολουθήσει 2-3 φορές το μάθημα της (επιτομή στην λογοτεχνία) και για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε κιόλας δεν τόλμησα να πάω να το δώσω. Ε είχε ακουστεί ότι θα το έπαιρνε ο Γκικό που θα έκανε και γραπτές εξετάσεις και περίμενα τρομάρα μου.. Το πράγμα άρχισε να δείχνει απο τις παραδόσεις που ήτανε ό,τι θυμάμαι χαίρομαι και στις 14.30 γιατί ο Καθηγητής μόνο στο κεντρικό αμφιθέατρο ήθελε να διδάσκει και το κεντρικό μόνο τότε ήταν ελεύθερο. Μιλάμε δεν καταλαβαίναμε τίποτα και δεν μιλάω για τη γλώσσα αλλά να... δεν είχαν και τόοοση συνοχή αυτά που έλεγε... Το άλλο δράμα το Asor Rosa.. Τέλος πάντων έρχεται η μέρα των εξετάσεων, δίνει τα θέματα και εγώ ούτε την εκφώνηση δεν καταλάβαινα.. Δεν ήμουνα η μόνη μάλλον γιατί άρχισαν να πέφτουν κάτι βλέματα απελπισίας από παντού.. Μόλις δε, βρήκε το θάρρος κάποιος και σηκώθηκε να παραδώσει λευκή κόλλα σηκώθηκε το μισό αμφιθέατρο (το κεντρικό πάντα) μαζί και εγώ..Το μοναδικό 5άρι μου σε μάθημα είναι σε αυτό και το έδωσα πολλές πολλές φορές.. Την νοστάλγησα τη Russo πάντως
Παράθεση από: vecchiarella στις Ιανουαρίου 14, 2009, 10:27:48 pmBuonasera LunaLoca!!! Εγω προκομένη???!!!!Μπήκα το '90 και τέλειωσα το '96...Δούλευα συγχρόνως για 3 χρόνια είχα μόνο 1 μάθημα.Λογοτεχνία με την Russo(Θεσσαλονίκη) και νόμιζα ότι ποτέ δεν ήμουν καλά διαβασμένη.Μετά το πήρε ο Γκικόπουλος και αποφάσησα να το δώσω και ακόμα θυμάμαι το άγχος που είχα!!!!Καλή δύναμη σε ΚΚαταρχήν καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα πάνε να δώσουν γιατί εγώ δεν.. Αχ ρε Vecchiarella τι μου θύμισες? Την πιο πονεμένη στιγμή της φοιτητικής μου καριέρας. Από την στιγμή που μπήκα στη σχολή άκουγα για το πόσο κακιά και πόσο τσεκούρω είναι η Russo και παρά το γεγονός ότι είχα παρακολουθήσει 2-3 φορές το μάθημα της (επιτομή στην λογοτεχνία) και για να είμαι ειλικρινής μου άρεσε κιόλας δεν τόλμησα να πάω να το δώσω. Ε είχε ακουστεί ότι θα το έπαιρνε ο Γκικό που θα έκανε και γραπτές εξετάσεις και περίμενα τρομάρα μου.. Το πράγμα άρχισε να δείχνει απο τις παραδόσεις που ήτανε ό,τι θυμάμαι χαίρομαι και στις 14.30 γιατί ο Καθηγητής μόνο στο κεντρικό αμφιθέατρο ήθελε να διδάσκει και το κεντρικό μόνο τότε ήταν ελεύθερο. Μιλάμε δεν καταλαβαίναμε τίποτα και δεν μιλάω για τη γλώσσα αλλά να... δεν είχαν και τόοοση συνοχή αυτά που έλεγε... Το άλλο δράμα το Asor Rosa.. Τέλος πάντων έρχεται η μέρα των εξετάσεων, δίνει τα θέματα και εγώ ούτε την εκφώνηση δεν καταλάβαινα.. Δεν ήμουνα η μόνη μάλλον γιατί άρχισαν να πέφτουν κάτι βλέματα απελπισίας από παντού.. Μόλις δε, βρήκε το θάρρος κάποιος και σηκώθηκε να παραδώσει λευκή κόλλα σηκώθηκε το μισό αμφιθέατρο (το κεντρικό πάντα) μαζί και εγώ..Το μοναδικό 5άρι μου σε μάθημα είναι σε αυτό και το έδωσα πολλές πολλές φορές.. Την νοστάλγησα τη Russo πάντωςBuongiorno LunaLoca Εγώ το έδωσα μόνο όταν το πήρε ο Γκικόπουλος και το γράφαμε θυμάμαι στον πρώτο όροφο του καινούργιου κτιρίου της φιλοσοφικής.Εννοείται ότι εξανλτησα τον χρόνο και το πέρασα με 7,5 μετα απο 3 χρόνια διάβασμα!!Το μοναδικό μου 5 είναι στην Ματσα.Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν , έφτασε η μεγάλη στιγμή!!!