0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Ανατολική Αττική θα καλέσουν περισσότερους απο έναν. Θα πάρουνε τουλάχιστον 15 με βάση τις διαθέσιμες ώρες.
Πιστεύω ότι κλήθηκαν και άλλοι απλά δεν το έχουν δηλώσει ή έχουν αποδεχθεί και θα πάνε στις θέσεις τους...Ο υπεύθυνος μου είπε ότι την Τρίτη καλούσε μόνο καθηγητές Ιταλικών και ότι οι ώρες ήταν περίπου 140.
Kekaki ..... Aν είσαι στην πρώτη 15αδα στην Ανατ. Αττική, πάρε τηλ. σε παρακαλώΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Κος ΚΑΤΡΑΔΗΣΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝe-mail : tedthe@dide-anatol.att.sch.gr 210 6049380 – 210 6610390FAX : 210 6610738Πάρε πρωί διότι μετά τις 10.00 έχουν σουξέ τα τηλέφωνα του, μιλάνε συνέχεια.Να δούμε τι κάνει...140 ώρες αν δίνει 10 σε κάθε ωρομίσθιο φτάνει στους 14, αν αρνηθούν κάποιοι είσαι μέσα...
Πάντως παιδιά, εγω βλέπω ότι αρχίζουν να καλούν, έστω και με βήμα...χελώνας! Πολλές περιοχές έχουν κενά και σε άλλες ειδικότητες, άρα θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι! Πέρυσι μας είχαν καλέσει τέλη Νοέμβρη τους περισσότερους, τουλάχιστον στην περιοχή μου. Kekaki και εγω είμαι στην 1η 14τράδα στην Αν.Αττική, αλλά είχα επιλέξει μόνο την