0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ημερίδα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα.. Χαλάλι και η κούραση και η ταλαιπωρία των χιλιομέτρων .. Όποιος θέλει τις σημειώσεις να μου στείλει pm και θα του τις στείλω, αφού πρώτα μου τις στείλει ο κ. Fabio Caon μέσω μέιλ. Το άλλο Σάββατο παρουσιάζει ο κ. Mezzadri.. Όλες τις πληροφορίες και δωρεάν υλικό μπορείτε να προμηθεύεστε από το www.itals.it μέσα στις επόμενες μέρες..(και η Θεσσαλονίκη, όπως πάντα, μαγευτική... Πόσες αναμνήσεις... )
lenagreca, αν δεν ειναι κοπος, ενημερωνεις και μενα?ξερεις το mail μου. grazie in anticipo! nena8, εχουμε αν δεν κανω λαθος καταρχην 20 οργανικες θεσεις.επισης καπου 20-25 ειναι και οι αναπληρωτες.μεσα σε ολους αυτους συμεριλαμβανονται πολυτεκνοι και τριτεκνοι. φυσικα αυτο το προσωπικο δεν επαρκει με τιποτα για να καλυψει τα κενα και συμφωνα με την ζητηση οι αναπληρωτες θα επρεπε να ειναι πολλαπλα πολλαπλασιοι. ειδικα σε περιοχες οπου καναμε συστηματικη και καλη δουλεια τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα αλλα δυστυχως δεν πηραν αναπληρωτες και οι ωρες μοιραστηκαν σε ωρομισθιους. οι ωρες μαλιστα ηταν τοσες σε καποιες περιφερειες ωστε εφτασαν να παρουν ως ωρομισθιους ακομη και συναδελφους που δεν ειχαν επιτυχια στον ΑΣΕΠ. γι αυτο μην επαναπαυομαστε...σε λιγο καιρο θα πρεπει να ξεκινησουμε παλι συστηματικη δουλεια ωστε του χρονου ο κλαδος μας να τα παει ακομη καλυτερα!
nena8, επαρχια ειμαι και γω. εισαι γραμμενη στον συλλογο μας αν φυσικα εισαι συναδελφος?κανε το γιατι πραγματικα γινεται σοβαρη δουλεια και εχουμε ενημερωση.mmsd, εχω και γω καποιες περιπτωσεις αρκετα ανησυχων μαθητων που θελουν να ασχολεισαι συνεχως μ αυτους αλλα σιγα σιγα και συνεννοουμαστε καλυτερα και δειχνουν ενδιαφερον για την γλωσσα.καποιος μαλιστα μ εχει εντυπωσιασει αφου ερχεται να μου δειξει και επιπλεον ασκησουλες που συναντησε στο επομενο κεφαλαιο και ειδε οτι μπορουσε να τις κανει. ταπεινη μου αποψη...προσπαθησε να μην αφηνεις κανεναν αμετοχο στην ταξη και ρωτησε τον καθενα πραγματακια που ξερεις οτι μπορει να απαντησει.κανε τον καθενα να νιωσει οτι ξερει να απαντησει και εξηγησε τους ο,τι δεν καταλαβαινουν οσο πιο απλα γινεται.εγω πολλες φορες και στο μαθημα και στο διαλειμμα μεχρι να φυγουν απο την ταξη ρωταω τον καθενα ξεχωριστα αν ειναι κατι που δεν καταλαβε και τους λεω να ρχονται και να με ρωτανε ο,τι απορια εχουν.μην ξεχνας να τους επιβραβευεις!! δεν ξερω...ισως να βοηθουν λιγο ολα αυτα