0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς, όσοι και όσες δίνουν ΑΣΕΠ, το βλέπουν ανταγωνιστικά και κανείς δεν βοηθάει τον άλλον. Το βλέπουν "ο θάνατός σου η ζωή μου". Στον Μπόνια έχουν μαζευτεί 6-7 άτομα που κάνουν μάθημα με τη Rapacciuolo(γνωστικό αντικείμενο) και άλλα 15 άτομα που κάνουν ειδική διδακτική με τον
Cagliari δεν συμφωνώ. Ήμουν και εγώ μέσα σε αυτούς τους 6-7 που έκαναν μέσα στον Ιούλιο μαθήματα με την Rapacciuolo. Το κόστος για το γνωστικό ήταν 600
Ο καθένας μόνος του λοιπόν. Η αλληλεγγύη είναι μόνο στα λόγια. Όλοι δίνουμε σημειώσεις και βοηθάμε τους άλλους στα λόγια. Άλλα όταν έλθει η ώρα των πράξεων, όταν μπεί το χρήμα στη μέση, γίνεται φανερό ότι έιμαστε ανταγωνιστές, φανερώνεται ο πραγματικός μας εαυτός... 'Οποιος ζητάει χάρες εδώ μέσα να ξέρει ότι όλοι στα λόγια θα είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν. Άλλα όταν έλθει η ώρα των πράξεων, κανείς δεν θα του δώσει ούτε μια σελίδα βοήθειας, όλοι θα βρουν κάποια δικαιολογία (τα λεφτά, η κούραση κλπ). Αυτή είναι η ουσία του Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Στα λόγια είμαστε όλοι συνάδελφοι, άλλα στην πράξη σκληροί ανταγωνιστές που επιθυμούν μόνο την προσωπική ανέλιξη, με στόχο τον διορισμό. Ίσως να είναι αυτό το φυσιολογικό. Ας το παραδεχτούμε λοιπόν και ας αφήσουμε τα παραμύθια περί συναδελφικότητας και αγάπης...Τότε αφού είμαστε όλοι κακοί συνάδελγοι όπως λες γιατι δεν πας εσύ φροντιστήριο και να μας δώσεις μετά τις σημειώσεις σου τσάμπα;
Παράθεση από: NATI στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 08:45:00 pmCagliari δεν συμφωνώ. Ήμουν και εγώ μέσα σε αυτούς τους 6-7 που έκαναν μέσα στον Ιούλιο μαθήματα με την Rapacciuolo. Το κόστος για το γνωστικό ήταν 600