*

Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιες 2011  (Αναγνώστηκε 106575 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πανελλήνιες 2011
« Απάντηση #112 στις: Απριλίου 07, 2011, 11:57:09 pm »

καθολου το ιδιο. γιατι αν θελω φιλοσοφικη Αθηνας και δεν πιασω τη βαση, εχω ομως εναλλακτικες της Πατρας, των Ιωαννινων, της Κρητης, της Θεσσαλιας, του Ιονιου κλπ κλπ ενω παραλληλα εχω και απο 3,4 τμηματα σε καθε σχολη (φιλολογιας, ιστοριας-αρχαιολογιας, Φιλοσοφιας κλπ κλπ).

Κι αν στην Ελλάδα του μνημονίου δεν έχω τα χρήματα για άλλη πόλη;
Αν η μείωση των εισακτέων αυξήσει την βάση 1500 μόρια στην σχολή μου, εσείς πείτε ότι αυτό δεν επηρεάζει την προσπάθεια μου

Ναι αλλά όταν ανακοινώθηκε δεν είδα αντιδράσεις από καθηγητές,μαθητές και γονείς.
Και στην Ελλάδα του μνημονίου οι σπουδές είναι πολυτέλεια. Πάντα ήταν απλά τώρα το καταλάβαίνουμε περισσότερο. Και πριν υπήρχαν περιπτώσεις που θέλαν να σπουδάσουν πραγματικά αλλά δεν μπορούσαν στην επαρχία λόγ κόστους.

Όπως και το ίδιο unfair είναι και η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης των πανελλαδικών 35 μέρες πριν
Ακόμα και οι 4-5 μέρες κάνουν την διαφορά όταν είμαστε τόσο κοντά
Άλλο να ανακοινώνεται τον Φλεβάρη ότι οι εξετάσεις ξεκινούν στις 12 Μαϊου, κι άλλο να ανακοινώνεται στις 6 Απρίλη
Πολλά παιδιά δεν έχουν πάει εκδρομή ακόμα!
Ναι αλλά αυτός είναι ο κορμός του εκπαιδευτικού μας συστήματος. ΟΛΑ την τελευταία στιγμή.
Και την κατάργηση της βάσης του 10 τελευταία στιγμή την αποφάσισαν.
Το περίεργο θα ήταν να υπήρχε πρόγραμμα π.χ από το Σεπτέμβρη  :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:17 »

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Απριλίου 08, 2011, 01:18:16 pm »
Μα καλά, αυτό με το ανεβοκατέβασμα των μορίων και τόσα χρόνια δεν γινόταν? Γιατί η γκρίνια, επείδη φέτος μπορεί να το ξέρουν από την αρχή και δεν θα τους έρθει κεραμίδα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων; Και εγώ όταν έδινα πανελλήνιες υπήρχαν τμήματα νηπιαγωγών που ανέβηκαν 1500 μόρια και χωρίς να γίνει κάτι με τους εισακτέους. Τότε φώναξε κανείς; Τόσος κόσμος δεν έπεσε εκτός προγραμματισμού; Εντάξει και τι έγινε, συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι να παλεύουμε να γίνονται σωστά πιο σοβαρά πράγματα και όχι αν ανακοινώθηκε 2-3 μέρες πιο αργά το πρόγραμμα.

Και όσον αφορά το αν θα μπορούν να σπουδάσουν, γιατί δεν κάθεται κανένας να κάνει λίγο πιο σωστό και αξιοκρατικό σύστημα μετεγγραφών; Να τις παίρνουν αυτοί που πραγματικά το έχουν ανάγκη και το αξίζουν και όχι μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι πολύτεκνος (αλλά οι καταθέσεις στην τράπεζα πάνε σύννεφο...). Να γίνει ένα πιο αξιοκρατικό σύστημα υποτροφιών μήπως;;;

Σίγουρα όλα αυτά το υπουργείο έπρεπε να τα έχει προγραμματίσει πολύ καλύτερα. Αλλά μήπως να προσπαθήσουμε ώστε να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο; Γιατί τόσο καιρό σε διάφορες συζητήσεις τους βλέπω τους περισσότερους να φωνάζουν αφού γίνει κάτι, αλλά για πρόληψη τίποτα. Και αφού έγινε ότι έγινε, όλοι εσείς οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί μήπως να προσπαθήσετε ώστε τα παιδιά να το περάσουν όλο αυτό όσο πιο ανώδυνα; Εξάλλου ένας εκπαιδευτικός οφείλει να είναι ευέλικτος στην τάξη του και να ανατρέπει τον προγραμματισμό του αν υπάρξει ανάγκη.

Υ.Γ.1: Σχετικά με τις εκδρομές, τι θα πει πολλοί δεν πήγαν ακόμη; Μια βδομάδα είναι μέχρι το Πάσχα. Πότε δηλαδή περίμεναν όλοι αυτοί να πάνε;
Υ.Γ.2: petrosp_13, 4-5 μέρες κάνουν τι διαφορά; Αυτές θα σώσουν κάποιον; Όλον τον υπόλοιπο καιρό τι έκανε; Εντάξει, όλοι δώσαμε πανελλήνιες, μην δουλευόμαστε μεταξύ μας.
Υ.Γ.3: ELEN LIA, το έχω ξαναπεί και σε άλλο topic. Δεν έχω κάτι μαζί σου και συζήτηση γίνεται, αλλά μην λες τώρα ότι ξαφνικά επειδή ανακοινώθηκε τώρα το πρόγραμμα,  ότι ένα παιδί (είτε είναι γιος σου, είτε του γείτονα) κοντεύει να φτάσει στο νοσοκομείο ένα πράγμα με ταχυκαρδίες, άνοιγμα μύτης και δεν ξέρω εγώ τι. Αυτά μου φαίνονται τουλάχιστον υπερβολές.
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Απριλίου 08, 2011, 01:28:08 pm »
Πρόταση: οι 5ήμερες εκδρομές να γίνονται μέσα στη μεγάλη βδομάδα (να ξεκινούν από Παρασκευή ή Σάββατο πριν τη μεγάλη βδομάδα), ώστε να μην χάνονται άδικα ώρες. Ε;  ;)

Υ.Γ. Πράγματι, αυτό το "επιχείρημα" ότι δεν πρόλαβαν να πάνε ακόμα εκδρομές.. τι σχέση έχει;;; Στα χρόνια μας, όταν γίνονταν μεγάλες καταλήψεις και χάνονταν πολλές βδομάδες διδασκαλίας, απλά ο σύλλογος αποφάσιζε να μην γίνει εκείνη τη χρονιά η 5ήμερη εκδρομή. Τώρα θα ανησυχούμε μήπως και δεν προλάβουν να πάνε; Φαντάζομαι στα περισσότερα σχολεία θα φρόντισαν ήδη να τις οργανώσουν πριν το Πάσχα. Σε αντίθετη περίπτωση απλά ας μην πάνε.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος petrosp_13

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Απριλίου 08, 2011, 02:24:05 pm »
Παράθεση από: HelenB
Μα καλά, αυτό με το ανεβοκατέβασμα των μορίων και τόσα χρόνια δεν γινόταν? Γιατί η γκρίνια, επείδη φέτος μπορεί να το ξέρουν από την αρχή και δεν θα τους έρθει κεραμίδα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων; Και εγώ όταν έδινα πανελλήνιες υπήρχαν τμήματα νηπιαγωγών που ανέβηκαν 1500 μόρια και χωρίς να γίνει κάτι με τους εισακτέους. Τότε φώναξε κανείς; Τόσος κόσμος δεν έπεσε εκτός προγραμματισμού; Εντάξει και τι έγινε, συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι να παλεύουμε να γίνονται σωστά πιο σοβαρά πράγματα και όχι αν ανακοινώθηκε 2-3 μέρες πιο αργά το πρόγραμμα.

Η σχολή σου μπορεί να ανέβηκε γιατί απέκτησε ζήτηση εκείνη και (πιθανόν) τις επόμενες χρονιές
Η ζήτηση πριν τις εξετάσεις δεν είναι κάτι μετρήσιμο
Οι εισακτέοι είναι και προφανώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κίνηση των βάσεων

Και όσον αφορά το αν θα μπορούν να σπουδάσουν, γιατί δεν κάθεται κανένας να κάνει λίγο πιο σωστό και αξιοκρατικό σύστημα μετεγγραφών; Να τις παίρνουν αυτοί που πραγματικά το έχουν ανάγκη και το αξίζουν και όχι μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι πολύτεκνος (αλλά οι καταθέσεις στην τράπεζα πάνε σύννεφο...). Να γίνει ένα πιο αξιοκρατικό σύστημα υποτροφιών μήπως;;;

Το αν μπορεί κάποιος να σπουδάσει το έθεσα ως επιχείρημα στο ότι αναφέρθηκε ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε άλλες πόλεις.
Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν αλλού και φυσικά δεν είναι όλοι πολύτκενοι ή έχουν άλλους λόγους να πάρουν μεταγραφή
Άρα, θα ήθελα να ξέρω τον αριθμό των εισακτέων στην σχολή της πόλης μου για να ξέρω τι να περιμένω

Υ.Γ.1: Σχετικά με τις εκδρομές, τι θα πει πολλοί δεν πήγαν ακόμη; Μια βδομάδα είναι μέχρι το Πάσχα. Πότε δηλαδή περίμεναν όλοι αυτοί να πάνε;

Κάποια σχολεία έχουν από καιρό κανονίσει να πάνε εκδρομή τις πρώτες 2 βδομάδες του Απρίλη
Φταίνε αυτοί που το υπουργείο πήγε τις εξετάσεις 4-5 μέρες πίσω από το αναμενόμενο;
Μια εβδομάδα λιγότερο είναι λιγότερες ευκαιρίες για επανάληψη και προφανώς τα παιδιά θα μπορούσαν να προγραμματίσουν καλύτερα την επανάληψη τους σε σχέση με την εκδρομή που έχουν να πάνε

Υ.Γ.2: petrosp_13, 4-5 μέρες κάνουν τι διαφορά; Αυτές θα σώσουν κάποιον; Όλον τον υπόλοιπο καιρό τι έκανε; Εντάξει, όλοι δώσαμε πανελλήνιες, μην δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Οι εξετάσεις ξεκινούν την Πέμπτη 12 Μαϊου. Αν ξεκινούσαν την Δευτέρα στις 16, θα μιλούσαμε για 2 εβδομάδες διαβάσματος μέσα στον Μάϊο. Τώρα μιλάμε για 1+. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι αμελητέο ή ότι τα παιδιά έχουν άπειρο χρόνο μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων διαβάσματος τους, τότε κρίνεσαι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:53:17 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Απριλίου 08, 2011, 02:25:21 pm »
Πρόταση: οι 5ήμερες εκδρομές να γίνονται μέσα στη μεγάλη βδομάδα (να ξεκινούν από Παρασκευή ή Σάββατο πριν τη μεγάλη βδομάδα), ώστε να μην χάνονται άδικα ώρες. Ε;  ;)

Υ.Γ. Πράγματι, αυτό το "επιχείρημα" ότι δεν πρόλαβαν να πάνε ακόμα εκδρομές.. τι σχέση έχει;;; Στα χρόνια μας, όταν γίνονταν μεγάλες καταλήψεις και χάνονταν πολλές βδομάδες διδασκαλίας, απλά ο σύλλογος αποφάσιζε να μην γίνει εκείνη τη χρονιά η 5ήμερη εκδρομή. Τώρα θα ανησυχούμε μήπως και δεν προλάβουν να πάνε; Φαντάζομαι στα περισσότερα σχολεία θα φρόντισαν ήδη να τις οργανώσουν πριν το Πάσχα. Σε αντίθετη περίπτωση απλά ας μην πάνε.

και γιατι να  χασω την εκδρομη? εγω περιμενα 5 χρονια αυτη τη μερα, το ξερεις? περιμενα να παω Γ'Λυκειου να παμε εκδρομη ολη η ταξη, και τωρα μας λετε να τη χασουμε?

δεν φταιμε εμεις που καναμε καταληψη αλλα οι αποφασεις του υπουργειου. Εμεις θα πληρωσουμε τη νύφη?

ως μαθητης θελω να ξερω απο τη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2011, 02:33:03 pm από MARKOS »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 08, 2011, 03:20:57 pm »

A, όλα κι όλα. Μας κόβεις τις αργίες του Αγίου Πνεύματος, των Τριών Ιεραρχών κλπ, θα μας φας και τη Μεγάλη Εβδομάδα μεταφέροντας εκεί τις εκδρομές, επειδή το Υπουργείο δεν μπορεί να κάνει στοιχειώδη προγραμματισμό στην αρχή της χρονιάς; Ορίστε, ακόμα κι ο συμμαθητής Μάρκος στη γαλαρία έχει αντιρρήσεις. ;D ;D
Τι είσαι; Κινέζος εργοδότης;  ;D ;D ;D

Ένα θα σου πω: "
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 08, 2011, 03:46:13 pm »
Για τον αριθμό των εισακτέων δεν λέω ότι είναι καλό να μην τους γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Δίνει κάποια σιγουριά και προγραμματισμό σε αυτούς που είναι λίγο στο φλου. Απλά πιστεύω ότι όσοι έχουν στόχο δεν θα επηρεαστούν και τόσο πολύ. Το τι πρέπει να γίνει σχετικά με τους εισακτέους και τις ημερομηνίες των εξετάσεων είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Επίσης, η ένστασή μου είναι ότι ξαφνικά αρχίζουμε και τα βλέπουμε όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργούνται και έρχονται στην επιφάνεια μόνο και μόνο εξαιτίας αυτού του γεγονότος και συνδέονται με αυτό. Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν όλα αυτά (μη σταθερή ημερομηνία διεξαγωγής εξετάσεων, μαθητές που δεν έχουν δυνατότητα), αλλά ποιος ασχολείται; Μόνο εδώ σε ένα φόρουμ τα λέμε μεταξύ μας. Όλοι ασχολούνται με τα οικονομικά των πανεπιστημίων και μήπως κλείσει κάνα περιφερειακό τμήμα και ωχ τι θα κάνει η τοπική κοινωνία.

Αλλά επίτρεψέ μου να διαφωνήσω στο θέμα των εκδρομών και των επαναλήψεων. Τα σχολεία ας είναι και λίγο "ανοιχτόμυαλα" και να μην αφήνουν τελευταία στιγμή τις εκδρομές, γιατί φέτος είναι οι χαζομάρες του υπουργείου, του χρόνου μπορεί να είναι κάτι άλλο και πάλι θα κλαίγονται. Ακόμη, όποιος θέλει πενταήμερη, ξέρει ότι θα χάσει αυτές τις μέρες από το διάβασμά του και ας φροντίσει να το οργανώσει κατάλληλα. Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Επιπλέον, ναι πιστεύω ο καθένας αν το θέλει μπορεί να προλάβει να διαβάσει. Η μια βδομάδα δεν σώζει την κατάσταση. Και όσον αφορά τις δυνατότητες που έχουν για διάβασμα, ας κοιτάξει ο καθένας τις προτεραιότητες και τις αντοχές του και πως ξοδεύει το χρόνο του. Δεν γίνεται όλοι να κάνουν και να καταλήξουν το ίδιο.

Υ.Γ.: petrosp_13, προφανώς σε κάποια θέματα έχουμε διαφορετικές απόψεις, οπότε προτείνω να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. :) ;D
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 08, 2011, 03:56:06 pm »
Ακόμη, όποιος θέλει πενταήμερη, ξέρει ότι θα χάσει αυτές τις μέρες από το διάβασμά του και ας φροντίσει να το οργανώσει κατάλληλα. ............. Η μια βδομάδα δεν σώζει την κατάσταση. Και όσον αφορά τις δυνατότητες που έχουν για διάβασμα, ας κοιτάξει ο καθένας τις προτεραιότητες και τις αντοχές του και πως ξοδεύει το χρόνο του.

απο τη Α΄γυμνασιου ξερω πως στην Γ'Λυκειου θα εχω 5ημερη εκδρομη. αρα μπορω να διαβασω ανετα. Μια συμμαθητρια μου η Χαρικλεια, δεν θα ερθει 5ημερη γιατι λεει εχει πολυ αγχος και θελει να τα κανει παλι επαναληψη, αν και τα εχει διβασει ολη τη χρονια (για να μη πω απο προπερσυ το καλοκαιρι) αλλα ειναι ανασφαλης. Εγω ομως δε χαλαλίζω την εκδρομουλα μου. Η μαμα μου λεει οτι "κανε οτι θες, μυαλα δεν αλλαζεις εσυ, αρκετα μπουχτισα φετος με σενα, μεγαλος εισαι!" (οπου τη συμφερει ειμαι μεγαλος!!)

κανεις δεν μας σκεφτεται, ουτε οι γονεις, ουτε οι καθηγητες μας, που τη βολη τους κοιταζουν μονο, ουτε ακν η ιδια η υπουργος που λεει "πρωτα ο μαθητης"! Αη σιχτιρι πια.... ;D

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Απριλίου 08, 2011, 04:04:29 pm »
Ακόμη, όποιος θέλει πενταήμερη, ξέρει ότι θα χάσει αυτές τις μέρες από το διάβασμά του και ας φροντίσει να το οργανώσει κατάλληλα. ............. Η μια βδομάδα δεν σώζει την κατάσταση. Και όσον αφορά τις δυνατότητες που έχουν για διάβασμα, ας κοιτάξει ο καθένας τις προτεραιότητες και τις αντοχές του και πως ξοδεύει το χρόνο του.

απο τη Α΄γυμνασιου ξερω πως στην Γ'Λυκειου θα εχω 5ημερη εκδρομη. αρα μπορω να διαβασω ανετα. Μια συμμαθητρια μου η Χαρικλεια, δεν θα ερθει 5ημερη γιατι λεει εχει πολυ αγχος και θελει να τα κανει παλι επαναληψη, αν και τα εχει διβασει ολη τη χρονια (για να μη πω απο προπερσυ το καλοκαιρι) αλλα ειναι ανασφαλης. Εγω ομως δε χαλαλίζω την εκδρομουλα μου. Η μαμα μου λεει οτι "κανε οτι θες, μυαλα δεν αλλαζεις εσυ, αρκετα μπουχτισα φετος με σενα, μεγαλος εισαι!" (οπου τη συμφερει ειμαι μεγαλος!!)

κανεις δεν μας σκεφτεται, ουτε οι γονεις, ουτε οι καθηγητες μας, που τη βολη τους κοιταζουν μονο, ουτε ακν η ιδια η υπουργος που λεει "πρωτα ο μαθητης"! Αη σιχτιρι πια.... ;D
MARKOS πρεπει να εχεις μέρες να την δεις
εγω την συνάντησα χθες και μου ειπε πως αλλαξε γνώμη και θαρθει ;D

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Απριλίου 08, 2011, 04:13:15 pm »
Ε τότε αφού η Χαρίκλεια έχει τόσο πολύ άγχος (παρόλο που τα έχει διαβάσει) ας γίνει η πενταήμερη μετά τις Πανελλήνιες και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.. ;D ;D 8) 8)
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Απριλίου 08, 2011, 04:39:36 pm »
οτι εμεις οι καθηγητες τους μεταδιδουμε περισσοτερο αγχος, δεν το λεμε. Η ημερομηνια τους αγχωνει!!! χρονια τωρα 30-40 μερες πριν βγαινει το προγραμμα. και οπως ειπε και η HellenB την τελευταια βδομαδα περιμενουν? !!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2011, 04:42:35 pm από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Απριλίου 08, 2011, 04:46:08 pm »
Ε τότε αφού η Χαρίκλεια έχει τόσο πολύ άγχος (παρόλο που τα έχει διαβάσει) ας γίνει η πενταήμερη μετά τις Πανελλήνιες και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.. ;D ;D 8) 8)

Ήθελα να προτείνω και αυτό, αλλά περίμενα πολλές αντιδράσεις..
Πάντως, τώρα που το σκέφτομαι, 5ήμερη μετά τις πανελλήνιες μια χαρά θα είναι. Και ο καιρός θα επιτρέπει μπάνια σε νησάκια.. και το άγχος δεν θα υπάρχει πια.. άλλοι θα χαίρονται που έγραψαν καλά, όπως η Χαρίκλεια, και άλλοι θα ξεχνάνε το πόσο άσχημα πήγαν, διασκεδάζοντας με τους συμμαθητές τους, όπως ο Μάρκος.
Και όλα αυτά μέσα-τέλη Ιουνίου (να μην φωνάζουν και οι καημένοι εκπαιδευτικοί-συνοδοί ότι τους κλέβουν 5 μέρες από την δίμηνη άδεια Ιουλίου-Αυγούστου...).
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Απριλίου 08, 2011, 04:47:25 pm »

μετα τις πανελληνιες ομως δεν θελουν οι καθηγητες μας. Καταλαβες? Κουραστηκαν ολη τη χρονια και περιμενουν να ξεκουραστουν. Εμεις ομως στην εκδρομη δεν θα τους κουρασουμε. Ησυχοι θα ειμαστε, φρονημοι. Αλλα αυτοι οι καθηγητες τιποτα δεν κανουν και το βραδυ ειναι πτωμα και μας βαζουν για υπνο απο τις 10 !!!!  για αυτο δεν θελει να ερθει η Χαρίκλεια.

μαλλον ουτε και γω θα παω τελικα, δεν εχει νοημα για μενα χωρις τη Χαρίκλεια. θα μεινω να της κανω παρεα.( ειναι το αμορε μου) ;) και με καλυπτει που καπνιζω, γιαυτο την αγαπω!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2011, 04:51:25 pm από MARKOS »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 08, 2011, 07:40:03 pm »
 παιδιά, όλα αυτά που γράφετε τα διαβάζω και γελώ, κάποιοι όμως θα σας έλεγαν ότι ξεφύγατε από το θέμα, εμένα όμως δε με πειράζει είναι μια πολύ ωραία παρένθεση. να είστε καλά!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182599
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)