0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να το προσκομίσεις σε ένα μήνα (δεν σου κάνουν τίποτα αν αργήσεις, το πολύ να σε πάρουν τηλέφωνο να στο θυμίσουν, υπάρχουν άτομα που το πήγαν....Χριστούγεννα )Κάνε κάποια βασικά εδώ που γίνονται γρήγορα, πχ ακτινογραφία .Αν για τα υπόλοιπα βλεπεις να σου κλείνουν ραντεβού μετά από μήνες, θα τα κάνεις φυσικά εκεί που διορίστηκες.Η δευτεροβάθμια δεν σου δίνει κανένα ιδιαίτερο χαρτί για διευκόλυνση.Θα πρότεινα να αφήσεις λίγες μέρες να πάνε όοοοολοι που φοβούνται πως θα έχουν κυρώσεις αν αργήσουν κλπ και να πας με την ησυχία σου σε καμιά 15ρια μέρες που θα τελειώσεις γρήγορα και άνετα.Εγώ έτσι είχα κάνει .
ΤΕΛΙΚΑ για ποσο καιρο ισχυει το πιστοποιητικο??
Το πιστοποιητικο υγειας κανει μερες για να βγει κοντα 1 μηνα.Κοστιζει γυρω στα 95 ευρω τα οποια πληρωνεις στο νοσοκομειο.Εκ των υστερων εμαθα οτι η τιμη παιζει απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο(κουφο!) και ενω πληρωσα 95 ευρω αν πηγαινα σε γειτονικη πολη θα πληρωνα 20. Ψαξε αν εχεις ακρες να κανεις τις εξετασεις σε στρατιωτικο νοσοκομειο.Ξεμπερδευεις γρηγορα και δωρεαν. Τσιου!
τον περασμενο νοεμβρη το εβγαλα. Στο νοσοκομειο πληρωσα 95 ευρω.Ολες οι εξετασεις γινονται στο νοσοκομειο.Αυτο που αργησε ηταν ο Ψυχιατρος γιατι μου εκλεισαν ραντεβου μετα απο 10 μερες. Τι 3 ευρω ακομα εκει εισαι???
εγώ πάντως θα προσκομίσω το πιστοποιητικό που είχα βγάλει πέρυσι ως αναπληρώτρια, μου είπαν ότι ισχύει για 3 χρόνια
Παράθεση από: badtouch στις Αυγούστου 19, 2010, 01:27:55 amτον περασμενο νοεμβρη το εβγαλα. Στο νοσοκομειο πληρωσα 95 ευρω.Ολες οι εξετασεις γινονται στο νοσοκομειο.Αυτο που αργησε ηταν ο Ψυχιατρος γιατι μου εκλεισαν ραντεβου μετα απο 10 μερες. Τι 3 ευρω ακομα εκει εισαι???Πωπω ε΄γω το 2007 το είχα βγάλει, τόσο πολύ ακρίβηναν??? Κι εμένα για ψυχίατρο άσε κανένα μήνα μετά μου κλείναν ραντεβού οπότε πήγα στον τόπο διορισμού την ίδια μέρα για όλα.Παράθεση από: epistimik στις Αυγούστου 19, 2010, 01:30:36 amεγώ πάντως θα προσκομίσω το πιστοποιητικό που είχα βγάλει πέρυσι ως αναπληρώτρια, μου είπαν ότι ισχύει για 3 χρόνιαΔεν χάνεις και τίποτα να το ρισκάρεις.Πήγαινε αυτό.Αν και μερικές Δευτεροβάθμιες το τονίζουν ρητά, όχι πάνω από 6 μηνών..Ελπίζω να είσαι τυχερή
έτσι μου είπαν στο τηλεφωνο που ρώτησα. Αν πάω και μου πουνε άλλα, άλλο θέμα..Επίσης, δεν είχα περάσει απο ψυχολόγο για το πιστοποιητικό περυσιΝα ρωτήσω και κάτι άλλο: πρεπει να παρουσιαστούμε 23-25, η ορκομωσία γίνεται αυτές τις μέρες ή αργότερα;; γιτί κάπου διάβασα ότι κάποιοι συνάδελφοι θα πανε συγκεκριμένη μερα και ωρα για να ορκιστούν κιολας. Ρωτάω μην παώ τσάμπα στις 23, και μετα να ξαναπάω 25 για ορκομωσια
Παράθεση από: epistimik στις Αυγούστου 19, 2010, 02:09:35 amέτσι μου είπαν στο τηλεφωνο που ρώτησα. Αν πάω και μου πουνε άλλα, άλλο θέμα..Επίσης, δεν είχα περάσει απο ψυχολόγο για το πιστοποιητικό περυσιΝα ρωτήσω και κάτι άλλο: πρεπει να παρουσιαστούμε 23-25, η ορκομωσία γίνεται αυτές τις μέρες ή αργότερα;; γιτί κάπου διάβασα ότι κάποιοι συνάδελφοι θα πανε συγκεκριμένη μερα και ωρα για να ορκιστούν κιολας. Ρωτάω μην παώ τσάμπα στις 23, και μετα να ξαναπάω 25 για ορκομωσιαΠάρε τηλέφωνο,συνήθως γίνονται κάθε μέρα ορκομωσίες.Γιατί να σας πουν 25????Γιατί να χάσετε 2 ημερομίσθια τσάμπα και βερεσε???Δεν το καταλαβαίνω αυτό...