0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφοριες γι αυτο εχουν αναφερθει διασπαρτες...αλλα καταλαβα οτι ενα θεμα που επρεπε να ειναι ξεκαθαρο κι απλο, καποιοι το κανουν δυσκολο(αθανατο ελληνικο κρατος).Μπορει καποιος μονιμος, φρεσκοδιορισμενος , ή τελωσπαντων καποιος που ξερει, να πει ειδικα για διορισμο σε β/βαθμια απο τι απαρτιζεται το πιστοποιητικο υγειας?Γιατι οπως καταλαβα, με τον ορο πιστοποιητικο υγειας ο καθενας εννοει κατι αλλο. Αλλος λεει θελει ψυχιατρο, αλλος λεει οχι κλπ.Μιλησα με νοσοκομειο και μου ειπε μονο παθολογο, και ακτινογραφια. Αηδιες δηλαδη. Ο καθενας λεει οτι θελει. Aλλου ακους χρειαζεται να το βγαλεις στον τοπο που διοριζεσαι. Γιατι, αλλο κρατος ειναι ο ένας νομός και άλλο ο άλλος? Παιζει ρολο?Ο καθενας ζητα οτι γουσταρει?Γι αυτο ανοιξα το θεμα, να τα συμμαζεψουμε λιγο, μην ταλαιπωρουμαστε με βλακειες.Θελω να βγαλω το πιστοποιητικο, απο τωρα, να μην τρεχω τελευταια στιγμη και ξενα μερη για αυτο.Θα εχω αρκετα να σκεφτω, να μην εχω αυτο. Αν μπορω να το εχω ετοιμο να μην τρεχω.Πειτε, 1,2,3 τι χαρτια πρεπει να περιλαμβανει, και αν υπαρχει περιπτωση καθε β/βαθμια να μας κανει τσαλιμακια και να μας τρεχει με εξτρα χαρτια.Στο κατω κατω, πειτε τι παραπανω μπορει να θελουν, να το βγαλω, κι αχρειαστο να ειναι. Ας εχω περισσοτερα παρα λιγοτερα.
Καλημέρα!Μήπως γνωρίζει κανείς αν τελικά το πιστοποιητικό υγείας που κατέθεσε κάποιος ως αναπληρωτής πέρισυ μπορεί να κατατεθεί κσι για μόνιμο διορισμό φέτος?