0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία δηλαδή για σένα είναι τεμπέλης ο ωρομίσθιος στη Δ Κρήτης. Είναι πολλοί οι Σαλονικείς που μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και κατεβαίνουν κάτω χωρίς να ξέρουν κανέναν και τίποτα. Και μάλλον εσύ αυτό το λες τεμπελιά. ΔΕΝ λες τεμπελιά όμως το να κάτσεις να διαβάσεις ένα εξάμηνο, να πας και να είσαι τυχερός στο ΛΟΤΤΟ της πολλαπλής και να διοριστείς έτσι. ΟΚ, λοιπόν, αξίζεις πολύ περισσότερο από τον ωρομίσθιο. Πόσο εύχομαι να ΜΗΝ σας πετύχουν ΠΟΤΕ τα παιδιά μου για καθηγητές.
Παράθεση από: rublev στις Ιουλίου 02, 2009, 11:49:43 amΣημαίνει ότι αν πρόκειται να υπάρξει κάποιος τρόπος, με όποιο κόστος, ένας τρόπος παραπάνω να διοριστούμε ή έστω να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για διορισμό, τότε δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση, ΠΑΝΑΘΕΜΑ με ΟΛΟΙ σας θα πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας, έστω και για ένα παραπάνω μόριο.Θα σε παρακαλούσα και εσύ να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Δεν μπορείς να ξέρεις πώς διάγει ο άλλος τον βίο του...Δηλαδή, το ΛΟΤΤΟ στα πολλαπλής είναι Αξιοκρατική μέθοδος πρόσληψης.. Αν το βλέπεις ως ΛΟΤΤΟ....πραγματικά δεν έχω τί να σου απαντήσω....Αλλά ποιος θα κρίνει τι είναι παραθυράκι και τι όχι?Για να σε βοηθήσω,είναι ό,τι παρακάμπτει την πόρτα που ορίζει το Σύνταγμα (βλ.ΑΣΕΠ)απλά επιχειρηματολογείστε σε μηδενική βάση για την αξιοκρατία του ΑΣΕΠ.Εδώ,συγχώρεσέ με,αλλά υποπίπτεις σε ένα λογικό σφάλμα.Λες ότι δεν είσαι εναντίον μιας μορφής αξιολόγησης,αλλά χωρίς να την προτείνεις αυτή την μορφή,τη στιγμή που με αυτό τον τρόπο απαξιώνεις την ήδη υπάρχουσα.Το καταλαβαίνω ότι για τη στήριξη της άποψής σου θα σε βόλευε να ξεκινήσουμε από μηδενική βάση,γιατί αυτό ακριβώς κάνεις:εκμηδενίζεις μια υπάρχουσα μορφή αξιολόγησης χωρίς να προτείνεις μια άλλη.Δηλαδή προχωράς σε λήψη του ζητουμένου χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και επιπλέον κατακρίνεις και όλους εμάς που υπερασπιζόμαστε κάτι συγκεκριμένο.Για να ανατρέψεις μια θέση,δυστυχώς χρειάζεσαι μια άλλη θέση....Να σου κάνω μια ερώτηση? Έχεις ή δεν έχεις διαβάσει τι γράφουμε επί τόσες σελίδες? ΔΕΝ αντιτίθεμαι στον ΑΣΕΠ, αντιτίθεμαι στην ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του ως τρόπου διορισμού. Επομένως να διορθώσεις το "εκμηδενίζεις" γιατί το να παραποιούμε τα λόγια του καθενός, μόνο διάλογος δεν είναι, μπορώ να λαϊκίσω πάνω στα όσα έχουν γραφτεί εδώ πέρα μέσα, πανεύκολα, πίστεψέ με.Επομένως, ΑΝ διατυπώσεις σωστά το λογικό σφάλμα στο οποίο εγκλωβίζομαι, θα λάβεις μια σαφή απάντηση.Αν εξακολουθείς να βρίσκεις σφάλμα.Όσον αφορά την πόρτα που ορίζει το Σύνταγμα, σε παρακαλώ για ψάξε λίγο και δες ΜΗΠΩΣ όλοι οι τρόποι της παρούσας παράλληλης με τον ΑΣΕΠ μοριοδότησης αναφέρονται επίσης στα αντίστοιχα χωρία ή έστω τις παραπομπές του Συντάγματος? Όσον αφορά τα πολλαπλής επιλογής, μην τρελαθούμε τελείως, δεν πήγα να δώσω στον πλανήτη Άρη, σε εξεταστικό έδινα και νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να αφουγκραστείς το γενικό κλίμα περί των θεμάτων. Τώρα ΑΝ κάποιοι δεν τα θεωρούν ΛΟΤΤΟ, θα ήθελα πάρα πολύ να τους έβλεπα να πιάνανε το 100% στα θέματα. Τι κρίμα που δεν συμβαίνει όμως. Επομένως ας αφήσουμε τις εξυπνάδες και τα απαξιωτικά "δεν έχω τι να σου απαντήσω"... Τώρα όσον αφορά το πρώτο σου σχόλιο, αν ποτέ δεν έκανες αίτηση για αναπληρωτής/ ωρομίσθιος πριν διοριστείς θα πω ότι ναι δεν ξέρω πως "διάγεις τον βίο σου". Αλλά και να μου το πεις δεν θα το πιστέψω. Όσον αφορά τα αλλότρια, επειδή όπως είπες είσαι διορισμένος.. Μάλλον θα σου ανταπευθύνω τη ρήση, φίλε/-η. ΑΥΤΑ.Άντε καλημέρα για σήμερα, εύχομαι στους ΜΗ
Σημαίνει ότι αν πρόκειται να υπάρξει κάποιος τρόπος, με όποιο κόστος, ένας τρόπος παραπάνω να διοριστούμε ή έστω να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για διορισμό, τότε δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση, ΠΑΝΑΘΕΜΑ με ΟΛΟΙ σας θα πάτε να κάνετε τα χαρτιά σας, έστω και για ένα παραπάνω μόριο.Θα σε παρακαλούσα και εσύ να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Δεν μπορείς να ξέρεις πώς διάγει ο άλλος τον βίο του...Δηλαδή, το ΛΟΤΤΟ στα πολλαπλής είναι Αξιοκρατική μέθοδος πρόσληψης.. Αν το βλέπεις ως ΛΟΤΤΟ....πραγματικά δεν έχω τί να σου απαντήσω....Αλλά ποιος θα κρίνει τι είναι παραθυράκι και τι όχι?Για να σε βοηθήσω,είναι ό,τι παρακάμπτει την πόρτα που ορίζει το Σύνταγμα (βλ.ΑΣΕΠ)απλά επιχειρηματολογείστε σε μηδενική βάση για την αξιοκρατία του ΑΣΕΠ.Εδώ,συγχώρεσέ με,αλλά υποπίπτεις σε ένα λογικό σφάλμα.Λες ότι δεν είσαι εναντίον μιας μορφής αξιολόγησης,αλλά χωρίς να την προτείνεις αυτή την μορφή,τη στιγμή που με αυτό τον τρόπο απαξιώνεις την ήδη υπάρχουσα.Το καταλαβαίνω ότι για τη στήριξη της άποψής σου θα σε βόλευε να ξεκινήσουμε από μηδενική βάση,γιατί αυτό ακριβώς κάνεις:εκμηδενίζεις μια υπάρχουσα μορφή αξιολόγησης χωρίς να προτείνεις μια άλλη.Δηλαδή προχωράς σε λήψη του ζητουμένου χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και επιπλέον κατακρίνεις και όλους εμάς που υπερασπιζόμαστε κάτι συγκεκριμένο.Για να ανατρέψεις μια θέση,δυστυχώς χρειάζεσαι μια άλλη θέση....
Αγάπη, ποιος είπε οτι η ζωή είναι εύκολη; Ποιος είπε ότι όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες; Ποιος είπε πως ξεκινούν όλοι από το ίδιο σημείο; Αυτοί οι άνθρωποι (κάποιοι από αυτούς μπορεί να είμαστε και μεις) έχουν να αντιπαρέλθουν και αυτά.Η αδερφή μου διάβαζε με δυο παιδιά 4 και 6 χρονών με πολύ περιστασιακή βοήθεια και διορίστηκε (φυσικός) με τον προηγούμενο ΑΣΕΠ (η δεύτερή ή η τρίτη της προσπάθεια). Και πήρε τα παιδιά της και πήγε σε νησι μακριά από τον άντρα της. Και θα μείνει αναγκαστικά και δεύτερη χρονιά (μιας και δεν πήρε μετάθεση). Δεν κλάφτηκε ποτέ σε κανένα.Ο καθένας σηκώνει το σταυρό του λοιπόν. Απλά το θέμα είναι τι είναι διαθετειμένος ο καθένας να κάνει, τι κόστος θα πληρώσει και πόσο θα προσπαθήσει γι' αυτό. Αλλοι προσπαθουν, άλλοι γλύφουν και άλλοι καβατζώνονται στις οικογένειες.Έτσι απλά.
Για να τελειώνουμε, γιατί όντως έχουμε και δουλειές...Μάλλον εσύ δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά τα παραπάνω,γιατί αλλιώς δεν θα κατέληγες με τέτοια βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι είμαι διορισμένος,καθώς όχι μόνο δεν είμαι,αλλά δεν έχω πει και ποτέ κάτι τέτοιο!!!Δυστυχώς,με την ίδια ευκολία συγχέεις και δύο διαφορετικά θέματα,με αποτέλεσμα να υποπίπτεις στο λογικό σφάλμα.Είναι άλλο το να λες ότι το ΑΣΕΠ δεν είναι αξιοκρατικό,τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη μορφή αξιοκρατικής αξιολόγησης σήμερα και άλλο το να λες ότι δεν είμαι εναντίον του ΑΣΕΠ κτλ.κτλ.Συνεπώς,πρέπει να καταλάβεις ότι δικαιολογημένα πολλοί συνάδελφοι μέμφονται τα κίνητρά σου,από τη στιγμή που στη συζήτηση εμπλέκεις και τις αναπληρώσεις-ωρομισθίες,που δεν έχουν σχέση με καμιά μορφή επιλογής ή αξιολόγησης.Τέλος,συγχέεις και τη συνταγματική πρόβλεψη,που είναι υπεράνω όλων των νόμων με τις κατά καιρούς νομοθετικές ρυθμίσεις που εισάγουν τα παράθυρα...
είναι δύσκολο να ξεχωρίσω μεταξύ τους τα παπαγαλάκια. Smiley
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 02, 2009, 09:33:24 amTo ''ρε ουστ'' σου το επιστρεφουμε κατα προσωπο.Λες να μην απαξιωσουμε το ασεπ. Γιατι λοιπον να απαξιωθουν οι 20 ή 30 ή 40 μηνες προϋπηρεσιας που εχει καποιος συναδελφος; Εν τελει αυτος εχει και τη διδακτικη εμπειρια. Ρε ουστ!!!Μα προφανώς επειδή δεν τους έχει ο ίδιος φίλε/-η spapioan.
To ''ρε ουστ'' σου το επιστρεφουμε κατα προσωπο.Λες να μην απαξιωσουμε το ασεπ. Γιατι λοιπον να απαξιωθουν οι 20 ή 30 ή 40 μηνες προϋπηρεσιας που εχει καποιος συναδελφος; Εν τελει αυτος εχει και τη διδακτικη εμπειρια. Ρε ουστ!!!
Οι 20 ή 30 ή 40 μήνες προϋπηρεσίας που έχει κάποιος συνάδελφος θα γίνονταν 2 ή 3 ή 4 χρόνια διορισμού.Γιατί, αν όλοι διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ, δε θα έπαιρναν, π.χ., 500 φιλολόγους για 2 χρόνια και άλλους 500 με 40% και 24μηνο, αλλά 1000.Και κάποιος που στο παρα τσακ έχασε το διορισμό και δεν περιλαμβάνεται στους 500 φέτος, θα περιλαμβάνονταν σίγουρα στους 1000.
Εσύ έχεις βαλθεί να αφήσεις την ελληνική επικράτεια χωρίς εκπαιδευτικούς.Ποιος θα πάει μόνιμα στα νησιά της άγονης γραμμής ρε knkn?Ποιος?Εσύ είσαι Αθηναίος και αυτά τα προβλήματα δεν τα έζησες για να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος......Θα ήθελα όμως να ήσουν αναπληρωτής,από ΑΣΕΠ φυσικά στη Σύμη,φέτος που περιμένετε μωράκι,για να δεις τη γλύκα.Να πέφτεις να κοιμηθείς και να σκέφτεσαι τη γυναίκα σου που είναι μόνη στο σπίτι και να παρακαλάς μη χρειαστεί κανα γιατρό βραδιάτικο και εσύ να είσαι αποκλεισμένος με απαγορευτικό στο νησί μια βδομάδα.Ίσως έτσι να μην έλεγες με τόση ευκολία όλα αυτά που έχεις πει με τόσο μένος εναντίον της προυπηρεσίας.
Εσύ έχεις βαλθεί να αφήσεις την ελληνική επικράτεια χωρίς εκπαιδευτικούς.Ποιος θα πάει μόνιμα στα νησιά της άγονης γραμμής ρε knkn?Ποιος?τόσο μένος εναντίον της προυπηρεσίας.