0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα του σήμερα, είναι άρχοντες. Μισθός τουλάχιστον 1000Ε. Ωράριο ανθρώπινο και με το παραπάνω (για ρωτάτε και τους... 700). Διακοπές αβέρτα. Έλεγχος μηδέν. Και θέλετε και απεργία
Επαναλαμβάνω: στην Ελλάδα ζείτε, κοιτάξτε γύρω σας, και δείτε τι γίνεται.
το κυριοτερο ειναι οτι η επιχειρηση δουλευει ρολοι, ο πολιτης μενει ικανοποιημενος,εξυπηρετειται στην ωρα του και δεν νιωθει να του κανουν χαρη που τον εξυπηρετουν ,ο ανικανος υπαλληλος που βλαπτει την επιχειρηση (αρα και μενα ως πελατη) απολυεται (για φαντασου ο ανικανος εκπαιδευτικος που βλαπτει το δημοσιο σχολειο τι παθαινει ) ο πελατης μπορει να πει καπου το παραπονο του και να ακουστει ( για φαντασου ο γονιος που μπορει να πει το παραπονο του για τον καθηγητη του παιδιου του και το κυριοτερο ποσο μπορει να εισακουστει και να βρει το δικιο του)...γενικα αυτα προκυπτουν οταν συγκρινεις μια οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια με μια ιδιωτικη..δυστυχως...
Παράθεση από: thlemaxos355 στις Ιουλίου 12, 2008, 07:35:39 pmγιατι εχουμε ονειρο να κανουμε το δημοσιο τομεα να λειτουργει με τις αρετες του ιδιωτικου....ενα δείγμα Αγάπη .
γιατι εχουμε ονειρο να κανουμε το δημοσιο τομεα να λειτουργει με τις αρετες του ιδιωτικου....
Ρε παιδιά...............σας παρακαλώ....................βρείτε μου έναν ιδιωτικό υπάλληλο,οποιαδήποτε θέση και αν έχει στην εταιρεία, που έχει τα κότσια να αδιαφορήσει.
Ποιος εξύμνησε τις αρετές του ιδιωτικού τομέα?Αμφιβάλεις ότι΄στον ιδιωτικό τα πράγματα για τον εργαζόμενο είναι πολύ πιο δύσκολα από ότι στο δημόσιο?Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αν θα δουλέψω στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.Εμένα με νοιάζει να ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Όσο προσπαθούσα να γράψω την απάντηση μου στην Αγάπη στο μύνημα της:Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 12, 2008, 10:39:35 pmΠοιος εξύμνησε τις αρετές του ιδιωτικού τομέα?Αμφιβάλεις ότι΄στον ιδιωτικό τα πράγματα για τον εργαζόμενο είναι πολύ πιο δύσκολα από ότι στο δημόσιο?Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει αν θα δουλέψω στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.Εμένα με νοιάζει να ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.γράφτηκαν 11 περίπου απαντήσεις.Κάποιες εκ των οποίων με κάλυψαν. Ιδιαίτερα θα συμφωνήσω με την απάντηση της ioannas89. Θα προσθέσω μόνο δύο προτάσεις από την απάντηση που πήγαινα να γράψω......Δεν αντέχω όμως άλλο τον άκριτο μηδενισμό και αρνητισμό και τον φθηνό λαϊκισμό που μας καταλαμβάνει ως λαό και κοινωνία.Επιτέλους ας μιλάμε περιγράφοντας τα πράγματα χωρίς υπερβολές και υπερμεγεθύνσεις που μας έχουν οδηγήσει στο αδιέξοδο που είμαστε.Σημ. Αγάπη φέρω στις "πλάτες" μου σχεδόν δυο δεκαετίες εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα