0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για την ασφάλεια στο πανεπιστήμιο (έχω βρεθεί και σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού) είναι η ίδια ασφάλεια (και συχνά καλύτερη) που είχα στο σπίτι μου στην Αθήνα (δίπλα από το Υπουργείο Υγείας). Όπως έχω ξαναπεί, η εκπαίδευση δεν είναι ουτοπία. Αν υπάρχουν προβλήματα έξω (εκτός ασύλου) θα υπάρχουν και μέσα (εντός ασύλου).
Δηλαδή στο πανεπιστήμιο έξω που πήγες, πουλούσαν ναρκωτικά μέσα ελεύθερα; Είχαν κατασκηνώσει μέσα γύφτοι (και όχι μόνο) και το βράδυ έκλεβαν τον εξοπλισμό από τις σχολές και ότι βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο; Έμεναν και λαθρομετανάστες μέσα; Γίνονταν και εγκλήματα μέσα; Γινόταν διακίνηση κάθε είδους κλοπιμαίων μέσα εκεί, και κάθε είδους παράνομου υλικού; Όλα αυτά γίνονταν στο όνομα της ανάπτυξης των ιδεών; Σε ποιό πανεπιστήμιο ακριβώς τα είδες; Ά, και να μην ξεχάσω, ήταν τόσο απίστευτα βρώμικο, όπως το Ελληνικό;...........
leonigp άμα θες να δεις γιούφτους,που λέμε και στο χωριό μου,να κάνουν camping στο προαύλιο των σχολών,πέρασε όποιο πρωινό θες,κατά τις 8,από το χώρο που συνδέει τη φιλολογία με το φυσικό.Πιο μέσα υπάρχουν και άλλοι.Για να μην πω για το κάθε καρυδιάς καρύδι που τρώει στη λέσχη με λεφτά που πληρώνουμε εμείς.
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιουλίου 14, 2008, 05:05:37 pmleonigp άμα θες να δεις γιούφτους,που λέμε και στο χωριό μου,να κάνουν camping στο προαύλιο των σχολών,πέρασε όποιο πρωινό θες,κατά τις 8,από το χώρο που συνδέει τη φιλολογία με το φυσικό.Πιο μέσα υπάρχουν και άλλοι.Για να μην πω για το κάθε καρυδιάς καρύδι που τρώει στη λέσχη με λεφτά που πληρώνουμε εμείς.Καλά βρε Αγάπη τι πρόβλημα έχεις με τους γύφτους? Εγώ έχω δει γύφτους να κατασκηνώνουν δίπλα από το σταθμό του τρένου των