0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να τα ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά. :ΑΠΟ 1ο –ΚΑΙ 7ο ΜΗΝΑ = ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ (Τόσους μήνες όσα και τα έτη προϋπηρεσίας)ΑΠΌ 1ο – ΚΑΙ 7ο ΜΗΝΑ = ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ (ανεξάρτητα από τα έτη προϋπηρεσίας)8ος ΚΑΙ 9ος ΜΗΝΑΣ – ΚΥΗΣΗΣ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ)1ος ΕΩΣ ΚΑΙ 3ος ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ – ΛΟΧΕΙΑΣ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ)ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ έγκριση άδειας πληρωμή κιν. απόδοσης. Επαπειλούμενη Αναρρωτική
Ναι πολλές το κάνουν επίτηδες...... Το θέμα όμως δεν είναι και τόσο απλό....η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν μια χαρά δούλευα κανονικότατα (ακόμα περιμένω το παράσημο....)μέχρι που έφτασα 29 εβδομάδων και κοντέψαμε να πεθάνουμε και οι δύο...... από ολική αποκόλληση.... ΔΕΝ θα ζούσα αν ήμουν σε νησάκι ή αλλόύ.... και δεν είναι η μοναδική περίπτωση.... Πλήρωσα τότε 6000000δρχ για όλα αυτά και κινδυνεύσαμε και το παιδί και εγώ .....Στην δεύτερη εγκυμοσύνη ο ίδιος ο γιατρός δεν με άφησε με τέτοιο ιστορικό..... Να προσέχεις τον εαυτό σου και μην πας αν δεν έχει οργανωμένο νοσοκομείο...Με το καλό και από εμένα!!
'Εχω να προσθέσω και κάποιες λεπτομέρειες.Αν πάρεις άδεια από ιδιωτικό γιατρό νομίζω κόβεται κάποιο επίδομα και περνάς από υγειονομική επιτροπή (δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω λεπτομέρειες).Αν πάρεις άδεια από δημόσιο να προσέξεις να έχει 1ον σφραγίδα και υπογραφή από γιατρό και 2ον σφραγίδα (στρογγυλή) και υπογραφή από το διευθυντή της γυναικολολογικής κλινικής (νομίζω ότι στη γραμματεία του νοσοκομείου γνωρίζουν τη διαδικασία). Προσοχή δεν αρκεί σφραγίδα και υπογραφή μόνο από το διευθυντή (μετράει σαν από ιδιωτικό γιατρό).Επίσης εμένα με ενημέρωσαν ότι εφόσον δικαιούμουν αναρρωτική μόνο ένα μήνα (λόγω προυπηρεσίας 6 μηνών), όλες οι επόμενες άδειες θα μου κοπούν από τις αναρρωτικές των επόμενων ετών (π.χ. για κάθε παραπάνω μήνα επαπιλούμενης δεν δικαιούμαι καθόλου αναρρωτική για ένα χρόνο). Αλλά τι να κάνεις αν έχεις πρόβλημα αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο!!Με το καλό!!!
irene.a από τη στιγμή που πρέπει να είσαι στο κρεβάτι κανείς δε θα σε υποχρεώσει να παρουσιαστείς στο σχολείο.Θα στείλεις τη γνωμάτευση του γιατρού με κάποιον δικό σου.Απαιτείται βέβαια χαρτί από γυναικολόγο και η προυπηρεσία σου μετράει.