0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος 5 εβδομάδων με ΠΗΤ 18/05. Είμαι νεοδιοριστη και δικουμαι 5μηνες αναρρωτική. Θα ήθελα εν όψει των ερχόμενων προσλήψεων να προλάβω να βγω σε άδεια πριν τοποθετηθούν οι νέοι συνάδελφοι ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό μου και να μην ταλαιπωρηθουν τα μαθητακια μου. Η ερώτησεις είναι οι παρακάτω: 1)Μπορώ πριν την αναρρωτική την μακροχρόνια να πάρω τις 10 κανονικές του έτους και μετά να ξεκινήσει η αναρρωτική;2)η άδεια κύησης πρέπει να είναι συνεχόμενη την μακροχρόνιας αναρρωτικής ή μπορώ ενδιάμεσα να καλύψω τις ημέρες που μου υπολείπονται με τις 10 κανονικές του 24;3) οι 8 βραχυχρονιες που δικαιούμαστε κάθε χρόνο, μπορούν καπως να χρησιμοποιηθούν ή καταναλώνονται ούτως η άλλως μέσα στις μακροχρόνιες που θα πάρω;4) μόλις επιστρέψω θα δικαιούμαι καμια αναρρωτικη ή μηδενίζονται;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!Στάλθηκε από το 21061119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, για την άδεια επαπειλούμενης πριν ξεκινήσει η κανονική άδεια κυοφορίας, είναι υποχρεωτική η αποστολή υπερηχογραφηματος του μωρού στην υπηρεσία; Θέλω να πω, δεν αποτελεί ιατρικό/ προσωπικό δεδομένο που αφορά μόνο τους γονείς του μωρού;
Κι όμως, μου ζητήσανε απο τη δδε να στείλω υπερηχογραφημα. Ότι δηλδ τι; Προς επιβεβαίωση της κύησης; Δηλδ η ιατρική γνωμάτευση δεν τους φτάνει; Για αυτό ρωτώ εδώ, έχει τύχει σε καμία άλλη συνάδελφο αντίστοιχο αίτημα; Ποιος με υποχρεώνει να στείλω προσωπικά μου δεδομένα; Υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία για να το ψάξω;