0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Indi δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις χαρτι απο γιατρο που να πιστοποιει οτι πρεπει να παραμεινεις στο κρεβατι και να μην τη δεχτουν. Καταρχην το χαρτι αυτο περναει απο υγειονομικη επιτροπη, κανεις δεν παιρνει το ρισκο να σου πει γυρνα στη δουλεια σου, αν ο γιατρος σου λεει πως απαγορευεται για την υγεια τη δικη σου και του παιδιου.Μη σκεφτεσαι αρνητικα και μπλεκεις τωρα με τις αδειες, αγχωνεσαι και κανεις κακο στο μωρο. Αν σου εχουν τελειωσει οι αναρρωτικες, παιρνεις την αδεια απειλουμενης κυησης.Με το καλο!!!Ποσων εβδομαδων εισαι?
[
για επαπειλουμενη που ξερω ισχυει και απο ιδιωτη και απο νοσοκομειο,απλα απο τον ιδιωτη σου κοβουν καποιο επιδομα.γιατ την οργανικη και να μην υπηρετηται με την αδεια θα υπηρετηθει στην αδεια ανατροφης
Αν είσαι διορισμένη σε μακρινό νησί μπορείς να πάρεις άδεια μόνο από ιδιώτη γιατρό του νομού που εργάζεσαι! Αν βρίσκεσαι σε άλλο νόμο θα πρέπει να νοσηλευτείς τουλάχιστον μια μέρα σε νοσοκομεις για να πάρεις άδεια και η άδεια θα πρέπει να έχει υπογραφή του διευθυντη! Τουλαχιστον έτσι ήταν μετά το καλοκαίρι του 2006!
Lemon εισαι σιγουρη οτι δεν ξεχρεωνεις την οργανικη?Που το γραφει αυτο? Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λεςΠαράθεση από: annouka στις Ιουλίου 14, 2009, 02:25:42 pmLemon εισαι σιγουρη οτι δεν ξεχρεωνεις την οργανικη?Που το γραφει αυτο? Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες.Κι εγω πιστευα οτι ξεχρεωνεις και ρωτησα απο περιεργεια στη δευτεροβαθμια στην οποια υπαγομουν και μου το ειπαν. ???Ισως η υπαλληλος να μην ηταν καλα πληροφορημενη.Τι να πω...
Lemon εισαι σιγουρη οτι δεν ξεχρεωνεις την οργανικη?Που το γραφει αυτο? Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες.Κι εγω πιστευα οτι ξεχρεωνεις και ρωτησα απο περιεργεια στη δευτεροβαθμια στην οποια υπαγομουν και μου το ειπαν. ???Ισως η υπαλληλος να μην ηταν καλα πληροφορημενη.Τι να πω...
Και όμως σε εμένα δεν έκαναν δεκτή από τη Διεύθυνση την γνωμάτευση από θεράποντα γιατρο επειδή η γιατρος μου ήταν Θεσσαλονικη και εγώ εμενα σε νησί! Εγινε δεκτή η γνωμάτευση από γιατρό του ίδιου Νομού που απαιτούσε όμως μετακίνηση με πλοιο και παραμονή σε ξενοδοχείο μαζί με το πρώτο παιδί μου και επιστροφή πάλι στο νησί, η απιστευτη ταλαιπωρία για να μη μιλήσω για το ρίσκο της αποβολής που είχα!