0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω τι σύμβαση ακριβώς έχετε υπογράψει αλλά κι εγω που δουλευα πανεπιστημιο ως διδάσκουσα ωρομίσθια και η σύμβασή μου ήταν ανάθεση έργου, είχα ένσημα στο ΙΚΑ (πλήρους απασχόλησης αν και δουλευα μόνο 2,5 μέρες) αλλά μου ξεκαθαρίσανε ότι ταμείο δεν μπορώ να πάρω για τους μήνες που δεν δίδασκα και δεν πήρα ποτέ (σημειωτεον δούλευα 4 χρόνια)ούτε κανένας συνάδελφος πήρε.Απότι καταλαβα με την ανάθεση έργου δεν μπορούμε να μπούμε ταμείο. Το έχω ρωτήσει και στον ΟΑΕΔ. Δεν ξέρω αν βοηθησα ΄μακάρι να μπορέσετε να πάρετε το επίδομα.
Τα ένσημα του ΙΔΕΚΕ είναι μια χαρά(Πακέτο κάλυψης 101).Απλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να ήταν γνωστό οτι δεν παίρνουμε απόλυση.Εσύ τώρα πρέπει να βρείς απόλυση...Δεν έχεις κάνα γνωστό απο καμία εταιρεία η φροντιστήριο να σου βάλει λίγα ένσημα και μετά να σε απολύσει;
Καλησπέρα.Κι εγώ έχω το ίδιο προβλημα με το ΙΔΕΚΕ απλά η δική μου σύμβαση έργου λήγει 31/8. Λογικά δεν θα δικαιούμαι ταμείο κι εγώ παρόλο που προσκόμισα απόλυση από δημοτικά.Εντελώς παράλογο να μη δουλεύουμε καλοκαίρι και να μην μπορούμε να πάρουμε ταμείο ανεργείας.
Παράθεση από: walkleon στις Ιουλίου 15, 2008, 10:13:19 pmΤα ένσημα του ΙΔΕΚΕ είναι μια χαρά(Πακέτο κάλυψης 101).Απλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να ήταν γνωστό οτι δεν παίρνουμε απόλυση.Εσύ τώρα πρέπει να βρείς απόλυση...Δεν έχεις κάνα γνωστό απο καμία εταιρεία η φροντιστήριο να σου βάλει λίγα ένσημα και μετά να σε απολύσει;ναι αλλα μετα παλι δεν θα δικαιουμαι ταμειο εφοσον ολα τα υπόλοιπα ένσημα ειναι του ΙΔΕΚΕ