0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουλίου 17, 2008, 10:39:20 pmΓια να σας προλάβω και να μη τρέχετε τζάμπα να κάνετε ένσταση:Οι ώρες στα ολοήμερα υπολογίζονται αν τις διαιρέσουμε δια το 100. Αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε πάνω από 0,5 μόρια το μήνα άσχετα αν είχαμε κάνει 54 ώρες.Τσεκάρετε τις ώρες σας και στο εξελάκι που υπάρχει στα δημοφιλή αρχεία Παράθεση από: anmais στις Ιουλίου 17, 2008, 10:59:43 pmGeorge σ ευχαριστώ πολύ.Απλά 2 μήνες είχα από 56 ώρες και εγώ το υπολόγιζα 0,56 μόρια.Τα μετέτρεψα σε 0,5 και βγαίνει αυτό που είδα στον πίνακα σήμερα,ΟΚ.Το excel αριστερά όμως απ' ότι είδα το αφήνει 0,56.Μ' έσωσες πάντως από το να τρέχω αύριο για ένσταση και η μέρα ήταν ήδη φορτωμένη,να σαι' καλά.Sorry ...με βάση τα παραπάνω τελικά σωστά είναι τα μόρια..Τζάπα οι 54 και 56 ώρες που έκανα τον μήνα (το exceλακι δεν είναι αξιόπιστο)
Για να σας προλάβω και να μη τρέχετε τζάμπα να κάνετε ένσταση:Οι ώρες στα ολοήμερα υπολογίζονται αν τις διαιρέσουμε δια το 100. Αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε πάνω από 0,5 μόρια το μήνα άσχετα αν είχαμε κάνει 54 ώρες.Τσεκάρετε τις ώρες σας και στο εξελάκι που υπάρχει στα δημοφιλή αρχεία
George σ ευχαριστώ πολύ.Απλά 2 μήνες είχα από 56 ώρες και εγώ το υπολόγιζα 0,56 μόρια.Τα μετέτρεψα σε 0,5 και βγαίνει αυτό που είδα στον πίνακα σήμερα,ΟΚ.Το excel αριστερά όμως απ' ότι είδα το αφήνει 0,56.Μ' έσωσες πάντως από το να τρέχω αύριο για ένσταση και η μέρα ήταν ήδη φορτωμένη,να σαι' καλά.
anneta το πρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιο για το ολοήμερο δεν ίσχυε μέχρι πέρυσι! Το Υπουργείο φέτος λέει ότι το "σύστημα" κόβει τις ώρες. Δε θα έπρεπε όμως να υπάρχει κάποιος νόμος; Μπορεί έτσι αυθαίρετα να αφαιρεί μόρια; Κάπου εδώ διάβασα ότι δεν κόπηκαν σε όλους ώρες. Γιατί; Κάνει επιλογές το σύστημα; Σε άλλους αφαιρεί και σε άλλους όχι; Δε θα έπρεπε για οποιαδήποτε αλλαγή υπολογισμού των μορίων να ενημερώσουν;
Το ξέρω flair δίκιο έχεις κι εσύ και όλοι...τα διάβαζα χθες εδώ στο pde και φρίκαρα! Γι αυτό το λόγο τη Δευτέρα θα κάνω κι εγώ ένσταση, έτσι κι αλλιώς η
Μιας και με την σειρά μοιυ θα πάω να υποβάλλω ενσταση αύριο, να ρωτήσω. Είναι κάποιο έτοιμο έγραφο που συμπληρώνουμε ή γράφουμε και κάποιο λόγο που κάνουμε ενσταση πχ "τα μόρια μου θα έπρεπε να είαναι τοσα...Εσείς που κάνατε τί γράψατε?
Το πρόβλημα είναι γενικό.Δεν νομίζω να έκανε επιλογές το σύστημα όπως είπε κάποιος παραπάνω.Σε όλους κόψανε τις ώρες που ήταν πάνω απο 50!Αρα δεν νομίζω να αλλάξει τίποτα με τις ενστάσεις.Τις "κομμένες" ώρες τις πληρωθήκαμε και μετράνε στην βεβαίωση προυπηρεσίας.Απλά δεν μας τις μέτρησαν στον πίνακα Αναπληρωτών.
αλλοι καταχωριστες δηλωσαν οτι η προυπηρεσια προερχεται απο την πρωτοβαθμια (το οποιο κοβει τις παραπανω ωρες - και ειναι γνωστο και εγκυρο) και αλλοι οτι η προυπηρεσια προερχεται απο τα ολοημερα (οποτε το συστημα δε κοβει τις παραπανω ωρες - και ειναι αυτο που ξεραμε μεχρι τωρα).
οχι δεν οδηγουν στην ιδια προυπηρεσια....Τα μορια των ωρομισθιων στο Ωρολογιο Προγραμμα της πρωτοβαθμιας υπολογιζονται εάν διαιρεθουν οι ωρες του κάθε μηνα με το 100 και στογγυλοποιηση στο τριτο δεκαδικο ψηφιο. Εάν το απότελεσμα είναι μεγαλυτερο από 0,5 στρογγυλοποιειται στο 0,5 (= 50 ωρες το ανωτερο ανα μηνα). Τα μορια των ωρομισθιων στα ΟΛΟΗΜΕΡΑ της πρωτοβαθμιας υπολογιζονται εάν διαιρεθουν οι ωρες του κάθε μηνα με το 100 και στογγυλοποιηση στο τριτο δεκαδικο ψηφιο. Εάν το απότελεσμα είναι μεγαλυτερο από 1 στρογγυλοποιειται στο 1 (= 100 ωρες το ανωτερο ανα μηνα).