0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εαν εχουν κάνει λάθος στις ώρες ωρομισθίας στον υπολογισμό μορίων (όχι στους πίνακες) αλλά στην βεβαίωση προϋπηρεσίας που μου έδωσαν και δεν το είδα πριν κάνω την αίτηση για αναπλ. / ωρομ.θια γίνεται τίποτα ή αντε γεια?(δεν είμαι περίπτωση όπως έγινε με άλλα παιδιά με το 50ωρο αλλά λόγω της ασχετοσύνης στην Ά/
Σημερα έμαθα απο τις συζητήσεις ότι την ημέρα αργίας λόγω κηδείας του Μακαριου οι ώρες περάστηκαν κανονικά και εγω δεν τις υπολογισα...). Νicole06 που είναι ο Χριστόδουλος και ο Μακάριος να δουν τι τραβάμε....με τη ζέστη και τα ..μόρια του ΥΠΕΠΘ
Όσοι έχουν δουλέψει πάνω από ένα χρόνο ξέρουν ότι πάνω από 50 ώρες το μήνα μετράνε μόνο στα λεφτά. Ξεκολλήστε και κάνετε ένσταση για τίποτα σοβαρό.
Εμένα γιατί μου είπαν από το υπουργείο ότι αυτή η εγκύκλιος βγήκε μέσα στό φετινό σχολικό έτος;Γιατί σε καμιά Α/θμια δεν την ξέρουν αυτή την εγκύκλιο;Εσύ ήσουν μάντης και το ήξερες πριν ένα χρόνο;ArsenLupen, ο καθένας μας κάνει ενστάσεις για αυτό που τον "καίει". Όταν κάνεις χιλιόμετρα για να μαζέψεις 0,01 μόριο με τόσους κινδύνους στο δρόμο, με έξοδα που βάζεις από την τσέπη σου, τότε θα κάνεις τα πάντα αν υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο να πάρεις αυτό το 0,01 μόριο.Σεβάσου τον κόπο του καθενός ταλαίπωρου ωρομίσθιου...
Σημερα έμαθα απο τις συζητήσεις ότι την ημέρα αργίας λόγω κηδείας του Μακαριου οι ώρες περάστηκαν κανονικά και εγω δεν τις υπολογισα...).
Μεγάλε όχι μόνο σε παραμυθιάζουν αλλά εσύ και άλλοι δημιουργείτε θέμα και τρέχετε για πράγματα που ισχύουν 4,5 χρόνια και έχουν κάνει ενστάσεις χιλιάδες άλλες φουρνιές πριν από σένα.Επίσης κάνεις σαν καψουρεμένος σε Μπουζούκια που νομίζει ότι όλα τα καψουροτράγουδα το λέει ο τραγουδιάρης για πάρτη του! Έτσι και συ νομίζεις ότι μόνο εσύ έτρεχες για ένα κομμάτι ψωμί σαν το Καΐλα και σε αδικήσανε!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ καθηγητες στη Πρωτοβάθμια το ξέρουν εδω και 5 χρόνια! Σου έχουν πει 10 άτομα ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΕΙ! Απολαυσε τα λεφτα γιατι μόνο αυτά θα ΠΑΡΕΙΣ!!!
Παράθεση από: dimmy στις Ιουλίου 18, 2008, 12:43:12 amΔεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..πέρσι μου μετρήσαν τις 56 ώρες για 0,56 μόρια κανονικά.Φέτος όμως όχι.Γιατί?Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι σε κάποια φάση φέτος είχαν βγάλει μια εγκύκλιο που έλεγε ότι δεν μπορέις να έχεις πάνω από μισό μόριο σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..πέρσι μου μετρήσαν τις 56 ώρες για 0,56 μόρια κανονικά.Φέτος όμως όχι.Γιατί?
Δεν αναφέρει όμως και πουθενά τις 50 ώρες το μήνα. Αναφέρει 12 την εβδομάδα!