0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα κάνει ένσταση..Με πήραν τηλ από το Υπουργείο και μου είπαν ότι οι ώρες άνω των 50 κάθε μήνα κόβονται από τη μοριοδότηση βάση κάποιας εγκυκλίου που βγήκε το Νοέμβριο.Σήμερα μου ήρθε και εγγράφως απάντηση στην ένστασή μου από το Υπουργείο. Και τι λέει;"...σύμφωνα με την αριθμ. 202/2006 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε περίπτωση που ωρομίσθιος εκπαιδευτικός παρέχει διδακτικό έργο με διαφορετικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε σχολεία Α/θμιας και
Σήμερα μου ήρθε και εγγράφως απάντηση στην ένστασή μου από το Υπουργείο. Και τι λέει;"...σύμφωνα με την αριθμ. 202/2006 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε περίπτωση που ωρομίσθιος εκπαιδευτικός παρέχει διδακτικό έργο με διαφορετικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε σχολεία Α/θμιας και
Καλησπερα,μια ερωτηση....για αυτο με τις παραπανω ωρες.Αμα σου δωσουν π.χ κανονικα 12 ωρες που ειναι το μεγιστο, αλλα καποιο ή καποια απο τα σχολεια που πηγαινεις μετραει σαν προυπηρεσια για τις διπλες ωρες (δυπροσιτο), τι γινεται;Παλι σου κοβουν τις ωρες πανω απο το συνολο των 50;;
Παράθεση από: Markoulis στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 01:05:29 pmΚαλησπερα,μια ερωτηση....για αυτο με τις παραπανω ωρες.Αμα σου δωσουν π.χ κανονικα 12 ωρες που ειναι το μεγιστο, αλλα καποιο ή καποια απο τα σχολεια που πηγαινεις μετραει σαν προυπηρεσια για τις διπλες ωρες (δυπροσιτο), τι γινεται;Παλι σου κοβουν τις ωρες πανω απο το συνολο των 50;;Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι στους ωρομίσθιους δεν μετράνε διπλές οι ώρες για τα δυσπρόσιτα σχολεία;;;