0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πάρεις επαπειλούμενη για το μωρό που θα γεννήσεις.. Μέτά την 9μηνη για αυτό και στο τέλος της αλλη μία 9μηνη για το πρώτο παιδί. Αλλά δεν πρέπει να έχει κλείσει τα 4 το πρώτο σου... Αν θα τα έχει κλείσει κάνετα ανάποδα.. Δηλ παίρνεις 2 μήνες πριν τη γέννα , δύο μετά, την 9μηνη του μεγάλου παιδού και μετά την΄9μηνη του μικρου
Σχετικά με τη μείωση του μισθου σε περιπτωση επαπαειλούμενης γνωρίζω ότι κάποιες δευτεροβάθμιες κόβουν το επίδομα εξωδιδακτικής ( 150 ευρω) απασχόλησης αν οι άδειες που προσκομίζονται προέρχονται από ιδιώτη γιατρό και όχι από διευθυντή νοσοκομείου.Στην πρωτοβάθμια αυτό εφαρμόζεται παντού.
καλημέρα σε όλους. θα ήθελα να προσθέσω και εγώ μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. αν δεν κάνω λάθος για όσους είχαν αποκτήσει παιδιά πριν διοριστούν δικαιούνται άδεια ανατροφής μόνο για το ένα παιδί; διορίστηκα το 2006 και πήρα άδεια για το μεγάλο. με τη μικρή μου που είναι 2 ετών και 3 μηνων δεν δικαιούμαι καθόλου άδεια νομίζω ότι δεν δικαιούμαι καθόλου άδεια, σωστά; ευχαριστώ πολύ -εκ των προτέρων- για τη βοήθειά σας
η άδεια λοχείας αυξάνεται κατά δύο μηνες όταν πρόκειαι για γέννηση παιδιού πέραν του τέταρτου
Είμαι μόνιμος εκπαιδευτικός και έχω 2 παιδιά 3 ετών και 8 μηνών και περιμένω να πάρουν τη γυναίκα μου αναπληρώτρια.Μόλις την πάρουν θα ζητήσω άδεια ανατροφής για το 1ο μου παιδί. Του χρόνου όταν με το καλό ξαναπάρουν τη γυναίκα μου αναπληρώτρια δεν δικαιούμαι για το 2ο παιδί;Δεν τα έχω ψάξει αλλά μου φαίνεται παράλογο...