0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια αν μπορει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα (γιατι δε βρισκω ακρη...):1. Ειμαι μονιμος και η γυναικα μου θα γεννησει το καλοκαιρι. Ξερω οτι δικαιουμαι αδεια ανατροφης αν η γυναικα μου εργαζεται και στον ιδιωτικο τομεα. Αυτο που δε ξερω ειναι το εξης: η αρμοδια υπηρεσια θα ζηταει καθε μηνα να πηγαινω βεβαιωση απασχολησης της συζυγου ή μονο στην αρχη καταθετω τη βεβαιωση οτι εργαζεται στην ταδε δουλεια? Και οταν τελειωσει η αδεια των 9 μηνων, θα πρεπει να παω καποια βεβαιωση (πχ τα ενσυμα των μηνων αυτων) οτι αυτους τους 9 μηνες που περασαν οτι η γυναικα μου οντως δουλευε?2. Ο μισθος θα ειναι ολοκληρος (μαζι με ολα τα επιδοματα) κατα τη διαρκεια της αδειας ανατροφής?Ευχαριστω
Καλησπέρα σε όλους και με το καλό να μας βρει η καλη χρονιαΣτις 31/05 λήγει η άδεια ανατροφής που εχω και πρέπει να πάω για ενα μηνα χαλκη Ξερει κανεις αν μπορω να πάρω κάποιοιυ ειδους αλλη αδεια προκειμενου να μην παω καθολου φετοςδεν εχω καπου να αφησω το μωρο και θα ειναι δυσκολο για ενα μηνα να μετακινηθουμεΑπο την δευτεροβαθμια μου ειπαν για αδεια ανευ αποδοχων αλλα θελω να το ψαξω μηπως υπαρχει καμια αλλη λυση χωρις να χασω χρηματαΕυχαριστω εκ των προτερων σε οποιον απαντησει