0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορεί κάποιος να δει εύκολα τα ονόματα. Ξεκινάει αίτηση ένστασης, πατάει τον αριθμό πρωτοκόλλου χωρίς όνομα, δυο φορές enter και σου βγάζει το όνομα που αντιστοιχεί. Πατάς ακύρωση και όλα οκ
Οι αναθέσεις θα γίνουν με βάση το προσοντολόγιο που αναφέρεται σε κάθε οδηγό σπουδών (τελευταίες σελίδες). Εκεί αναφέρονται ανά μάθημα ποια πτυχία είναι αποδεκτά.
Να ρωτήσω κάτι? εάν γίνουν οι αναθέσεις, και κάποιος κάτω από εμάς στη λίστα έχει πάρει περισσότερα μαθήματα, τί μπορούμε να κάνουμε?
Το ξέρω γιατί είμαι πρώτη στη λίστα. άρα θα πρέπει να πάρω 10 ώρες ως αναπληρώτρια δεδομένου ότι έχω πολλές αναθέσεις. Το θέμα είναι πώς θα κάνω ένσταση εφ όσων θα έχουν λήξει οι προθεσμίες? Και με ποιον τρόπο?
Ι. Από φέτος … (και νομίζω ότι ήταν σαφές , στις επεξηγήσεις της Προκήρυξης … όπως και στις "συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις"..) , μα επιτέλους αποκαταστάθηκε του … ανοιχτομάτη το δίκιο..... , δηλαδή οι πληροφορικάριοι και συναφών Επιστημών να λαμβάνουν αφτομάτως τα μόρια Η/Υ , όπως και οι των Ξένων Φιλολογιών τα Μόρια Ξένης Γλώσσας....
Πότε άλλαξε αυτό και σε ποιο επίσημο έγγραφο φαίνεται η αλλαγή; Αν είναι έτσι αλλάζουν τα πάντα και στις μοριοδοτήσεις των Πληροφορικών και Ξενόγλωσσων για τις Θέσεις Ευθύνης.Εγώ πιστεύω ότι έχουν ξεχάσει να αναφέρουν τη μη μοριοδότηση γιατί α) και στην ηλεκτρονική εγγραφή το έγραφε στο Info στο πεδίο των ΤΠΕ ότι δεν μοριοδοτούνται οι Πληροφορικοί και β) στην προκύρηξη των ΙΕΚ ΟΑΕΔ 2018 λέει χαρακτηριστικά: "Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ξένων γλωσσών δεν μοριοδοτούνται για τη γλώσσα που διδάσκουν (άρθρο 13, παρ. 1, του ν.3848/2010). 5β) Γνώση χειρισμού Η/Υ (Νέες Τεχνολογίες) σύμφωνα με την από Α.Σ.Ε.Π. προβλεπόμενη πιστοποίηση (τρία (3) μόρια). Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ 19-20 και ΤΕ πληροφορικής, δεν μοριοδοτούνται στην κατηγορία αυτή (άρθρο 19, παρ. στ, του ν. 4327/2015)."Αν πάντως ισχύει αυτό που λες πολύς κόσμος της Πληροφορικής και των Ξένων Γλώσσων έχασε δύο μόρια και θα πρέπει να κάνει ένσταση.