0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρτιζόμενοι είναι οι σπουδαστές.
ρωτάω επειδή καποιος μου έλεγε θα κάνει αιτηση ως ωρομήσθιος τωρα αυτην την εβδομάδα .... και μου φάνηκε περιεργο
Για τα δημόσια ΙΕΚ του ΟΕΕΚ είναι ανά εξάμηνο.
μπορει καποιος να μου πει ποια μαθηματα μπορουν να δαδαξουν οι φυσικοι στα ΙΕΚ??εχω τελειωσει κατευθυνση ηλεκτρονικη αλλα δεν εχω κανει μεταπτυχιακο
δ) Το Ν.2472/97 , όπως ισχύει , περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τις υπ’ αριθμ 17/2002 και 56/2003 αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης των υποψηφίων στα στοιχεία που αφορούν άλλους συνυποψηφίους χωρίς την υποχρέωση πρόσθετης ενημέρωσης των ενδιαφερομένων πλην της παρούσης (εφαρμογή άρθρου 11 παρ 3 του Ν 2472/1997 και της υπ’ αριθμ. 792/18-4-04 εγκυκλίου της Αρχής Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣΠΡΑΞΗ 84η Στο xxx, σήμερα xx/xx/xx, ημέρα xxxx και ώρα xxxx, στα γραφεία της Διεύθυνσης του Ι.Ε.Κ. xxxxxxxx και αφού λάβαμε υπόψη:α) το Ν. 2009/92, (ΦΕΚ 18 τ.Α), «Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και άλλες διατάξεις»,όπως τροποποιήθηκε , συμπληρώθηκε και ισχύει.β) το άρθρο 22 της, υπ’ αριθμ. 121/25-5-92 (ΦΕΚ 371 τ.