0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:42:43 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:13:37 pmΠαράθεση από: stargate στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:08:22 pmΠαράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 12:35:46 pmΣκέψου ότι αρκετοί από εμάς ζούσαμε 4 χρόνια ωρομίσθιοι με 400 ευρώ το μήνα + τα 240 ευρώ από τα ΙΕΚ που μας τα χρωστάνε ακόμα... Και τα καλοκαίρια 5 μήνες άνεργοι μέχρι να μας προσλάβουν. Πρόσθεσε και σε όλα αυτά τις "εξορμήσεις στην επαρχία" για 2-3 μόρια που ουσιαστικά πληρώναμε από τις τσέπες μας ή τις χρονιές χωρίς εργασία λόγω μεταπτυχιακών/ΑΣΠΑΙΤΕ... Αν ήμουν διορισμένος στο δημόσιο και είχα την ασφάλεια οτι θα έχω ακόμα δουλειά σε 9-10 μήνες θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου. Τώρα δυστυχώς ακόμα και τα 240 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ανακούφιση για εμας...Ναι αλλά μήπως για αυτό φταίμε και οι ίδιοι;Είναι μια κατάσταση που είναι γνωστή από πριν.Προφανώς όσο υπάρχουν κορόιδα να συντηρούν μία κατάσταση, αυτή θα διαιωνίζεται.Δηλαδή όποιος θέλει να πετύχει το όνειρό του και ο δρόμος για να το πετύχει αυτό δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα είναι κορόιδο; Τί θα έκανε κάποιος που δεν είναι κορόιδο; Θα έπιανε δουλειά σε μια εταιρία πληροφορικής με αξιοπρεπή μισθό και μετά από 6-7 χρόνια ως εκ θαύματος θα έκανε τη δουλειά των ονείρων του; Καταλαβαίνω οτι ο καθένας έχει τις απόψεις του όσο ακραίες κι αν είναι, αλλά θα ήταν καλό να σεβόμαστε τον αγώνα και την προσπάθεια των άλλων πριν τους χαρακτηρίσουμε μειωτικά. Προσωπικά είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχω κάνει τόσα χρόνια με ελάχιστη υλική επιβράβευση, αλλά με ανεκτίμητη αμοιβή την ανταπόκριση από τους μαθητές μου και την ικανοποίηση οτι ακολούθησα το όνειρό μου και δεν συμβιβάστηκα ποτέ.Το γεγονός ότι κάποιος θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του δε σημαίνει ότι μπορεί να δέχεται απαξίωση και εξευτελισμό. Η' σε περίπτωση που τα δέχεται γιατί κρίνει ότι αξίζει τον κόπο, ας μην γκρινιάζει. Δεν το λέω για εσενά, γενικά μιλάω. Και ναι, το δημοσιο δεν είναι μονόδρομος, μια χαρά καριέρες έχουν γίνει και στον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα. Αν τώρα η γενιά μας έπαθε μια εμμονή με το δημόσιο, προφανώς θα υποστεί και τις συνέπειες.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:13:37 pmΠαράθεση από: stargate στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:08:22 pmΠαράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 12:35:46 pmΣκέψου ότι αρκετοί από εμάς ζούσαμε 4 χρόνια ωρομίσθιοι με 400 ευρώ το μήνα + τα 240 ευρώ από τα ΙΕΚ που μας τα χρωστάνε ακόμα... Και τα καλοκαίρια 5 μήνες άνεργοι μέχρι να μας προσλάβουν. Πρόσθεσε και σε όλα αυτά τις "εξορμήσεις στην επαρχία" για 2-3 μόρια που ουσιαστικά πληρώναμε από τις τσέπες μας ή τις χρονιές χωρίς εργασία λόγω μεταπτυχιακών/ΑΣΠΑΙΤΕ... Αν ήμουν διορισμένος στο δημόσιο και είχα την ασφάλεια οτι θα έχω ακόμα δουλειά σε 9-10 μήνες θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου. Τώρα δυστυχώς ακόμα και τα 240 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ανακούφιση για εμας...Ναι αλλά μήπως για αυτό φταίμε και οι ίδιοι;Είναι μια κατάσταση που είναι γνωστή από πριν.Προφανώς όσο υπάρχουν κορόιδα να συντηρούν μία κατάσταση, αυτή θα διαιωνίζεται.Δηλαδή όποιος θέλει να πετύχει το όνειρό του και ο δρόμος για να το πετύχει αυτό δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα είναι κορόιδο; Τί θα έκανε κάποιος που δεν είναι κορόιδο; Θα έπιανε δουλειά σε μια εταιρία πληροφορικής με αξιοπρεπή μισθό και μετά από 6-7 χρόνια ως εκ θαύματος θα έκανε τη δουλειά των ονείρων του; Καταλαβαίνω οτι ο καθένας έχει τις απόψεις του όσο ακραίες κι αν είναι, αλλά θα ήταν καλό να σεβόμαστε τον αγώνα και την προσπάθεια των άλλων πριν τους χαρακτηρίσουμε μειωτικά. Προσωπικά είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχω κάνει τόσα χρόνια με ελάχιστη υλική επιβράβευση, αλλά με ανεκτίμητη αμοιβή την ανταπόκριση από τους μαθητές μου και την ικανοποίηση οτι ακολούθησα το όνειρό μου και δεν συμβιβάστηκα ποτέ.
Παράθεση από: stargate στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:08:22 pmΠαράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 12:35:46 pmΣκέψου ότι αρκετοί από εμάς ζούσαμε 4 χρόνια ωρομίσθιοι με 400 ευρώ το μήνα + τα 240 ευρώ από τα ΙΕΚ που μας τα χρωστάνε ακόμα... Και τα καλοκαίρια 5 μήνες άνεργοι μέχρι να μας προσλάβουν. Πρόσθεσε και σε όλα αυτά τις "εξορμήσεις στην επαρχία" για 2-3 μόρια που ουσιαστικά πληρώναμε από τις τσέπες μας ή τις χρονιές χωρίς εργασία λόγω μεταπτυχιακών/ΑΣΠΑΙΤΕ... Αν ήμουν διορισμένος στο δημόσιο και είχα την ασφάλεια οτι θα έχω ακόμα δουλειά σε 9-10 μήνες θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου. Τώρα δυστυχώς ακόμα και τα 240 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ανακούφιση για εμας...Ναι αλλά μήπως για αυτό φταίμε και οι ίδιοι;Είναι μια κατάσταση που είναι γνωστή από πριν.Προφανώς όσο υπάρχουν κορόιδα να συντηρούν μία κατάσταση, αυτή θα διαιωνίζεται.
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 12:35:46 pmΣκέψου ότι αρκετοί από εμάς ζούσαμε 4 χρόνια ωρομίσθιοι με 400 ευρώ το μήνα + τα 240 ευρώ από τα ΙΕΚ που μας τα χρωστάνε ακόμα... Και τα καλοκαίρια 5 μήνες άνεργοι μέχρι να μας προσλάβουν. Πρόσθεσε και σε όλα αυτά τις "εξορμήσεις στην επαρχία" για 2-3 μόρια που ουσιαστικά πληρώναμε από τις τσέπες μας ή τις χρονιές χωρίς εργασία λόγω μεταπτυχιακών/ΑΣΠΑΙΤΕ... Αν ήμουν διορισμένος στο δημόσιο και είχα την ασφάλεια οτι θα έχω ακόμα δουλειά σε 9-10 μήνες θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου. Τώρα δυστυχώς ακόμα και τα 240 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ανακούφιση για εμας...Ναι αλλά μήπως για αυτό φταίμε και οι ίδιοι;Είναι μια κατάσταση που είναι γνωστή από πριν.
Σκέψου ότι αρκετοί από εμάς ζούσαμε 4 χρόνια ωρομίσθιοι με 400 ευρώ το μήνα + τα 240 ευρώ από τα ΙΕΚ που μας τα χρωστάνε ακόμα... Και τα καλοκαίρια 5 μήνες άνεργοι μέχρι να μας προσλάβουν. Πρόσθεσε και σε όλα αυτά τις "εξορμήσεις στην επαρχία" για 2-3 μόρια που ουσιαστικά πληρώναμε από τις τσέπες μας ή τις χρονιές χωρίς εργασία λόγω μεταπτυχιακών/ΑΣΠΑΙΤΕ... Αν ήμουν διορισμένος στο δημόσιο και είχα την ασφάλεια οτι θα έχω ακόμα δουλειά σε 9-10 μήνες θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου. Τώρα δυστυχώς ακόμα και τα 240 ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ανακούφιση για εμας...
Eιμαστε απλήρωτοι απο το 2008
Παράθεση από: MADARA στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 02:48:33 pmEιμαστε απλήρωτοι απο το 2008 Από μαθήματα σε δημόσιο ΙΕΚ?
Ενημέρωση Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ. 30-9-2010, σας ενημερωσαν;
Παράθεση από: London06 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 05:01:11 pm Ενημέρωση Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ. 30-9-2010, σας ενημερωσαν;Εμένα με ενημέρωσαν και αρνήθηκα.
Επιλογή Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ. 1-10-2010 έως 3-10-2010 Ενημέρωση Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ. 4-10-2010υπάρχει νέο χρονοδιάγραμμα στο site
Εννοώ ότι με ενημέρωσαν ότι μου ανέθεσαν ένα δίωρο μάθημα την εβδομάδα. Πολύ λίγα όμως τα χρήματα, 14 ευρώ την ώρα καθαρά για απόφοιτο πανεπιστημίου με master, πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή (1,5-2 χρόνια) και η όποια προυπηρεσία δεν μετρά για τους πίνακες αναπληρωτών και διορισμών του Υπουργείου Παιδείας. Ποιός ο λόγος επομένως, όταν δεν σου δίνουν καν βιβλία και ψάχνεις εσύ να βρεις και να προετοιμάσεις ύλη;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 07:29:35 pmΕννοώ ότι με ενημέρωσαν ότι μου ανέθεσαν ένα δίωρο μάθημα την εβδομάδα. Πολύ λίγα όμως τα χρήματα, 14 ευρώ την ώρα καθαρά για απόφοιτο πανεπιστημίου με master, πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή (1,5-2 χρόνια) και η όποια προυπηρεσία δεν μετρά για τους πίνακες αναπληρωτών και διορισμών του Υπουργείου Παιδείας. Ποιός ο λόγος επομένως, όταν δεν σου δίνουν καν βιβλία και ψάχνεις εσύ να βρεις και να προετοιμάσεις ύλη;η χαρά του αφού δεν κάνω τίποτα άλλο να έχω κάτι να δουλεύω... Ειλικρινά το προτιμώ απο το να κάθομαι σπίτι.Ας αφιερώνω 3-4 ώρες απο τη βδομάδα μου να κάνω εθελοντική εργασία.... Επιπλέον η ασφάλεια. Δεν είναι σίγουρα πολλά τα ένσημα, αλλα απο το τίποτα που έλεγε και ο παππουλης μου......14 euro με μάστερ έφτασε;;;; Ο θεός βοηθός μας!!!Σε ποιο ΙΕΚ αν επιτρέπεται εβγαλαν τους εκπαιδευτικούς;Καλούσα σήμερα την Πάτρα και δεν απαντούσε κανείς, καλούσα τον Πύργο μου εβγαινε το φαξ, τελικά κάλεσα το Αίγιο και μου είπαν απο Δευτέρα.....
Εγώ από όσο ξέρω έχουν βγάλει σε όλα τα ΙΕΚ τους εκπαιδευτές και τους έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικά, αλλά έχει πέσει γραμμή να λένε στους εκπαιδευτές οτι θα βγουν τη Δευτέρα. Έτσι μου είπαν άτομα που δουλεύουν σε γραμματείες ΙΕΚ. Σιγά μη περίμεναν τελευταία μέρα να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτές όταν Τρίτη αρχίζουν τα μαθήματα. Όσοι ειδοποιηθούν Δευτέρα θα είναι επειδή κάποιοι άλλοι έχουν αρνηθεί τη θέση. Πρώτη φορά φέτος βλέπω τόση μυστικοπάθεια. Πέρασα από 4 ΙΕΚ να ρωτήσω χθες και σήμερα και ενώ ξέρω οτι έχουν ειδοποιήσει κάποιους δεν δέχονται να σου πουν τα ονόματα. Άλλες χρονιές υπήρχε αναρτημένο το πρόγραμμα με τους εκπαιδευτές μέρες πριν...