0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είμαι στην πρώτη περίπτωση... με ΙΚΑ, ωρομίσθια σε ΙΕΚ άνεργη κατα τα άλλα.Γι'αυτό και δεν καταννοώ γιατί δεν είχαν μπει τα ένσημα. Επιπλέον, πήρε κανείς τις συμβάσεις; Ακόμα περιμένω για να πάω στον ΟΑΕΔ και όπως πάμε θα χάσω και το επίδομα των 300 euro απο τις καθυστερήσεις τους....
οι συμβάσεις δεν ήρθαν ακόμα, το εξάμηνο τελείωσε και εμείς περιμένουμε............
από τον ημερήσιο τύπο, αλλά αυτή τη χρονιά δεν θα μπορούμε να δουλεύουμε και σε σδε και σε ιεκ αφού και τα δυο ανήκουν στον ίδιο φορεα, μόνο για το εαρινό εξάμηνο του 2010 δόθηκε η δυνατότητα σε όσους έχουν μπλοκάκι να δουλεύουν και στις δυο δομές , άρα από Σεπτέμβριο επιλέγουμε ένα από τα δυο
λογικά όμως απο σεπτέμβριο θα αναρτηθεί και εδώ κάτι , ότι δλδ ξεκίνησαν οι αιτήσεις...δεν έχω ασχοληθεί με τα ιεκ ακόμα αλλά ετσι που πάει το πραμα μπορει φετος να το ψάξω και αυτό...
το ξέρω...αλλά αναγκαστικά κάνω τα χαρτια μου όπου μπορώ...όλο και καπου δουλεύω 2 χρόνια τώρα αλλά όπου δουλεύω μετα λόγω αλλάγων κάτι πάει στραβά, οπότε ψάχνομαι και ανοίγω όσο πιο πολλές πόρτες μπορώ...τελικά κουραστικό πράμα να σαι εκπαιδευτικός και κυρίως φιλόλογος....
για αυτά απο πού θα ενημερωθώ?απο το σάιτ του οαεδ?