*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3124000 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #1036 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:29:50 pm »
Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να έγινε φέτος που πληρωθήκατε, και να μη στα χρωστάνε ακόμα!!!
Πάντως, θυμάμαι σε ένα ΙΕΚ που δούλευα συνέβαινε το εξής: Ο διευθυντής είχε έναν κολλητό, ο οποίο είχε ένα γιο που τέλειωσε
Τεχνικό Λύκειο, κάποια ειδικότητα Πληροφορικής. Ε, τον δήλωνε ότι μπαίνει σε εργαστήριο και κάνει μάθημα, (πολλές ώρες, όχι 2 και 3) και τον είχε να μας φτιάχνει τα συστήματα όταν είχαμε πρόβλημα.
Και μέχρι εδώ καλά, αλλά έλα που ο τύπος ήταν συνήθως άφαντος, ερχόταν μία φορά το μήνα και βιαστικός και όλο γκρίνιαζε για το πότε θα πληρωθεί!
οτι θελουν κανουν και σου σπανε και τα νευρα.Η προκυρηξη δεν αναφερει μοριοδοτηση για να ξερει ο καθενας μας τα μορια του. Ειναι φωτογραφικη για τους διευθυντες.........τα εκαστοτε κομματοσκυλα......τα οποια επιλεγουν οπως τους κανει κεφι. Καθε χρονο που κανω τα χαρτια μου περναω την ιδια συγχηση.......που θα παει θα αποκτησω ανοσια σε καποια στιγμη και θα πηγαινω χωρις να χτυπαει η καρδια μου >:( >:( >:( >:( >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:31:51 pm από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rethimno

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:32:51 pm »
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑς ΠΡΟ

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:40:55 pm »
Ολοι εχετε δικιο. Η κατάταξη γινεται ως εξης . Υπάρχουν 3 πινακες. ο Α ειναι με ολες τις αιτησεις ο 2ος με αυτους που δικαιουνται να κανουν αντιστοιχο μαθημα σε αντιστοιχη ειδικοτητα, και ο 3ος με αυτους που τους εγινε αναθεση μαθηματος(10 ωρες για ΔΥ το πολυ και 20 για ιδιωτες).Παρεμβασεις υπαρχουν , είναι όμως θέμα της επιτροπης επιλογης, εφετος ισως η μοριοδοτηση  να ειναι με μετρησιμα μορια , αλλα και παλι  δεν γνωριζουμε την μοριοδοτηση ανα κριτηριο , Παρενθεση : υπαρχουν τυποι με δυο διδακτορικα που δεν μπορουν να σταθουν στο τμημα , εδω οπως καταλαβαινετε η γνωμη του διευθυντη του ΙΕΚ ειναι και θα πρεπει να ειναι καθοριστικη .
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:43:29 pm από palioseira »

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 05:41:34 pm »
Ολοι εχετε δικιο. Η κατάταξη γινεται ως εξης . Υπάρχουν 3 πινακες. ο Α ειναι με ολες τις αιτησεις ο 2ος με αυτους που δικαιουνται να κανουν αντιστοιχο μαθημα σε αντιστοιχη ειδικοτητα, και ο 3ος με αυτους που τους εγινε αναθεση μαθηματος(10 ωρες για ΔΥ το πολυ και 20 για ιδιωτες).Παρεμβασεις υπαρχουν , είναι όμως θέμα της επιτροπης επιλογης, εφετος ισως η μοριοδοτηση  να ειναι με μετρησιμα μορια , αλλα και παλι  δεν γνωριζουμε την μοριοδοτηση ανα κριτηριο , Παρενθεση : υπαρχουν τυποι με δυο διδακτορικα που δεν μπορουν να σταθουν στο τμημα , εδω οπως καταλαβαινετε η γνωμη του διευθυντη του ΙΕΚ ειναι και θα πρεπει να ειναι καθοριστικη .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:05:34 pm »
Ολοι εχετε δικιο. Η κατάταξη γινεται ως εξης . Υπάρχουν 3 πινακες. ο Α ειναι με ολες τις αιτησεις ο 2ος με αυτους που δικαιουνται να κανουν αντιστοιχο μαθημα σε αντιστοιχη ειδικοτητα, και ο 3ος .....

αυτόν, τον 2ο... που θα τον βρω; Τον έχω δει. Το τάδε μάθημα έχουν δικαίωμα να το διδάξουν αυτοί, αυτοί και αυτοί.
Στο ΙΕΚ που δούλευα τον είχα δει, και τον θέλω καβάτζα για το ΙΕΚ που δεν με πήραν! ;D ;D ;D
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος εμπειρος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:24:42 pm »
να ζητησεις τον πινακα Η2  αν ησουν ψηλα επρεπε εστω 2-3 ωρες να σου δοθουν , εκτος αν -σορρυ - ειχαν ζητησει τα παιδια να μην σε εχουν -παιζει και αυτο αν σε ειχαν στο προηγουμενο εξαμηνο ,αλλα επρεπε ο διευθυντης να σε ενημερωσει .

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:48:27 pm »
να ζητησεις τον πινακα Η2  αν ησουν ψηλα επρεπε εστω 2-3 ωρες να σου δοθουν , εκτος αν -σορρυ - ειχαν ζητησει τα παιδια να μην σε εχουν -παιζει και αυτο αν σε ειχαν στο προηγουμενο εξαμηνο ,αλλα επρεπε ο διευθυντης να σε ενημερωσει .

τα παιδιά, με είχαν ζητήσει να με έχουν, γιατι ήμουν στο προηγούμενο εξάμηνο και είχαμε πολύ καλή σχέση αναπτύξει και το μάθημα ήταν απίστευτα δημιουργικό και ευχάριστο (ακόμη και για μένα!!!).
Δεν πήγα εγκαίρως για τους πίνακες, γιατί δεν έδωσα σημασία. Οταν πήγα να πάρω την προυπηρεσία, κάπου στο τέλος Μάρτη ζήτησα τους πίνακες και αρχικά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν. Οταν τους είπα ότι σε διπλανής πόλης ΙΕΚ (Στο οποίο δούλευα) υπήρχαν πίνακες μου τους έδειξαν. Είχα τη σειρά 14. Δίπλα στους υπόλοιπους συναδέλφους πάνω και κάτω απο μένα, υπάρχαν σημειωμένα με στυλό οι ώρες και τα τμήματα που θα έπαιρναν. Ειχαν όλοι την ίδια ειδικότητα με μένα. Εμεινα άναυδη να κοιτάω τον πίνακα. Ρώτησα επιτόπου γιατι ο απο κάτω μου έχει ώρες και εγω όχι ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία επακριβώς ....
"ξέρετε προτιμήσαμε αυτούς που είχαμε το προηγούμενο εξάμηνο - μα με είχατε το προηγούμενο εξάμηνο!!! - ξέρετε, προτιμήσαμε αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό - μα έχω μεταπτυχιακό!!!, ξέρετε δεν έχει συνάφεια το πτυχίο σας - μα είναι ΤΕ πληροφορικής και είμαι ΠΕ ραδιοηλεκτρολόγος....
Γι'αυτό λοιπον, μην το συζητάμε... έφυγα με σκοπό να κάνω ένσταση και να τον τρέξω λίγο... αλλα με ηρέμησαν γνωστοί και φίλοι. Φέτος όμως δεν θα τον αφήσω σε ησυχία... καθώς έχουν προκυρηχτεί στο ΙΕΚ που διευθυνει ΠΟΛΛΕΣ ειδικότητες της ειδικοτητας μου!!! ;) ;) ;)

Σημ. Επειδή νομίζω ότι παρεξηγήθηκα, δεν είναι πίνακας ονομάτων. Είναι ένα φυλλάδιο, με τα μαθήματα κάθε ειδικότητας και απο κάτω λέει ποιοί εκπαιδευτές (ειδικότητες) μπορούν να το δηλώσουν!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:55:16 pm από charm_quark »

Αποσυνδεδεμένος sotiria87

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 10:01:41 am »
Καλημέρα  :) Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος ποιες ειδικότητες θέλουν για κάθε μάθημα... Πρώτη φορά θέλω να κάνω αίτηση και δεν το γνωρίζω.. Στην προκήρυξη λέει μόνο για τα μαθήματα.. Ευχαριστώ πολύ!!!!

Αποσυνδεδεμένος JohnyWalker

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:35:49 pm »
To ποιες ειδικότητες διδάσκουν ποιο μάθημα, υπάρχει στο site του ΟΕΕΚ στους οδηγούς κατάρτισης των ειδικοτήτων. Φυσικά θα δείτε ότι πολλές αανθέσεις σε σχεδόν ίδια ή ακριβώς ίδια μαθήματα δίνονται σε άλλες ειδικότητες στα ΕΠΑΛ και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε άλλες στα ΙΕΚ. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι στα ΙΕΚ και στο ΙΔΕΚΕ η νοοτροπία του βύσματος καλά κρατεί γαι ααυτό και οι αναθέσεις έγιναν με κριτήριο το βύσμα του μπανταζανάκη που θέλει να βολευτεί

Είναι ααπράδεκτο: πρέπει να ισχύουν οι ίδιες αναθέσεις μαθημ'ατων που ισχύουν στη δευετεροβάθμια εκπαίδευση και στα ΙΕΚ

Επιτέλους ας ασοληθεί η Διαμαντοπούλου εφόσον καίγεται για αξιοκρατία και με τα ΙΕΚ. Ξύλωμα, απόλυση βυσμάτων και προσλήψεις από ενιαίο κατάλογο εκπαιδευτών που θα είναι ο ίδιος με αυτόνπου ισχύει στη δευετροβ΄θαμαι ή θα είναι καινούργιος κατάλογος με βάση τον οποίο θα κατατάσονται με συγκεκριμένα αξιοκρατικά κριτήρια οι εκπαιδευτές.

Τόσα χρόνια προφανώς για να μην γίνεται κάτι τέτοιο σημαίνει ότι συμφέρει το βύσμα

Το έχω ξαναπεί: ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥ

Αποσυνδεδεμένος katia_

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:53:42 pm »
Nα ρωτησω κτ?στους δικους σας νομούς βγηκε κανονικά η προκυρηξη οπως ελεγε στο χρονοδιάγραμμα 1του μήνα?εδω ουτε στο site της βεροιας λέει κτ ποσο μαλον στον Ν.πέλλας που η σελιδα έχει να ανανεωθεί απο το 2005!!

Αποσυνδεδεμένος Alice6

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 04:02:59 pm »
Nα ρωτησω κτ?στους δικους σας νομούς βγηκε κανονικά η προκυρηξη οπως ελεγε στο χρονοδιάγραμμα 1του μήνα?εδω ουτε στο site της βεροιας λέει κτ ποσο μαλον στον Ν.πέλλας που η σελιδα έχει να ανανεωθεί απο το 2005!!

Την προκήρυξη την ανεβάζει στην ιστοσελιδα το κάθε ΙΕΚ. Μπορεί ακόμα να μην έχουν συμπληρώσει το παράρτημα Ι (αυτό με τα μαθήματα κάθε ειδικότητας) στο ΙΕΚ που σε ενδιαφέρει, οπότε δεν πρόλαβαν να την ανεβάσουν. Κι έτσι όπως τα κάνανε φέτος, με 2 άτομα στ απερισσότερα ΙΕΚ, θα δείτε πολλές καθυστερήσεις...

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 04:32:32 pm »
To ποιες ειδικότητες διδάσκουν ποιο μάθημα, υπάρχει στο site του ΟΕΕΚ στους οδηγούς κατάρτισης των ειδικοτήτων.

αυτό ακριβώς έψαχνα... αλλά δεν είχα κοιτάξει προς το τέλος του οδηγού! Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε!

•   Μηχανικός Ηλεκτρολόγος ή Ηλεκτρονικός ή Η/Υ (Πολυτεχνικής σχολής).
•   Πτυχιούχος Πανεπιστημιακής σχολής Φυσικός – Ραδιοηλεκτρο-λόγος.
•   Τεχνολόγος Μηχανικός Ηλεκτρονικής ή Υπολογιστικών Συστημά-των με 2ετή τουλάχιστον πιστοποιήσιμη εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος dpa2006

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση, ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2011, 04:34:10 pm »
τις προκυρήξεις πλέον από το ΙΔΕΚΕ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32921
  • Τελευταία: newton80
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185424
  • Σύνολο θεμάτων: 19495
  • Σε σύνδεση σήμερα: 746