0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις ειδικότητες ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και στην αντίστοιχη ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΑ λογικά ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση και κυρίως ποιοι να γίνουν αποδεκτοί; Π.χ. οι φιλόλογοι μπορούν; Έχουν ελπίδες;
Παράθεση από: delan στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:04:29 amΣτις ειδικότητες ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και στην αντίστοιχη ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΑ λογικά ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση και κυρίως ποιοι να γίνουν αποδεκτοί; Π.χ. οι φιλόλογοι μπορούν; Έχουν ελπίδες;Αναλόγως το τμήμα και τις λοιπές εξειδικεύσεις σου μπορείς να κάνεις και άλλα μαθήματα. Αν τελείωσες ΦΠΨ με κατεύθυνση Π ή Ψ μπορείς να καλύψεις και το Παιδαγωγική-Νηπιαγωγική, Παιδική Λογοτεχνία, Στοιχεία Ειδικής Αγωγής, Προβλήματα παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Υπάρχει ευρύ πεδίο. Απλώς πρέπει να έχεις ανάλογες εξειδικεύσεις και παίζει ρόλο η ζήτηση και το επίπεδο των συνυποψηφίων σου. Άλλη ζήτηση έχει το ΙΕΚ σε κέντρο ενός νομού και άλλη σε ημιαστική περιοχή.
καλησπερα σας, μπορει να μου πει καποιος αν σε αυτα τα ιεκ προσλαμβανουν κοινωνιολογους; και αν ναι σε ποια ειδικοτητα; ευχαριστω!(δεν εχω κανει ποτε τα χαρτια μου και δε γνωριζω)
Παιδιά από την εμπειρία μου στα Δ. ΙΕΚ σας λέω το εξής: Μην πολυσκοτίζεστε για το ποια μαθήματα μπορείτε να κάνετε με βάση το πτυχίο σας, μέχρι τώρα οι Διευθυντές των ΙΕΚ βάζουν ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Αν από φέτος θα αλλάξει κάτι δεν το ξέρω (μακάρι).
Καλησπερα και απο μενα!! Εγω που εχω τελειωσει ΙΕΚ ειδικοτητα προσχολικης αγωγης ΑΜΕΑ μπορω να διδαξω σε ΙΕΚ;;Πρεπει ομως να εχω την πιστοποιηση;;
Παράθεση από: Splatc7 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 06:20:15 pmΚαλησπερα και απο μενα!! Εγω που εχω τελειωσει ΙΕΚ ειδικοτητα προσχολικης αγωγης ΑΜΕΑ μπορω να διδαξω σε ΙΕΚ;;Πρεπει ομως να εχω την πιστοποιηση;;ναι πρεπει να εχεις πιστοποιηση , οταν την παρεις βρες και μεσο και τοτε σιγουρα θα παρεις 2 με 3 ωρες
Ευχαριστω mpesg Απο οτι ξερω οι περισσοτεροι πανε να διδαξουν στα Ιεκ για να παρουν μορια!Αληθευει;;Και ποσα μορια δινουν;
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 06:22:38 pmΠαράθεση από: Splatc7 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 06:20:15 pmΚαλησπερα και απο μενα!! Εγω που εχω τελειωσει ΙΕΚ ειδικοτητα προσχολικης αγωγης ΑΜΕΑ μπορω να διδαξω σε ΙΕΚ;;Πρεπει ομως να εχω την πιστοποιηση;;ναι πρεπει να εχεις πιστοποιηση , οταν την παρεις βρες και μεσο και τοτε σιγουρα θα παρεις 2 με 3 ωρες καποτε ειδικα στην πληροφορικη γινοταν χαμος , επειδη οι πληροφορικαριοι δεν ειχαν χρονο να διδαξουν . Εσυ φιλε μου επιμενεις οτι οι διευθυντες παιρνουν οποιον να ναι Α πρεπει να εχει συναφεια πτυχιου