0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανως νιωθεις την αναγκη να επιδεκνυεις την οποιαδηποτε μορφωση εχεις προκειμενου να πιστεψεις οτι αυτα που λες στεκουν κι εχεις το απολυτο δικιο. Μαλιστε κυριε εκπαιδευτη...Και μπορει κιολας να εισαι ή Πληροφορικος ή Ξενογλωσσος και υποστηριζεις τοσο ενθερμα και μαλιστα με μεγαλη δοση χαιρεκακιας τις ωρες που ειχε τοσος κοσμος κι εβγαζε το ψωμι του...Και μιλας κιολας γι'αυτες τις ειδικοτητες σαν να μην προσεφεραν απολυτως τιποτα...Υποτιμας και νοημοσυνες λοιπον κυριε εκπαιδευτη....Επειδη εχω διαβαζω απο την αρχη αυτο το φορουμ δε θα συνεχισω αλλο αυτο το τριπακι μαζι σου...Και ναι επιμενω,οπως συμφωνησαν και πολλοι αλλοι συναδελφοι πιο πανω,λυμαμαι για την οιαδηποτε μορφωση σου...κυριε εκπαιδευτα!!!!!
Τζωρτζιάννα συνοπτικά θα σου πω ότι η στατιστική όπως γνωρίζεις είναι κλάδος των μαθηματικών και η κατάρτιση που παίρνουμε ως μαθηματικοί επαρκεί για τη διδασκαλία αυτής όπου και να γίνεται. Μαθαίνουμε εις βάθος ώστε να μπορούμε να την εφαρμόσουμε σε οποιδήποτε τομέα. Με την ίδια λογική όταν σε ένα τμήμα ιατρικής διδαχθεί στατιστική θα πάρουν γιατρό; μην φτανουμε σε παραλογισμούς. Επίσης από το ΦΕΚ της ανάθεσης μαθημάτων στο οποίο μπορείς να στηριχθείς είναι ότι το μάθημα επιλογής Στατιστική ανατίθεται σε πρώτη ανάθεση σε μαθηματικούς. (δες και προηγούμενα ποστ μου). Τέλος για ποιο ΙΕΚ αναφερόμαστε;
Κεραυνέ, εμένα δεν με κάλεσαν από κανέναν ΙΕΚ, παρόλο που είμαι 11ος στη λίστα της περιοχής μου.Υποψιάζομαι οτι είμαι ακόμα πιο ψηλά, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τη μοριοδότηση των από πάνω.Υπάρχει πουθενά η περσινη μοριοδότηση ανά ΙΕΚ (όπως είχε γίνει ανά μάθημα) για να συγκρίνω με την φετινή?Επίσης, έχουν βγεί πουθενά τα ονόματα των προσληφθέντων για να γνωρίζουμε?Κάποιος που δεν εκλήθη σε κανένα ΙΕΚ, πού θα πάει για να κάνει ένσταση?
δεν συμφερει κανενας τους μαλλον....
Κεραυνέ, εμένα δεν με κάλεσαν από κανέναν ΙΕΚ, παρόλο που είμαι αρκετά ψηλά στη λίστα της περιοχής μου.Υποψιάζομαι οτι είμαι ακόμα πιο ψηλά, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τη μοριοδότηση των από πάνω.Υπάρχει πουθενά η περσινη μοριοδότηση ανά ΙΕΚ (όπως είχε γίνει ανά μάθημα) για να συγκρίνω με την φετινή?Επίσης, έχουν βγεί πουθενά τα ονόματα των προσληφθέντων για να γνωρίζουμε?Κάποιος που δεν εκλήθη σε κανένα ΙΕΚ, πού θα πάει για να κάνει ένσταση?
Γιάννη η περσινή μοριοδότηση ήταν απο όσο θυμάμαι ίδια με την φετινή. Θα δω άμα την έχω κάπου. Αυτο που λες ανα μάθημα είναι ότι το σύστημα απλά και μόνο περσυ σου έλεγε ποια ειδικότητα πρέπει να να το κάνει αλλά και πάλι μέσα σε ένα αυθαίρετο κλίμα. Επίσης αν παρατηρούσες πέρσυ σε αρκετές ειδικότητες δεν ανέφερε τπτ. Ενημερωτικά το ΙΕΚ καβάλας, το ΙΕΚ Θερμης και κάποια άλλα που είχα δει παίρναν μαθηματικούς για το μάθημα της Στατιστικής. Ενστάσεις στο ΙΝΕΔΙ