*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)  (Αναγνώστηκε 3014248 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Απ: Δημόσια ΣΑΕΚ (ΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« Απάντηση #4928 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 01:07:14 am »
Χμ...σε Α'-
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 01:10:00 am από SilverPhoenix »
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4929 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 01:44:28 am »
Το κύριο ανέκδοτο δεν είναι όλα αυτά που λέτε με τα ΙΕΚ.

Εγώ γιατί εξακολουθώ να λέω και θα επιμένω στην απόψη μου ο κόσμος να χαλάσει, ότι τα άτομα ΤΟΥ ΙΝΕΔΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 01:55:26 am από foibos81 »

Αποσυνδεδεμένος Foufoutos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4930 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 01:46:54 am »
*Στα δικαιολογητικά επιμόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται με
σαφήνεια ο επιμορφωτικός φορέας (δημόσιος ή ιδιωτικός) , το αντικείμενο της επιμόρφωσης, το χρονικό
διάστημα πραγματοποίησης της επιμόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η
επιμόρφωση δεν μοριοδοτείται. ‘Ωρες που δεν αναφέρονται σε σχετική βεβαίωση μπορούν να αποδειχθούν με την
προσκόμιση του προγράμματος της επιμόρφωσης. Επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες ή
εξαμηνιαία μαθήματα τυπικής εκπαίδευσης (π.χ Ε.Α.Π, Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ, Διδασκαλεία) και τα οποία είναι
προαπαιτούμε να για εξομοίωση, εξειδίκευση, απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου δεν λαμβάνεται υπόψη.

Δεν γίνεται αποδεκτή η επιβεβαίωση ωρών επιμόρφωσης με Υπεύθυνες δηλώσεις του Υποψηφίου,
στο πλαίσιο της ισότιμης αντιμετώπισης των υποψηφίων.

Αυτό είδα και το έγραψα. Ισως βέβαια παίζει ρόλο η ειδικότητα.

stuDYING...!

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4931 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 02:02:58 am »
Και το κυριότερο: με τι προσόντα θα πάει να διδάξει κάποιος στην ειδική αγωγή των ΙΕΚ;;;

Ούτε καν στοιχειώδη προσόντα που απαιτούνται από την ειδική αγωγή της δευτεροβάθμιας δεν έχουν βάλει.

Εμπαιγμός στο μεγαλείο του και κυρίως για τα άτομα με ειδικές ανάγκες !!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4932 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 02:05:34 am »
*Στα δικαιολογητικά επιμόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται με
σαφήνεια ο επιμορφωτικός φορέας (δημόσιος ή ιδιωτικός) , το αντικείμενο της επιμόρφωσης, το χρονικό
διάστημα πραγματοποίησης της επιμόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η
επιμόρφωση δεν μοριοδοτείται. ‘Ωρες που δεν αναφέρονται σε σχετική βεβαίωση μπορούν να αποδειχθούν με την
προσκόμιση του προγράμματος της επιμόρφωσης. Επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες ή
εξαμηνιαία μαθήματα τυπικής εκπαίδευσης (π.χ Ε.Α.Π, Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ, Διδασκαλεία) και τα οποία είναι
προαπαιτούμε να για εξομοίωση, εξειδίκευση, απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου δεν λαμβάνεται υπόψη.

Δεν γίνεται αποδεκτή η επιβεβαίωση ωρών επιμόρφωσης με Υπεύθυνες δηλώσεις του Υποψηφίου,
στο πλαίσιο της ισότιμης αντιμετώπισης των υποψηφίων.

Αυτό είδα και το έγραψα. Ισως βέβαια παίζει ρόλο η ειδικότητα.

Foufoutos δεν εννοεί αυτό... Διαβασέ το αργά μια δυό φορές ακόμα και είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβεις.
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος Foufoutos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4933 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 02:10:45 am »
Foufoutos δεν εννοεί αυτό... Διαβασέ το αργά μια δυό φορές ακόμα και είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβεις.

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Δεν καταλαβαίνω βοήθα!. Επιπλέον πού το δηλώνεις στη φόρμα αίτησης; (Το χω κάψει μάλλον!)
stuDYING...!

Αποσυνδεδεμένος z_nikol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4934 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 02:11:43 am »
Τελικά σε πιο πεδίο μπαίνει η ΑΣΠΑΙΤΕ?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 09:51:07 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος JimP

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4935 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 02:12:02 am »
Αυτό με τα επικυρωμένα αντίγραφα πολύ εντύπωση μου κάνει...Αφού η επικύρωση καταργήθηκε από πέρσι. Ελπίζω να μη μαλώνουμε με τους υπαλλήλους των ΚΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος efang

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4936 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 03:03:12 am »
Θα συμφωνήσω με τον foufoutos. Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας που χορηγήθηκε σε όσους από εμάς (Ναι, το διαθέτω και εγώ) παρακολουθήσαμε επιτυχώς το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν προσμετράται.

Έστω ότι κάνουμε λάθος και δεν έχουμε αντιληφθεί αυτό που αναφέρεται στη σελίδα 5. Πως δικαιολογείται:

Α. "Στα δικαιολογητικά επιµόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται µε σαφήνεια ο επιµορφωτικός φορέας, το αντικείµενο της επιµόρφωσης, το χρονικό διάστηµα πραγµατοποίησης της επιµόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η επιµόρφωση δεν µοριοδοτείται."

Δεν αναφέρεται πουθενά στο πιστοποιητικό η διάρκεια σε ΩΡΕΣ. Έχω δίκιο porcupinetree;

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 03:08:48 am από efang »

Αποσυνδεδεμένος puffpuff27

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4937 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 04:13:48 am »
"Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από τριµελής επιτροπή η οποία θα αποτελείται
από τον ∆/ντη του ΙΕΚ, τον Υποδιευθυντή και ένα µέλος του ΙΝΕ∆Ι

Αποσυνδεδεμένος newteacher1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4938 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 07:55:09 am »
Ως προς το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ να εξηγήσω λίγο τη λογική, όπως την έχω καταλάβει και από παλαιότερες προκηρύξεις και διευκρινίσεις που είχαν τότε δωθεί. Το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ μοριοδοτείται ως "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση" και λαμβάνει 2 μόρια σύμφωνα με τις ώρες του. Εγώ το υπολογίζω πολλαπλασιάζοντας τις ώρες ανά εβδομάδα με τις διδακτικές εβδομάδες (ας μου θυμίσει κάποιος, είναι 13;)
Στην παράγραφο που ανέφερε ο Foufoutos λέει ότι για να αποδειχθούν οι ώρες της επιμόρφωσης αρκεί κάποιος να παροσκομίσει το πρόγραμμα της επιμόρφωσης, γιαυτό και θα καταθέσω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΕΠΠΑΙΚ.
Ως προς τη φήμη "δε μετράει η ΑΣΠΑΙΤΕ" η παράγραφος αυτή αναφέρει κατά τη γνώμη μου ότι εάν έχεις πάρει πτυχίο, η μεταπτυχιακό ή γενικά τίτλο τυπικής εκπαίδευσης από την ΑΣΠΑΙΤΕ δε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν επιμόρφωση. Όμως το ΕΠΠΑΙΚ δεν είναι τίτλος τυπικής εκπαίδευσης, είναι επιμόρφωση και ως τέτοια την χρησιμοποιούμε.

Αποσυνδεδεμένος Logikos-3

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4939 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 09:20:07 am »
Καλημέρα.Επανέρχομαι στο θέμα της προϋπηρεσίας.Πριν από 10 λεπτά μίλησα με έναν κύριο σε ένα από τα τηλέφωνα που έχει δώσει το ινεδιβιμ. Ο άνθρωπος μου φάνηκε άσχετος.Δεν μου διευκρίνισε αν πρέπει να δηλώσω ώρες ή μήνες. Καλά μήνες έτσι και αλλιώς δεν γίνεται. Κάνουμε αναγωγή τους μήνες σε ώρες διδασκαλίας?Και συμπληρώνουμε τις ώρες?Ακόμα δεν κατάλαβα τι γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4940 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 09:32:27 am »
Καλημέρα.Επανέρχομαι στο θέμα της προϋπηρεσίας.Πριν από 10 λεπτά μίλησα με έναν κύριο σε ένα από τα τηλέφωνα που έχει δώσει το ινεδιβιμ. Ο άνθρωπος μου φάνηκε άσχετος.Δεν μου διευκρίνισε αν πρέπει να δηλώσω ώρες ή μήνες. Καλά μήνες έτσι και αλλιώς δεν γίνεται. Κάνουμε αναγωγή τους μήνες σε ώρες διδασκαλίας?Και συμπληρώνουμε τις ώρες?Ακόμα δεν κατάλαβα τι γίνεται.
Καλημέρα.Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι εκεί που η προκήρυξη αναφέρει τα μόρια με ώρες πρέπει να συμπληρωθούν σε ώρες.Για τη δευτεροβάθμια όμως κ τριτοβάθμια που τα μόρια πάνε με έτος,χρειάζεται έτος κ όχι ώρες.Οπότε κάποιος που έχει κάτω από 1 έτος,δε βάζει τίποτα.Εκτος κ αν σε κάποιον του το δέχτηκε το συστημα με δεκαδικό ψηφίο,οπότε ας ενημερώσει.

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4941 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2014, 09:40:27 am »
Θα συμφωνήσω με τον foufoutos. Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας που χορηγήθηκε σε όσους από εμάς (Ναι, το διαθέτω και εγώ) παρακολουθήσαμε επιτυχώς το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν προσμετράται.

Έστω ότι κάνουμε λάθος και δεν έχουμε αντιληφθεί αυτό που αναφέρεται στη σελίδα 5. Πως δικαιολογείται:

Α. "Στα δικαιολογητικά επιµόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται µε σαφήνεια ο επιµορφωτικός φορέας, το αντικείµενο της επιµόρφωσης, το χρονικό διάστηµα πραγµατοποίησης της επιµόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η επιµόρφωση δεν µοριοδοτείται."

Δεν αναφέρεται πουθενά στο πιστοποιητικό η διάρκεια σε ΩΡΕΣ. Έχω δίκιο porcupinetree;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182513
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)