0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
*Στα δικαιολογητικά επιμόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται μεσαφήνεια ο επιμορφωτικός φορέας (δημόσιος ή ιδιωτικός) , το αντικείμενο της επιμόρφωσης, το χρονικόδιάστημα πραγματοποίησης της επιμόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση ηεπιμόρφωση δεν μοριοδοτείται. ‘Ωρες που δεν αναφέρονται σε σχετική βεβαίωση μπορούν να αποδειχθούν με τηνπροσκόμιση του προγράμματος της επιμόρφωσης. Επιμόρφωση παρεχόμενη από εκπαιδευτικές ενότητες ήεξαμηνιαία μαθήματα τυπικής εκπαίδευσης (π.χ Ε.Α.Π, Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ, Διδασκαλεία) και τα οποία είναιπροαπαιτούμε να για εξομοίωση, εξειδίκευση, απόκτηση πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου δεν λαμβάνεται υπόψη.Δεν γίνεται αποδεκτή η επιβεβαίωση ωρών επιμόρφωσης με Υπεύθυνες δηλώσεις του Υποψηφίου,στο πλαίσιο της ισότιμης αντιμετώπισης των υποψηφίων.Αυτό είδα και το έγραψα. Ισως βέβαια παίζει ρόλο η ειδικότητα.
Foufoutos δεν εννοεί αυτό... Διαβασέ το αργά μια δυό φορές ακόμα και είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβεις.
Καλημέρα.Επανέρχομαι στο θέμα της προϋπηρεσίας.Πριν από 10 λεπτά μίλησα με έναν κύριο σε ένα από τα τηλέφωνα που έχει δώσει το ινεδιβιμ. Ο άνθρωπος μου φάνηκε άσχετος.Δεν μου διευκρίνισε αν πρέπει να δηλώσω ώρες ή μήνες. Καλά μήνες έτσι και αλλιώς δεν γίνεται. Κάνουμε αναγωγή τους μήνες σε ώρες διδασκαλίας?Και συμπληρώνουμε τις ώρες?Ακόμα δεν κατάλαβα τι γίνεται.
Θα συμφωνήσω με τον foufoutos. Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας που χορηγήθηκε σε όσους από εμάς (Ναι, το διαθέτω και εγώ) παρακολουθήσαμε επιτυχώς το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν προσμετράται.Έστω ότι κάνουμε λάθος και δεν έχουμε αντιληφθεί αυτό που αναφέρεται στη σελίδα 5. Πως δικαιολογείται:Α. "Στα δικαιολογητικά επιµόρφωσης που υποβάλλονται από τον υποψήφιο θα πρέπει να προσδιορίζεται µε σαφήνεια ο επιµορφωτικός φορέας, το αντικείµενο της επιµόρφωσης, το χρονικό διάστηµα πραγµατοποίησης της επιµόρφωσης και η διάρκειά της αποκλειστικά σε ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση η επιµόρφωση δεν µοριοδοτείται."Δεν αναφέρεται πουθενά στο πιστοποιητικό η διάρκεια σε ΩΡΕΣ. Έχω δίκιο porcupinetree;