0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζετε αν εχουν λαβει οι καθηγητες του εαρινου εξαμηνου τις συμβασεις τους στα ΙΕΚ; ευχαριστω.
Καλησπέρα, πέρυσι είχα παραιτηθεί από μάθημα στο μέσο του εξαμήνου. Γνωρίζετε αν φέτος θα μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου ή αν είμαι αποκλεισμένος για κάποιο-α έτη (με βάση τις παλιές προκηρύξεις εννοείτε);
τα ΙΕΚ είναι αδιαβάθμητα εκπαιδευτικά ιδρύματα .Δεν νομίζω ότι με αποδεικτικό φοίτησης από ιεκ μπορείς να πας σε ΤΕΙ .Δες και εδώ http://www.pde.gr/index.php?topic=23947.0Αλλά θα λυθούν απορίες αν πάρεις τηλ στο υπουργείο
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 Ημερομηνία Δημοσίευσης Τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης εντάσσονται στη μετα-δευτεροβάθμια μη υποχρεωτική Εκπαίδευση και παρέχουν επίσημη αλλά αδιαβάθμητη κατάρτιση, καθώς δέχονται τόσο αποφοίτους Γυμνασίου όσο και αποφοίτους Λυκείου, ανάλογα με τις επιμέρους ειδικότητες που προσφέρουν.Οι καταρτιζόμενοι που ολοκληρώνουν επιτυχώς την κατάρτισή τους στα Δημόσια ΙΕΚ, λαμβάνουν