0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω συνάδελφο Αισθητικό απόφοιτο ΙΕΚ χωρίς πιστοποίηση και με μηδαμινή επαγγελματική εμπειρία που δίδασκε σε εργαστηριακά μαθήματα τμημάτων αισθητικής.
Κ εμένα με πήρε τηλέφωνο απο τους ελεγκτές επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης κ μου είπε γιατί δεν με πήραν πέρσι. Του είπα δεν με ειδοποίησε κανένας κ μου είπε ότι ο διευθυντής είπε ότι αρνήθηκα, διάστημα που ήμουν άνεργος μάλιστα και πως το άτομο που πήραν είχε 7 μόρια λιγότερα απο εμένα. Οι προσλήψεις μάλιστα γίνανε πέρσι πριν απο την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων μετά τις ενστάσεις. Μάλιστα με ξαναπήρε και μου ζήτησε εγγράφως αυτά που είπα και μου είπε ότι γίνετε χαμός σε όλα τα δημόσια ΙΕΚ με τις προσλήψεις και πως έχουν βρει πολλά παρόμοια περιστατικά. Αυτό για κάποιους που μιλάνε για διαφάνεια. Οι διευθυντές παίρνουν όποιον θέλουν και κανεις δεν το μαθαίνει ποτέ. Γιατί δεν δημοσιοποιούνται οι προσλήψεις έστω και στο διαύγεια. Απλά βγάζουν μια λίστα και απο εκεί και πέρα κανεις δεν ξέρεις ποιος δουλεύει και ποιος όχι? Μακάρι να το συνεχίσουν μέχρι τέλους και να μην σταματήσουν λόγο εκλογών
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με μένα. Του έστειλα εγγράφως την απάντησή μου εξηγώντας ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκα από το ΔΙΕΚ. Είναι απαράδεκτα αυτά να συμβαίνουν ακόμα και τώρα που βγαίνουν πίνακες. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήταν κοινό μυστικό ότι οι διευθυντές έκαναν τις αναθέσεις σύμφωνα με τα γούστα και τις γνωριμίες τους. Αλλά ακόμα και τώρα; Από την άλλη είναι λυπηρό που ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ένα ολόκληρο χρόνο μετά και αυτοί οι διευθυντές είναι ακόμα στις θέσεις τους για να συνεχίσουν το "έργο" τους
Συνάδελφε σκίστον. Σε μικρά μικρά κομμάτια. Ξέρεις πόσοι με δύο παιδιά και κανονικά προσόντα είναι άνεργοι; Κάποτε πρέπει να εκλείψουν οι γυμνοσάλιαγκες. Μπας και γίνουμε σοβαρή χώρα! Αλλά τι περιμένεις στη χώρα που και υπουργοί (θυμάστε, τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ του Γ.Π) έχουν πλαστά πτυχία;
Απομένει να τελειώσει η υποβολή αιτήσεων καταρτιζομένων και να βγει η προκήρυξη αιτήσεων εκπαιδευτών ώστε να φανεί το πλαίσιο προσόντων και για φέτος.Αν η πιστοποίηση των εκπαιδευτών ισχύει για κάποια χρόνια μόνο και θα πρέπει να την επαναλαμβάνεις μου θυμίζει το πλαίσιο προσόντων των ξένων γλωσσών για το εξωτερικό IELTS τόσος χρόνος....
Πάνω σ' αυτό θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει αν όντως απόφοιτος Αισθητικής από ΙΕΚ μπορεί να διδάξει χωρίς την πιστοποίηση. Ή αν έχει κάποιος κάποιο προσοντολόγιο για ΔΕ Αισθητικής.
Καλημέρα σας.Τί σημαίνει αυτό;http://www.diorismos.gr/ekpaideush/22583/diathesh-ekpaideutikwn-ths-deuterovathmias-ekpaideushs-sta-dhmosia-iekΠόσοι θα δουλέψουν φέτος;