0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σου πω εγώ τι σημαίνει ....Η αλητοσυμμορία της κυβέρνησης βόλεψε ξανά τα κομματόσκυλα της (όπως τους το είχε υποσχεθεί) , ανοίγοντας ξανά ειδικότητες με καμμία επαγγελματική προοπτική.Οι αλήτες όμως δεν σκέφτηκαν (ή μάλλον το σκέφτηκαν αλλά δεν τους ένοιξε και πολυ) δύο πράγματα. Πρώτον , φέτος στις κατηργημένες ειδικότητες θα υπάρχει μόνο α΄τάξη και επομένως η πρόσληψη αναπληρωτών θα είναι όνειρο θερινής νυχτός. Δεύτερον , αφού ακόμη και οι μόνιμοι πλεονάζουν (σε σχολεία της Αθήνας μοιράζονται από 2ώρες την ημέρα !! ) κάπου πρέπει να απασχοληθούν. Και την βρήκαν τη λύση. Ας τους βάλουμε στα ΙΕΚ , να διδάξουν σε ενήλικες με τις απαρχαιωμένες μεθόδους τους. Και ας κόψουμε ένα μικρό αλλά αναγκαίο εισόδημα από τους ωρομίσθιους. έτσι εξηγείται γιατί άργησε φέτος η προκύρηξη για εκπαιδευτες στα ΔΙΕΚ. Συγνώμη για το ύφος μου , αλλά είμαι πραγματικά εξοργισμένος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας , έπαιξε με τους θεσμούς και την Δημοκρατία (βλ. δημοψήφισμα) και μέσα σε 7 μήνες το μόνο που έκανε ήταν να επαναφέρει για δούλειά τα δικά της παιδιά (αφαιρώντας ισόποσες προσλήψεις σε θέσεις αιχμής πχ. νοσοκομεία). Όχι φυσικά ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι ,αλλά τέτοια αλητεία δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ακόμη και στα 5μηνα , τα κομματόσκυλα τους ήξεραν από πριν ότι θα προσληφθούν δηλώνοντας πλαστά στοιχεία.
Να σου πω εγώ τι σημαίνει ....Η αλητοσυμμορία της κυβέρνησης βόλεψε ξανά τα κομματόσκυλα της (όπως τους το είχε υποσχεθεί) , ανοίγοντας ξανά ειδικότητες με καμμία επαγγελματική προοπτική.
Όλες οι ειδικότητες του τομεά Υγείας.
Όσο αφορά τις άλλες ειδικότητες πλην των κατηργημένων , είπα ότι δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά εγώ αναφέρθηκα στις κατηργημένες. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα με τα λίγα παιδιά και τους υπεράριθμους μόνιμους. Τέλος , περί των κομματόσκυλων , πριν 2χρόνια που δούλευα σε ΕΠΑΛ , όσοι είχαν μπει σε διαθεσιμότητα έκαναν προπαγάνδα υπέρ της αντιπολίτευσης τότε , τόσο σε μας όσο και στους μαθητές. Γιατί λες ότι τους έφεραν πίσω ; Γιατί έκαναν καλή δουλειά ; Ψήφους ήθελαν.
Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω.Το πρόβλημα με τους υπεράριθμους στον τομέα υγείας υπάρχει φέτος και κατά πάσα πιθανότητα και του χρόνου. Για 2 χρόνια λοιπόν , οι μόνιμοι θα έχουν βολευτεί (λες και ξεβολεύητκαν ποτέ , αλλά τέλοςπαντων) ενώ οι υπόλοιποι ούτε ως αναπληρωτές θα δουλέψουμε ούτε ως ωρομίσθιοι σε ΙΕΚ. Διαφωνείς σε αυτο ; Ποιον βόλεψε λοιπόν η κυβέρνηση; Εμένα ;Κομματόσκυλο είσαι όταν ψηφίζεις με βάση το βόλεμα σου. Διαφωνείς και σε αυτό ; Καλά έκαναν λοιπόν όσοι βγήκαν σε διαθεσιμότητα να προπαγανδίζουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ . Αυτό ήταν το συμφέρον τους. Και δική μου η υποχρέωση να τους αποκαλώ έτσι.Για να τελειώνουμε .... Το πόσο σοβαρά λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση φαίνεται από το γεγονός πως επανέφερε στα ΕΠΑΛ καθηγητές που είχαν αποσπασθεί σε δευτεροβάθμιες και τώρα θα τους αποσπάσει σε ΙΕΚ. Αν αυτή δεν είναι προχειρότητα , τότε τι είναι ;
Νοσηλευτής είμαι. Δεν έγινε σε μας κάτι τέτοιο. Ίσως έγινε σε άλλα ΙΕΚ. Πάντως καμμία σχέση με τώρα.