0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πτυχίο και η προυπηρεσία στο αντικείμενο σου σε πιστοποιεί σε αυτό, τα ΙΕΚ δεν ειναι εκπαιδευση αλλά κατάρτιση.
H δημοσιευση μου αναφέρεται σε μία άλλη παράμετρο , στο οτι το όλο project ειναι στρεβλό και πρεπει να αλλάξει που αυτό συνεπάγεται καταργηση του θεσμιού των ΙΕΚ στην παρούσα μορφή. Οι προσλήψεις που γίνονται εκτός ΑΣΕΠ, και ο κάθε τουρίστας που το παιζει εκπαιδευτής αυτό ειναι το θέμα μου,και αυτό εχει ως φυσικό επακόλουθο τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί εκεί, τα ωρομίσθια της πέινας, την αναξιοξιοκρατία κτλ. Οχι την επάρκεια ενηλίκων. Αυτό ειναι η σταγόνα στον ωκεανό.
Εγώ λυπάμαι που είμαι πατέρας και θα διδάσκουν στα παιδιά μου κάτι άτομα σαν εσάς που γίνεται εκπαιδευτική σε μια νύχτα παρακολουθώ καιρό τώρα τσακωνοσαστε εδώ πέρα αν θα διδάξουν εσείς οι πιστοποιημενοι η άλλοι η απιστοποιητοι πήρατε μια πιστοποιήσει και κάτι τρέχει στα γύφτικα το τρεχάτε στο οαεδ το λεω γιατί άλλοι βγάζουν την προκήρυξη και προσπαθούν να βάλουν την ανεργία σαν βασικό κριτήριο και τώρα τι θα κάνετε θα τρέξετε στον οαεδ να γραφτείτε άνεργοι το λεω γιατί το έχω δει και αυτό στις επας του οαεδ να περνούν απόλυση για μια μέρα να γράφονται άνεργοι να περνούν 20 ώρες στα επας και μετά να έχουν 2 και 3 δουλειές οι κακομοιροι οι άνεργοι, τεσπα συνεχίστε να τσακώνεστε μόνοι σας για την πιστοποίηση τις πλάκας που την κάναν κεκ βισματικά με άκρες χωρίς ιδέα την είναι η εκπαίδευση
Επειδή ανέφερες εκπαιδευτές σε μια νύχτα (τα υπόλοιπα που αναφέρεις για ΟΑΕΔ και παιδιά δεν με απασχολούν) είμαι εκπαιδευτής σε ΙΕΚ από το 2008 και σε δομές δια βίου μάθησης κατά καιρούς. Οπότε μάλλον κάτι θα γνωρίζω περισσότερο της μιας νύχτας ως προς την εκπαίδευση. Επίσης, ναι θέλω να εφαρμοστεί η πιστοποίηση και τα επιχειρήματα μου στηρίζονται στο ΦΕΚ που είχε δημοσιευτεί. Δεν ξυπνήσαμε ενα πρωι και μας τη βάρεσε να ζητάμε εφαρμογή της. Αν είναι της πλάκας ή όχι με αυτή τη λογική θα σου πω ότι και τα πτυχία που πέρνουμε από τα ΤΕΙ ΑΕΙ της χώρας της πλάκας είναι καθώς με βάση την παγκόσμια κατάταξη 3 πανεπιστήμια μας είναι στα top τα υπόλοιπα εγώ λέω να τα κλείσουμε και να ακυρωθούν όλα τα πτυχία που έχουν δώσει, καθώς με αυτή τη λογική είναι σκουπίδια. Επίσης, το ότι έχω την πιστοποίηση δεν υποστήριξα ποτέ ότι με κάνει καλύτερο εκπαιδευτή αλλά έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο μερικοί που δεν πήγαν να την δώσουν να υποστηρίζουν ότι κρίνουν από μόνοι τους ότι είναι καλοί εκπαιδευτές και δεν χρειάζεται να πιστοποιηθούν.
Συμφωνούμε σε αυτό. Πάντως μου κάνει εντύπωση που είσαι υπέρ του ΑΣΕΠ αλλά κατά των συγκεκριμένων εξετάσεων. Εννοείται ο ΑΣΕΠ δε συγκρίνεται αλλά πάλι πιο αξιοκρατικό σαν σύστημα είναι από το να μην υπάρχει η επάρκεια. Μακάρι να γίνει ΑΣΕΠ άμεσα! Τουλάχιστον να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε όσοι δεν έχουμε προλάβει να δώσουμε.
Δεν τα διαβάζεις σωστά αυτά που γράφω..και ΑΣΕΠ να γίνει που κολλάνε τα ΙΕΚ, προσλαμβάνουν ανθρώπους που εχουν επιτύχει ?
Διαβάζω 4 σελίδες του forum χωρίς να έχω βγάλει συμπέρασμα .........Θα πρέπει σε αυτή τη χώρα να υπάρχουν κανόνες ή πρέπει να μετονομαστεί σε Ελλαδισταν Με προϋπηρεσία στα ΙΕΚ και ΔΙΕΚ απο το 1996 (πάνω από 2100 ώρες ) με μεταπτυχιακό στο Τομέα μου και επαγγελματική προϋπηρεσία επίσης στο τομέα μου από το 1994 (Πληροφορική) στρώθηκα, διάβασα, πλήρωσα (120