0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι πηγαν να δώσουν εξετάσεις στην ειδικότητα μου περασαν χωρις να ανοίξουν βιβλίο και εγώ που διάβασα κοπηκα. Τα συμπεράσματα δικά σας. . .
Συμπληρώνω για να αντιληφθούν μερικοί που θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα πώς είμαι πάντα μέσα στους 4 πρώτους στην λίστα (από τη στιγμή που έγινε το ηλεκτρονικό σύστημα στα ΔΙΕΚ) παρόλα αυτά την έδωσα τη ριμάδα τη πιστοποίηση.Επιπρόσθετα ήταν αρκετά καλά οργανωμένη και δεν είχα κανένα πρόβλημα (έδωσα με την πιλοτική το Νοέμβριο του 14).Τώρα αν κάπου υπήρξαν προβλήματα ή ακόμη και αδικίες συναδέλφων αυτό είναι κατακριτέο αν και νομίζω πως αυτό ήταν η εξαίρεση, έχω αρκετούς φίλους που συμμετείχαν στην διαδικασία (που έγινε το καλοκαίρι) και δεν άκουσα παράπονα από κανέναν.Όσο για τα χρήματα ΝΑΙ ήταν αρκετά.Με κάποιο τρόπο πρέπει να καθαρίσει το τοπίο σε αυτή τη χώρα και πρέπει εμείς οι "εκπαιδευτικοί" να επιβραβεύουμε τέτοιες κινήσεις και να προσπαθούμε ώστε να καλυτερεύουν και να διορθώνονται κάποιες αδικίες - παραλήψεις.Με το να τις κατακρίνουμε στο σύνολο τους ΔΕΝ παράγουμε ΚΑΝΈΝΑ έργο.
Senior_ θα μας βοήθαγε όλους αν εξηγούσες τι εννοείς. Μπορείς πραγματικά να θες να πεις κάτι πολύ σημαντικό που οι άλλοι δεν σκεφτήκαμε.Αν μπορείς να βοηθήσεις στην κουβέντα θα ήταν χρήσιμο.Είναι και η συζήτηση μια τεχνική που την εφαρμόζουμε σαν εκπαιδευτικοί. Την ειρωνεία δεν την έχουμε σαν τεχνική. Περισσότερο σε έλλειψη επιχειρημάτων παραπέμπει.
Ναι συνάδελφοι μόνο οι πιστοποιημένοι ώρες στα ιεκ να επαναστατήσουμε έξω οι συντεχνίες έξω η μόνιμοι υπάλληλοι του δημοσίου έξω οι άνεργοι ζήτω οι πιστοποιημένοι απο τον εοππεπ και τα κεκ με ISO ...
Ναι..την νομοθεσία της αρπαχτής των 120 ευρώ. Την νομοθεσία φτιαγμένη στα μέτρα των συντεχνιών Την νομοθεσία της απάτης που ονομάζεται ΙΕΚ Πόσο δίκιο εχω ανθρωπε μου, μα πόσό δίκιο........................
Εσύ φίλε τζάμπα χαραμίζεσαι εδώ!