0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως ξέρει κανείς να μου πει τι σημαίνει να είσαι πιστοποιημένος; πώς εγγράφεται κάποιος στα μητρώα εκπαιδευτών ανηλίκων; αν πάρεις την πιστοποίηση, ισχύει για πάντα; μόνο για κάτι 120ευρα διαβάζω εδώ κα-ι αν και δίδαξα πέρσι όλη τη χρονιά σε ένα ΙΕΚ -κανείς δε μου είπε ποτέ τι είναι η πιστοποίηση.ευχαριστώ
Ερώτηση: Δεν έχουν επανέλθει στις θέσεις τους όλοι οι υπό διάθεσιμότητα καθηγητές;
Και πάλι συμβάσεις μίσθωσης έργου ωριαίας αντιμισθίας...
Αυτο κρατηστε μονο...
καλα το οτι προτασσονται οι πιστοποιημενοι δε λεει και κατι,ειναι και παλι στο χερι του καθε διευθυντη το πως θα διανειμει τις ωρες ''για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι''.
Πραγματικά, όσα τυπικά προσόντα και πιστοποιήσεις να έχεις,πρώτος να είσαι,κανένας δεν υποχρεώνει τον διευθυντή να σου δώσει το σύνολο των ωρών,αμα θέλει τις μοιράζει σε όλους.Αμα δεν θέλει, δεν παίρνει καν την ειδικότητά σου.Αυτό δεν έχουν σκοπό να το αλλάξουν ποτέ;
yannk δες αυτό το σύνδεσμο.http://www.eoppep.gr/index.php/el/structure-and-program-certification/dmv-trainners/menu_pilotiko_ekpedef
Εδώ προηγουμένως στο φόρουμ ένας/μια έλεγε να μετρήσει το ΕΠΠΑΙΚ. Δεν μου απάντησε ποτέ τι δουλειά έχει το ΕΠΠΑΙΚ με την εκπαίδευση ενηλίκων; Τι να μου απαντήσει;