0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποια οδηγία (προς τους διευθυντές) για την ανάθεση των ωρών σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές;Θα πρέπει να ανατεθούν 20 ώρες σε πιστοποιημένους και μετά να προχωρήσουν σε μη πιστοποιημένους ή θα κάνουν πάλι ότι θέλουν;
Εγώ βλέπω αμφισβήτηση. Δε γνωρίζεις όλους τους υποψηφιους , όσο καλά και να ψάχνεις.Να διεκδικήσετε ό, τι νομίζετε πώς σας αναλογεί, με όλα τα νομιμα μέσα που διαθέτετε, Το ίδιο κάνουμε κι εμείς.υγ: το τμήμα λέγεται "λαικής και παραδοσιακής μουσικής" όπου στη μουσικοκινητική αγωγή που καλούμαστε να διδάξουμε, οι κορυφαίοι μουσικοπαιδαγωγοι χρησιμοποίησαν ακριβώς αυτό σαν πρώτη ύλη. Επίσης όπου καλούμαστε προς διδασκαλία μουσικής αγωγής, είναι επίσης παιχνιδάκι, δεδομένου ότι το τμήμα μας έχει άπειρα εργαστηριακά μαθηματα που αποσκοπουν στην εμπέδωση της μουσικής θεωρίας και πράξης. Κακώς όμως κάθομαι και απολογούμαι σε αγνώστους....Mάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι τα μόρια δεν βγαίνουν από το αν είσαι τει η αει αλλα από προυπηρεσίες μεταπτυχιακά, διδακτορικά κ.α που μπορεί κάποιος να έχει.Αν δεις στα αποτελέσματα υπάρχουν και άτομα που δεν ανηκουν ούτε στα αει ούτε στα τει μουσικής και σίγουρα θα πάρουν ώρες γιατί μπορεί να μην έχουν βασικό πτυχίο μουσικής αλλά διδακτορικό στη μουσική, αυτό δεν το θεωρείς αδικία?Υπάρχουν και τα τμήματα τεχνολογίας ήχου που και αυτοί παιρνουν μερίδιο.Δεν διδασκουμε μόνο μουσικοκινητική εγω τουλάχιστον έχω διδάξει άπειρα μαθήματα και ηχοληψίας και θεωρητικά κλπ..Δεν είχα καμία διάθεση να προσβάλλω κανέναν!Υγ.Απλά πιστευω πως φέτος θα προηγηθούν οι πιστοποιημένοι παντού.Έτσι ξέρωυγ2: Όταν θίγετε επαγγελματίες και γενικεύετε υποτιμώντας ολόκληρους κλάδους, μην περιμένετε ούτε συζητηση, ούτε ευγένεια, ούτε συνεργασία. υγ3: ό, τι και να λέμε εδώ μέσα, ο επαγγελματιας κρίνεται επί το έργον, και οι μαθητές και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα απ όλους εάν ήταν ή όχι ικανός και κατα πόσο παρήγαγε ολοκληρτωμένο παιδαγωγικό έργο.
Οι διευθυντές θα κάνουν ότι θέλουν. Δεν έχουν κάποια υποχρέωση να δώσουν 10 και 20 ώρες σε κανέναν. Μπορεί να δώσουν από 2 - 3 σε πολλούς ή να δώσουν από 6 - 10 σε λιγότερους ενώ σε πιο σπάνειες περιπτώσεις δίνουν πάνω από δέκα σε έναν εκπαιδευτή. Δες το και πρακτικά. Δίνεις 20 ώρες (δεν νομίζω να γίνεται σε ένα ΙΕΚ) σε έναν εκπαιδευτή και σε ένα μήνα τον πατάει μία νταλίκα... τι κάνεις; ψάχνεις να βρεις 4 - 5 εκπαιδευτές να τον αντικαταστήσουν;
Στην περίπτωση που υπάρχει ένας και μοναδικός πιστοποιημένος σε μια ειδικότητα σε όλη την περιφέρεια και δηλώνει αρκετά ιεκ της περιφέρειας ,για ένα 2 ωρο μάθημα θα έχει προτεραιότητα σε όλα τα ιεκ?
http://applications.inedivim.gr/diek/default/apot_form?a=iek_2015#Εδώ το livestreaming.