0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι δεν κοιτάς τον κανονισμό της ειδικότητας που υπάρχει στον εοππεπ;
Παυλίνα το μάθημα της βιοχημείας ανήκει σε χημικούς ή βιοχημικούς (υπάρχει αντίστοιχο τμήμα)… όχι σε βιολόγους… για το λόγο αυτό άλλωστε οι βιολόγοι διδάσκονταν μεταξύ άλλων και αυτό το μάθημα από επισκέπτες καθηγητές του τμήματος χημείας… Κάποιοι διευθυντές όμως πιάνονται ακόμα και από τη συλλαβή στον τίτλο προκειμένου να δώσουν το μάθημα σε αυτούς που θέλουν… δεν ξέρω αν ο οδηγός σπουδών θα σε βοηθήσει (μακάρι αλλά κάποιοι δε γράφουν τις αναθέσεις…)… Εμένα στο προηγούμενο εξάμηνο υπήρχε υγιεινή τροφίμων και πάω να διεκδικήσω το μάθημα… ο διευθυντής μου ανακοίνωσε ότι το έχει δώσει σε “υγιεινολόγο”… λέω τι ειδικότητα είναι αυτή? Και μου εξηγεί ότι η εν λόγω κυρία έχει βγάλει τει “διοίκηση μονάδων υγείας και πρόνοιας”… του εξηγώ ότι τότε μπορεί να εργαστεί ως διοικητικός σε νοσοκομεία κτλ… και ότι είναι άσχετη με το πώς φυλάσσουμε και διατηρούμε τα τρόφιμα…!!! Η απάντησή του: “Ντάξει μωρέ άσε να πάρει κι αυτή 1 ώρα…” εννοείται ότι δεν πήρα το μάθημα… Τώρα το τι δίδαξε η κυρία τάδε…λεπτομέρειες…!!!
Καλησπέρα.Θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει σίγουρα πόσες ώρες μπορεί να αναλάβει το μέγιστο ένας εκπαιδευτής ενηλίκων? Συγκεκριμένα αθροιζόμενες ώρες σε ΙΕΚ και ΣΔΕ?