0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη παιδια αλλα για να καταλαβουμε.τα διεκ ασκουν κοινωνικη πολιτικη ή καταρτιση;αν δεν κανω λαθος ο εοππεπ παιρνει παραβολα 120 Ευρω για πιστοποιησει κατοπιν εξετασεων εκπαιδευτες ενηλικων και τελικα βαζει και τος πιστοποιημενους στο τελος επειδη ειναι δημοσιοι υπαλληλοι;Ο πιστοποιημενος δυ γιατι μπαινει στο τελος δηλαδη απο τον μη πιστοποιημενο;Επιπλεον καποιος δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και εχει προτεραιοτητσ και στα ιεκ;Και τι γινεται με αυτον που την περιοδο των αιτησεων ηταν ανετγος και τωρα ειναι αναπληρωτης;επισης να σας αναφερω οτι στους πινακες ιδιωτων υοαρχουν δυ που εχουν κρυψει την ιδιοτητσ τους και φαινονατι σαν ιδιωτες.το ξερετε;
επισης να σας αναφερω οτι στους πινακες ιδιωτων υοαρχουν δυ που εχουν κρυψει την ιδιοτητσ τους και φαινονατι σαν ιδιωτες.το ξερετε;
Παιδιά , γεια χαρά.ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί Μακρυνάρι – προειδοποιώ!...Πρώτον και διόλου άσχετο:Οι Πίνακες Σωστά
Αυτο δεν ήταν αξιολόγηση, ήταν σφαγή. Πέρυσι μου είχαν αναγνωρίσει όλα τα μόρια απο ώρες που είχα σε ΙΕΚ ΟΑΕΔ, φέτος δεν μου αναγνώρισαν τιποτα! Πέρυσι με προσέλαβαν σε το ΙΕΚ δημοσίου ε βαση τις ώρες σε ΙΕΚ οαεδ που είχα στην ίδια ειδικότητα και έκανα μάλιστα και τα ίδια μαθήματα. Στη σύζυγο μου, καθηγήτρια γαλλικής δεν αναγνώρισαν τη δεύτερη ξένη γλώσσα καθόλου και μάλιστα το ανώτατο πτυχίο γαλλικής δεν της το αναγνώρισαν! Σε πολλούς άλλους είδα σημαντικές μειώσεις μορίων απο τις αιτήσεις. Τι έγινε;
Γενικά - τό' παμε και κάτι βδομάδες πριν , οπότε βγήκε το Φ.Ε.Κ. ή , ό,τι τεσπά της Μοριοδότησης... Ι. χαμήλωσαν ΠΟΛΥ ...μα πάρα Πολύ τα Ακαδημαϊκά προσόντα , κρατώντας Μόνον το 9άρι του βασικού Πτυχίου - Συναφούς με την Ειδικότητα.Ι.β' , κατέβασαν Διδακτορικά - Μεταπτυχιακά.ΙΙ. Έβαλαν Πολύ χαμηλή "οροφή" στη Διδακτική Εμπειρία. (προσωπικά , εκτιμώ ότι μια "οροφή" ΔΕΝ κακή , προκειμένου να ΜΗΝ δημιουργούν "επετηρίδες" οι "παληοί" και να έχουν δυνατότητες πρόσληψης και εξέλιξης οι "νέοι" , ΠΛΗΝ "Μέγιστο" 5 μόρια όσες ώρες και όπου να... αμ' μάλλον άδικο.)ΙΙΙ. Ουσιαστικός Μηδενισμός της (απολύτως αναγνωρισμένης) ανεργίας.ΙΙΙΙ. Για Γλώσσες και Πληροφορική: (Επίσης Δική μου Εκτίμηση). Θεωρώ Άδικο το , γενικότερο, Νομικό Πλαίσιο το οποίο στους Διαγωνισμούς του Δημοσίου , αποκλείει από την Ειδική Μοριοδότηση τους Δηλώνοντες και Πραγματικούς Πτυχιούχους Ξενόγλωσσων Τμημάτων Α.Ε.Ι. και Πληροφορικάριους , διότι και καλά ήδη Μοριοδοτήθηκε το Αντίστοιχο Πτυχίο τους...Προσοχή - ΔΕΝ' μαι ούτε κλάδου πληροφορικής , ούτε Ξένων Γλωσσών.Αφτά.Θ._
3) Οι πιστοποιημένοι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί μπαίνουν στο τέλος όλων των πινάκων και όχι στο τέλος των πιστοποιημένων;