0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η έλλειψη συναδελφικότητας, έτσι όπως τη θέτεις, απέχει πολύ μα πάρα πολύ από το εύχεσαι (έστω κι έμμεσα) να απολυθούν όσοι δουλεύουν (ειδικά στο ιδιόμορφο, όσον αφορά τα ωράρια, επάγγελμα των εκπαιδευτικών)... Δείχνει μίσος και όχι απλά ανάγκη εξασφάλισης κάποιων ωρών εργασίας...
Από πλευράς Συναδέλφου Foufoutou , τουλάχιστο στην ανάρτηση που σχολιάζεις Συνάδελφε tkgr1973 , ΔΕΝ διακρίνω κανένα ίχνος Μίσους ... πολύ περισσότερο να φθάνει στην υποψία ευχής για Απολύσεις. Ούτε καν των Δ.Υ. στους οποίους αναφέρεται , οι οποίοι Κινούνται Νομικά (Για τους Γνωστούς Λόγους). Η , αρνητική κρίση, αλλά απλώς Κρίση επί συγκεκριμένου και η αιχμή περί "αντισυναδελφικότητας" είναι Παράθεση Γνώμης - Αντίληψης και .. Όχι Κακούργημα "πρόθεσης".Τουλάχιστο , έτσι το Ανέγνωσα εγώ , χωρίς να θέλω να πάρω "ηθική" θέση έναντι του (νομιμότατου) δικαιώματος των Δ.Υ. να προσφύγουν Δικαστικά.Αφτά.Θ._
Δεν εύχομαι. Λέω ποιο ειναι το σωστό. Αν εισαι διορισμένος και δεν υπαρχει λόγος να σε πληρώνει το κράτος δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεσαι εκεί. Ας γίνει αξιολόγηση και αυτοί με τα λιγότερα προσόντα ας πανε σπίτια τους να δουλέψει και κανενας αλλος που αξίζει.Τι είπα τωρα μου λες. Στην Ελλάδα αυτά δεν γίνονται θα βγουν όλοι σαν βαμπίρ να σε φάνε και μονο που το ειπες.
To "εύχεσαι"= "εύχεται κάποιος" αφορά άλλη άλλου ανάρτηση...
πασχετε κύριε απο ενδειξη συναδελφικότητας προς τον ΟΠΥ εν αποστρατεία που του την εδωσε να συμπληρώσει στην συνταξη των 2500 ευρω . Δειχνετε μένος προς τους δημοσίου υπαλληλους συναδέλφους σου που απο γραμματείς στους δημους και στις κοινότητες το βράδυ το παιζουν εκπαιδευτες σε ΙΕΚ όπως λέει και ο νέος eye of the tiger 73Καταντατε εριστικός με οτι έχει να κάνει με τον δημόσιο τομέα..αλήθεια γιατί? Ουτε το ψωμί να σας κλεβανε!!!!
Θα μπορούσε βέβαια να απαντούσε ο foufoutos και όχι εσύ για το αν εξέλαβε το σχολιο μου ως μομφή προς το προσωπο του....Κι ευτυχώς το έκανε σε χρονο μεταγενέστερο απο τη δική σου απάντηση και από ότι κατάλαβα αυτός δε το εξέλαβε έτσι....διότι πραγματικά σχολίαζα την έκφραση άλλου συναδέλφου και όχι του foufoutou....Ας μη βιαζόμαστε...
τι ψάχνεις φίλε μου....Ελλαδιστάν....και ειδικά κάτι μόνιμοι-πολύτεκνοι που διορίστηκαν στην εκπαίδευση με τον εγκληματικό νόμο Καραμανλή, χωρίς παιδαγωγική επάρκεια, χωρίς προυπηρεσία, χωρίς μεταπτυχιακά...απλά και μόνο επειδή είχαν παιδιά... ΑΙΣΧΟΣ