0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και παρακολουθώ το pde εδώ και πολύ καιρό, είναι η πρώτη φορά που θα γράψω σε αυτό. Μου έχει έρθει ένα email επιβεβαίωσης ανάθεσης ωρών από ΔΙΕΚ. Στο συγκεκριμένο email, αναφέρεται πως η ανάθεση γίνεται σύμφωνα με την εγκύκλιο Κ1/167790/6-10-2017 της ΓΓΔ
Άσε μας ρε άνθρωπε. . Ότι το φανεί του καθενός. . Κοίτα τις προκηρύξεις και δες.
Ανακοίνωση απο το 2ου Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας http://2iek-laris.lar.sch.gr Υποψήφιοι Εκπαιδευτές του 2ου Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Κ1/167790 απόφαση της ΓΓΔ
Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου!Είσαι πολύ ευγενικός που μπηκες να σχολίασεις και να βοηθησεις με το σχόλιο σου!
Superman μπορείς να απαντήσεις στο ΔΙΕΚ που σου έστειλε το email που αναφέρει την εγκύκλιο Κ1/167790/6-10-2017 της ΓΓΔ
Με κάλεσαν χθες βράδυ. Στη Θεσσαλία έχω κάνει αίτηση
Το έκανα αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Και δεν νομίζω ότι θα λάβω.
Καλησπέρα, Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας πληζ. Με κάλεσαν την Παρασκευή για ανάθεση 3 ωρών-αποδέχθηκα. Το μάθημα αφορά εργαστήριο και όταν ρώτησα για το αντίστοιχο της θεωρίας (που έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν) μου απάντησε η διεύθυνση πως θα το κάνει άλλος. Με βάση όμωςτο αρχείο που κυκλοφόρησε το ΙΝΕΔΙ