0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ολα απο το σπιτι ξεκινουν.εννοειται οτι δεν θα μπουμε στην ταξη εμεις να μιλησουμε για τετοια πραγματα αλλα ενας ειδικος.οι γονεις δεν μιλουν οι εκπαιδευτικοι δεν μιλουν το κρατος δεν μεριμνα τι μελλον θα εχουν οι επομενες γενιες.στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν αποπλανηση ανηλικου αλλα ξερω πολλα αλλα παιδακια γυμνασιου που κανουν τα οργια μεταξυ τους στις τουαλετες του σχολειου και μαλιστα εχει τυχει να γυρισουν και βιντεο.αν αυτα τα παιδια ειχαν ενημερωση δεν θα επιδιδονταν σε τετοιου ειδους πραγματα απο τα 12.αν ηταν ενημερα για τους κινδυνους που εγγυμονουν τετοιες πραξεις δεν θα ειχε υπαρξει τετοια εξαρση του φαινομενου.τουλαχιστον στην περιφερεια στερεας.απο περιστατικα αλλο τιποτα.
α και το δημοτικο δεν παει πισω ουτε εδω.μαζευοντουσαν παιδακια της πεμπτης σε σπιτι φιλης τους καθε παρασκευη που οι γονεις ελειπαν και εβλεπαν ροζ ταινιουλες στο dvd.οταν μθευτηκε οι γονεις κατηγορησαν το κοριτσακι κια τους γονεις του και οχι τους εαυτους τους που τα αφηνα 11 χρονων παιδια να γυρνανε μεχρι τισ 12 το βραδυ και φυσικα το κοριτσακι το εκαναν περα.δεν εχει ξαναβγει απο το σπιτι παραμονο για να παει σχολειο .
''δασκαλα: " ναι σωστα"Συμπέρασμα: Να σκεφτόμαστε σοβαρά τι μας ρωτάνε οι μαθητές μας και ακόμη πιο σοβαρά τι απάντηση θα τους δώσουμε!
Προσπαθούσα να εξηγήσω σε μαθητή μου της
Ααχ, τι θυμήθηκα.... Είχα μαθητή που τον ανέλαβα για μια εβδομάδα ίσα για να δώσει πανελλαδικές, με στόχο να πάρει απλώς απολυτήριο. Οπότε, πολύ συνοπτικά, του λέω για την έκθεση ότι αν του ζητήσουν ομιλία (προσχεδιασμένο προφορικό λόγο), πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γράψει προσφώνηση στην αρχή και αποφώνηση στο τέλος. Μάλιστα, επέμεινα πάρα πολύ σε αυτό και τον έβαλα να μου γράψει και μερικά παραδείγματα. Πράγματι, τους έβαλαν στις εξετάσεις ομιλία, οπότε όταν βρισκόμασταν μου λέει: "Έκανα όπως μου είπες, έγραψα τέλεια προσφώνηση, τέλεια αποφώνηση... αλλά, ρε'συ, για το κυρίως μέρος δεν είχα τι να γράψω και το άφησα κενό...." Πάντως πήρε 10,6...