0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(...από φίλο μου, Φυσικό...)Τους βάζει μια άσκηση θερμοδυναμική (Β'Λυκείου) του στυλ (δε θυμάμαι φυσικά ακριβώς την άσκηση):Σε μια αδιαβατική μεταβολή γνωρίζουμε αυτό κι εκείνο και το άλλο.Α). Να υπολογίσετε την πίεση ώστε να... κλπ κλπΒ). Βρείτε το συντελεστή τάδε ώστε η τάδε μεταβολή να είναι ισόχωρη κλπ κλπΓ). Πόσο πρέπει να αυξηθεί ο όγκος του δοχείου ώστε... κλπ κλπΔ). Να αποδείξετε ότι ο ρυθμός μεταβολής της θερμοκρασίας του δοχείου είναι... κλπ κλπΜετά από λιγό ρωτάει το μαθητή: "Σπύρο, την έλυσες;""Φυσικά, εύκολη ήταν...""Για λέγε...""Το (Γ). !!!" @siobaras2... γ6 (ισότητα, ως γνωστόν...) (θα φας μια semi-slav, που δε θα ξέρεις τι να κουνήσεις!!!)
σκακιστικά είναι
Παράθεση από: dimstella στις Απρίλιος 03, 2010, 12:00:32 πμσκακιστικά είναιΕυχαριστώ! Είπα και εγώ ένα μαργαριτάρι! Δυστυχώς δεν ξέρω σκάκι...
Στη Β΄ Λυκείου τώρα (χοντραίνει το πράγμα...) τους λέω "από τις 2 ασκήσεις που λύσαμε, τη μία θα τη βάλω στο διαγώνισμα".Όντως, την έβαλα, μπας και γράψουνε τίποτα και μία κοπέλα μου έγραψε τη λύση από ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΚΗΣΗ!
Κ ένα της 25ης Μαρτίου στο νηπιαγωγείο .. ξέρετε τι γιορτάζουμε; ..τον ευαγγελισμό της επανάστασης ..Το καημένο τα μπέρδεψε λίγο (κ πως να μην..25η Μαρτίου κ Πάσχα ..όλα μαζί)..
Δεν είναι ακριβώς μαργαριτάρι, αλλά δεν ήξερα πού να το γράψω...Μόλις διόρθωσα έκθεση εξ' ολοκλήρου γραμμένη σε greeklish... Και όχι μόνο, αυτό, είχε και φατσούλες, λες και μιλάει στο facebook...Καλή η πλάκα, αλλά μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να βγάλω τί έλεγε.Θα το σκίσω το κ@λόπαιδο