0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι, κάθε άλλο...ήταν άψογα γραμμένο, με εξαιρετικό λεξιλόγιο και πολύ καλό επίπεδο χρήσης της αγγλικής. Για την ελληνική μετάφραση σε πιο slang εκδοχή ευθύνομαι εγώ. Ο μαθητής τα χε γράψει εντελώς κυριλλέ - οπότε και επικοινωνιακά ήταν άριστος!!! Μακάρι να χα κρατήσει ένα αντιγραφο να σας το έστελνα εδώ σκαναρισμένο...αλλά αποτελεί πλέον περιουσία του σχολείου ( κλαψ)... Πάντως, έριξα τρελλό γέλιο!! έχει και τα τυχερά του το επάγγελμα λέμε.
Ερώτηση : "Να δώσετε τον ορισμό της συνέχειας συνάρτησης, σε σημείο του πεδίου ορισμού της."Απάντηση : "Η συνάρτηση είναι συνεχής, όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά δηλώνεται στο άπειρο..."
Παράθεση από: Siobaras στις Ιουνίου 15, 2010, 01:03:28 pmΕρώτηση : "Να δώσετε τον ορισμό της συνέχειας συνάρτησης, σε σημείο του πεδίου ορισμού της."Απάντηση : "Η συνάρτηση είναι συνεχής, όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά δηλώνεται στο άπειρο..."εγώ όμως που είμαι φιλολογίνα....δεν το κατάλαβα.....
Αγαπητοί συνάδελφοι,γνωρίζετε πως η Ιλιάδα είναι ένα παλιό κομμάτι,γεροντικό,ενώ η Οδύσσεια είναι νεανικό κομμάτι?Και ο Πάτροκλος είναι ημισκοτωμένος...!!
Παράθεση από: elena86 στις Ιουνίου 15, 2010, 01:07:19 pmΠαράθεση από: Siobaras στις Ιουνίου 15, 2010, 01:03:28 pmΕρώτηση : "Να δώσετε τον ορισμό της συνέχειας συνάρτησης, σε σημείο του πεδίου ορισμού της."Απάντηση : "Η συνάρτηση είναι συνεχής, όταν εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά δηλώνεται στο άπειρο..."εγώ όμως που είμαι φιλολογίνα....δεν το κατάλαβα.....ελενα μη καρφωνεσαι γιατι μας βλεπω να γινομαστε θεμα στο συγκεκριμενο τοπικ,απλα γελα με κατανοηση... Παράθεση από: stenies στις Ιουνίου 14, 2010, 01:43:45 pmΑγαπητοί συνάδελφοι,γνωρίζετε πως η Ιλιάδα είναι ένα παλιό κομμάτι,γεροντικό,ενώ η Οδύσσεια είναι νεανικό κομμάτι?Και ο Πάτροκλος είναι ημισκοτωμένος...!! αυτα ειναι βλεπεις ελενα86 εδω μιλανε την γλωσσα μας