0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μαμάδες έχετε διαρκή δουλειά αλλά και διαρκή πηγή γέλιου μέσα στο σπίτι. Είναι τόσο αθώα τα άτιμα και εκσφενδονίζουν τις ατάκες κατά ριπάς
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 01, 2011, 04:32:52 pmΟι μαμάδες έχετε διαρκή δουλειά αλλά και διαρκή πηγή γέλιου μέσα στο σπίτι. Είναι τόσο αθώα τα άτιμα και εκσφενδονίζουν τις ατάκες κατά ριπάς ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!! ΤΟ χειροτερο ειναι οτι δεν προειδοποιουν...να ξερουμε τι μας περιμενει... (μεταξυ μας λυπαμαι τη νηπιαγωγο του )
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουνίου 01, 2011, 04:37:01 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουνίου 01, 2011, 04:32:52 pmΟι μαμάδες έχετε διαρκή δουλειά αλλά και διαρκή πηγή γέλιου μέσα στο σπίτι. Είναι τόσο αθώα τα άτιμα και εκσφενδονίζουν τις ατάκες κατά ριπάς ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!! ΤΟ χειροτερο ειναι οτι δεν προειδοποιουν...να ξερουμε τι μας περιμενει... (μεταξυ μας λυπαμαι τη νηπιαγωγο του )Άντε καλέ!Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια!Κάπου πολύ πιο μπροστά παρέθεσα ΤΗΝ ατάκα από πιτσιρίκι στο νηπιαγωγείο."Τι γίνεται παιδιά όταν μπουμπουνίζει;""Κυρία, κυρία, εγώ ξέρω""Για πες μας"(Σοβαρά)"Όταν μπουμπουνίζει, η κυρία Θεού, κυνηγάει το Θεό με την παντόφλα και τον δέρνει. Κάθε φορά που τον βαράει ακούγεται ΜΠΟΥΜ"!!!
'Ωρα 12 παρά κάτι και ακούω τον 3χρονο γιο μου από το δωμάτιό του να φωνάζει¨Χιστός και Παγανία μου" (δεν είναι ορθογραφικό λάθος). Επειδή ξέρουμε ότι ζητάει αφορμή να καθυστερήσει τον ύπνο δε δίνουμε σημασία. Μετά από λίγο πιο δυνατά: ¨Χιστός και Παγανία μου" . Και πάλι δε δίνουμε σημασία. 'Ερχεται μέσα και με τα χέρια στη μέση: 'Δεν ακούτε; Χιστός και Παγανία μου' Δεν ξέρω αν διαβάζοντας ακούγεται το ίδιο , αλλά να ακούς ένα 3χρονο να στο λέει έτσι είναι ξεκαρδιστικό
Μπορείς να μας πεις πόσα μόρια πήρε αυτή η μετάφραση; Θα είχε ενδιαφέρον...
Πριν λίγες μέρες διόρθωνα αρχαία κατεύθυνσης στις πανελλαδικές και βρήκα μια κορυφαία μετάφραση στο αδίδακτο κείμενο:ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕΝ ΟΥΝ ΣΙΩΠΗ ΕΔΕΙΠΝΟΥΝΕΚΕΙΝΟΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥΣΩΣΠΕΡ ΤΟΥΤΟ ΕΠΙΤΕΤΑΓΜΕΝΟΝ ΑΥΤΟΙΣ ΥΠΟ ΚΡΕΙΤΤΟΝΟΣ ΤΙΝΟΣΩΣΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΡΕΤΤΙΝΟΣ .ΦΙΛΙΠΠΟΣ Δ’ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΑΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑΝΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑΕΙΠΕ ΤΩ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΙΛΑΙΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΟΣΤΙΣ ΤΕ ΕΙΗ ΚΑΙ ΔΙ’ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΘΑΙ